M0STAFA ارسال شده در December 9 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9 23 ساعت قبل، RyzenBoT گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بیدلیل • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 9 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9 @KeLSieR شکایت شما رد شد, زیرا کار افسر مربوطه درست بوده. @RyzenBoT شکایت شما بررسی نشد, زیرا به درخواست خودتون پس گرفته شد. (ممنون از گذشت شما) @Terrorism شکایت شما قبول شد, افسر مربوطه مجازات شد. @Arshia89splay شکایت شما رد شد. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KimG ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک وسط وال • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 11:44، Kanan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ینفرو داشت فریسک میداد من پیشش یک هم کلنی ایشون که گان و دراگ داشت گزارش میدادم ولی باز اهمیتی نداد و خوده منو فریسک داد و چند بار تکرار کردم و اهمیت نداد رفت بعد بهم گفت واسه من گزارشی نیومده تماس اضطراری غیر قانونی (BadEMCall/) و تماس های 110 دریافتی شما موظف به رسیدگی به تماس ها و گزارشات Call 110 دریافتی می باشید. (مجازات: FW) در صورتی که شخص Call 110 بی مورد داد می توانید با دستور BadEMCall/ به او درجه تعقیب بدهید. (باید حتماً مدارک داشته باشید) (مجازات: FW) مثال استفاده درست از Call 110: - گزارش دادن متخلفین. - DM/DB های پی در پی علیه بازیکن. • شاهد ها: نیاز نیس • مدرک/عکس یا فیلم: در صورت نیاز ریکورد با کیفیت رو میفرستم https://uploadkon.ir/uploads/934205_24Bandicam-2024-12-05-11-19-35-034-Trim.mp4 رسیدگی نمیشه 1 هفتس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود این اقا وایساده جلوی وال هاا و هی فریسک میده کاملا در عکس مشخص شده است ممنون از لیدر عزیز • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام به لیدر عزیز دسته ویژه محترم من از آقای MAMADZERANG شکایت دارم ایشون بی دلیل در مکانی که داشتم صحبت میکردن نه اسلحه داشتم نه موادی چیزی نداشتم که آمد سه وانتدم کرد من از ایشون شکایت دارم ویشون بی دلیل در زندان انداخت ایشون برای اکتیویتی برای من امد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/8e1d10_24Screenshot-۲۰۲۴۱۲۱۱-۰۲۳۵۳۱-AGSA.jpg 8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 17 ساعت قبل، Carlos گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام به لیدر عزیز دسته ویژه محترم من از آقای MAMADZERANG شکایت دارم ایشون بی دلیل در مکانی که داشتم صحبت میکردن نه اسلحه داشتم نه موادی چیزی نداشتم که آمد سه وانتدم کرد من از ایشون شکایت دارم ویشون بی دلیل در زندان انداخت ایشون برای اکتیویتی برای من امد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/8e1d10_24Screenshot-۲۰۲۴۱۲۱۱-۰۲۳۵۳۱-AGSA.jpg پس میگیرم تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 @Kanan شکایت شما در مورد بررسی نکردن گزارش توسط افسر مربوطه قبول شد. @KimG شکایت شما رد شد, زیرا در Clan fight spray امکان فریسک وجود ندارد. @Taaha شکایت شما رد شد, زیرا در Clan fight spray امکان فریسک وجود ندارد. @Carlos شکایت شما بررسی نشد, زیرا به درخواست خودتون پس گرفته شد. (ممنون از گذشت شما) نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarRoN ارسال شده در پنجشنبه در 14:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:51 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: + بازیکن EverHero داخله گان شاپ شهره SF به بنده Wanted دادن در حالی که داخل آنجا نمیشه کسی رو Frisk یا Wanted کرد داخل عکس مشخص شده است. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoWBaLaaCH ارسال شده در پنجشنبه در 18:39 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:39 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. ایشون منو 3وانتد دادن در SS معلومه که من یجا وایساده بودم و برای Ignoring cop باید مدارک کافی داشته باشه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول :𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐛𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarRoN ارسال شده در پنجشنبه در 22:34 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:34 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: + با سلام و درود. + ایشون تایم Frisk تموم شده بود ولی با این حال بنده رو Frisk دادن داخله عکس قشنگ همچی معلومه . • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در جمعه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:56 @MarRoN شکایت شما در مورد افسر Everhero رد شد, زیرا وانتد دریافتی شما به صورت سیستمی بوده و امکان اشتباه درش وجود نداره. @Deaths شکایت شما تایید شد, افسر مربوطه مجازات شد. @MarRoN شکایت شما در حال بررسی میباشد, لطفا صبور باشید. