PoiSoNiOuS ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با نظم | صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 تا 15 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11 تا 3 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و...شغل خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار ویرایش شده June 24, 2018 توسط ABOLDUNHIL نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: وحید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، به قانون احترام میزارم ، سرم تو لاک خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: هیل دادن به ملت خسته کننده شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کم کردن DM و DB اینا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چونکه من برای این فکشن ساخته شده ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 @Pooya درخواست شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @RoHaM درخواست شما رد شد، شما از دسته ویژه محروم هستید. @AmiNeuraL درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @kamyarentezari درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @ABOLDUNHIL درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @void درخواست شما رد شد، شما دارای FP هستید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: وحید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، به قانون احترام میزارم ، سرم تو لاک خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:هیل دادن به ملت خسته کننده شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کم کردن DM و DB اینا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چونکه من برای این فکشن ساخته شده ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بار FP هام دقیقا قبل نمایش پست پاک شده بودند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 @void درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 @MrArman درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @mahdi12 درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @DeniRia درخواست شما رد شد. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial9 ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10:00تا3:00و6:00تا9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به علت داشتن علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی دوستش دارم وبهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولی ساده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 3 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر عصر تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدرش عوض شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا کاپ بودم تجربه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImBadBoy ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مهربان و اهله رفاقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ١٠:٠٠ تا ٢٠:٠٠ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی رو دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا پلیس بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در June 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 و دارم میشم 15 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبیم اعتماد به تفس دارم همیشه ام سعی میکنم خوب رو از بد تشخیص بدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فکر کنم 21:00-13:00 ولی اگه مدرسه نباشه از 04:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون من خیلی سابقه از اینجور فکشن ها دارم و قوانینشو بلدم و اعتماد به نفس امم بالاس و کاری بی دلیل انجام نمیدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم از پسش بر بیام و آشنایی کامل باهاش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ فکر کنم حدود 5 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 @danial9 درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @YAS درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @MRKBAD درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @SiNaGaMeR درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. نکته: افرادی که مشمول تست قرار خواهند گرفت توسط خود ما با آنها تماس گرفته خواهد شد، بنابر این لطفا از تماس با ما جهت تست ورود به اقلیت جداً خودداری نمایید و در صورت عدم تماس شانس خود را بعداً با درخواست مجدد امتحان نمایید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با نظم | صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 تا 15 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11 تا 3 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و...شغل خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24• اسم واقعی: علی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و بی اعصاب• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 20• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-24:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همین جوری• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 الی 5 Ali Wilds ویرایش شده June 27, 2018 توسط MrGrand نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اکثرن شبا و 2 الی 3 ساعت در روز • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن fbi بود به دلیل دزدیده شدن اکانت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون قبلا در Cop حضور داشتم و به نظر خودم فرد مناسبی ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohmdwow ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: یوسف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم مهربون در مواقع لزوم جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 16:00 20:00 4:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون تمامی قوانین این فکشن رو بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشقانه دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mil10m ارسال شده در June 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2018 در در 6/7/2018 در 22:17، Mil10m گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 - 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 (ویرایش شده) @LasTinG درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @MrGrand درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @sina9533 درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @Mohmdwow درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @Mil10m درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. نکته: افرادی که مشمول تست قرار خواهند گرفت توسط خود ما با آنها تماس گرفته خواهد شد، بنابر این لطفا از تماس با ما جهت تست ورود به اقلیت جداً خودداری نمایید و در صورت عدم تماس شانس خود را بعداً با درخواست مجدد امتحان نمایید. ویرایش شده June 30, 2018 توسط Sauron نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erf4n ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار، با ادب، بامعرفت و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم ازش! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون بهش علاقه دارم و در اون موفقم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه خوب! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار! نقل قول ™¯̶̄Erfαη لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فان و در موقع کار کاملا جدی هستم، سعی میکنم بهترین رو انتخاب کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت حداقل • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بعنوان لیدر موقت فعالیت میکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر بسیار خوب، تجربه بسیار بالا در دپارتمنت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بمدت 1سال کامل در دپارتمنت حضور داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار حداقل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 @Erf4n درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. @BiHan درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahler ارسال شده در July 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سر به زیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تایم مشخصی نداره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نیاز به تنوع داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر بسیار خوب و علاقه به اف بی آی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه ی دپارتمنت داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 @BlackHeart درخواست شما قبول شد، اماده برای تست باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در July 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - صبر -خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): عصر ساعت ( 16:00 تا 18:00 ) و مغرب ( 19:00 تا 20:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در July 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سامان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل کنکور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و قبلا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.