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExTerMe ارسال شده در شنبه در 12:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده وال رو ک گرفتم درجا ایشون فریسک داد بنده رو این حرکت حرکت ناجوانمردانه ای هستش وقتی ایشون منتظر هستش ما وال رو بگریم بعد فریسک میدع و سپس فرار میکنه • شاهد ها: پروردگار • مدرک/عکس یا فیلم: ساعتش مشخصع ک داشتیم وال میگرفتیم 20 ثانیه بعد وال ایشون اقدام به فریسک کرد 1 نقل قول 𝒊𝑸 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در شنبه در 15:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:52 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: Click 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در یکشنبه در 02:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 02:22 @ExTerMe شکایت شما رد شد, کار افسر مربوطه صحیح بوده. @Fayez شکایت شما رد شد, زیرا مدارک ارسالی شما دارای کیفیت کافی برای تشخیص نمیباشد پ.ن: در صورت داشتن مدارک با کیفیت تری در تاپیک دیگری شکایت کنید. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در یکشنبه در 15:47 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:47 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال میشود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:ارسال میشود نقل قول The messages from The Wolf, duc the volpe: You fight better than your father, but I win and you lose لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در یکشنبه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:48 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اصلا توجهی به Call 110 نمیدادند و داشتن داخل شهر در حالی که Duty بودن دور میزدند به جای رسیدگی به call 110 تماس اضطراری غیر قانونی (BadEMCall/) و تماس های 110 دریافتی شما موظف به رسیدگی به تماس ها و گزارشات Call 110 دریافتی می باشید. (مجازات: FW) • شاهد ها: --------------------------- • مدرک/عکس یا فیلم: خودم گزارش دادم رفته پیشش اونو فریسک نمیده منو میده https://uploadkon.ir/uploads/b47315_24bandicam-2024-12-15-23-32-12-595-Trim.mp4 کامل فیلم https://uploadkon.ir/uploads/b0a115_24bandicam-2024-12-15-23-32-12-595.mp4 1 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝘛𝘦𝘳𝘳𝘰𝘳𝘪𝘴𝘛 𝘉𝘢𝘟 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در دوشنبه در 20:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:44 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: Rinning بی دلیل • مدرک/عکس یا فیلم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیراندازی بی دلیل به چرخ موتور بنده (دقت کنید که مجرمی که قصد تیراندازی بهش رو داشت، فاصله زیادی گرفته بود و در راستای حرکت من نبوده که اشتباهی تیر خورده باشه بهم) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Movie نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: از ایشون دوتا شکایت دارم ...! 1_ بدون دادن اخطار سوم , وانتد داد. 2_ باید برای وانتد دادن پس از اخطار سوم 10 ثانیه گذشته باشد که زیر 10 ثانیه وانتد داد. تمامی اخطار ها باید حداقل 3 بار به بازیکن داده شده باشد. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) زمانی که می خواهید مجرمی را که حق تسلیم دارد دستگیر کنید باید به او سه بار MS/ بدهید و اگر تا 10 ثانیه پس از دریافت 3 اخطار همچنان تسلیم شما نشد و سوار ماشین شما نشد و با شما نیامد باید به او درجه تعقیب Running بدهید (حتماً قبل از اینکه وانتد Running بدهید مدارک کافی جمع آوری کنید) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: ------------------------------ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/5e6017_24bandicam-2024-12-17-16-37-04-238-Trim.mp4 ویرایش شده 22 ساعت قبل توسط Terrorism نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝘛𝘦𝘳𝘳𝘰𝘳𝘪𝘴𝘛 𝘉𝘢𝘟 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 19:17، Radahn گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال میشود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:ارسال میشود پس میگیرم نقل قول The messages from The Wolf, duc the volpe: You fight better than your father, but I win and you lose لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل با سلام خدمت شما شاکی های محترم شاکی محترم @MarRoN شکایت شما از افسره ( Mamad.taj ) قبول شد شاکی محترم @Radahn شکایت شما از افسره ( Saltanat ) به درخواست خودتون رد شد شاکی محترم @Iranian شکایت شما از افسره ( Kimiyagar ) در حال برسی است شاکی محترم @TheTopRaK شکایت شما از افسره ( Daddy ) درحال برسی است شاکی محترم @Terrorism شکایت دوم شما از افسره ( Mamad.taj ) قبول شد و شکایت اول شما درحال برسی است همچنین شکایت سوم شما رد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دیوتی نبودن و سوار شدن در ماشین فکشن • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر عزیز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: Click 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.