RyzenBoT ارسال شده در دوشنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:04 23 ساعت قبل، RyzenBoT گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بیدلیل • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در دوشنبه در 21:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:11 @KeLSieR شکایت شما رد شد, زیرا کار افسر مربوطه درست بوده. @RyzenBoT شکایت شما بررسی نشد, زیرا به درخواست خودتون پس گرفته شد. (ممنون از گذشت شما) @Terrorism شکایت شما قبول شد, افسر مربوطه مجازات شد. @Arshia89splay شکایت شما رد شد. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KimG ارسال شده در سهشنبه در 00:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 00:25 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک وسط وال • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در سهشنبه در 06:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:04 در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 11:44، Kanan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ینفرو داشت فریسک میداد من پیشش یک هم کلنی ایشون که گان و دراگ داشت گزارش میدادم ولی باز اهمیتی نداد و خوده منو فریسک داد و چند بار تکرار کردم و اهمیت نداد رفت بعد بهم گفت واسه من گزارشی نیومده تماس اضطراری غیر قانونی (BadEMCall/) و تماس های 110 دریافتی شما موظف به رسیدگی به تماس ها و گزارشات Call 110 دریافتی می باشید. (مجازات: FW) در صورتی که شخص Call 110 بی مورد داد می توانید با دستور BadEMCall/ به او درجه تعقیب بدهید. (باید حتماً مدارک داشته باشید) (مجازات: FW) مثال استفاده درست از Call 110: - گزارش دادن متخلفین. - DM/DB های پی در پی علیه بازیکن. • شاهد ها: نیاز نیس • مدرک/عکس یا فیلم: در صورت نیاز ریکورد با کیفیت رو میفرستم https://uploadkon.ir/uploads/934205_24Bandicam-2024-12-05-11-19-35-034-Trim.mp4 رسیدگی نمیشه 1 هفتس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در سهشنبه در 09:31 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 09:31 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود این اقا وایساده جلوی وال هاا و هی فریسک میده کاملا در عکس مشخص شده است ممنون از لیدر عزیز • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در سهشنبه در 23:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 23:19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام به لیدر عزیز دسته ویژه محترم من از آقای MAMADZERANG شکایت دارم ایشون بی دلیل در مکانی که داشتم صحبت میکردن نه اسلحه داشتم نه موادی چیزی نداشتم که آمد سه وانتدم کرد من از ایشون شکایت دارم ویشون بی دلیل در زندان انداخت ایشون برای اکتیویتی برای من امد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/8e1d10_24Screenshot-۲۰۲۴۱۲۱۱-۰۲۳۵۳۱-AGSA.jpg 7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 17 ساعت قبل، Carlos گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام به لیدر عزیز دسته ویژه محترم من از آقای MAMADZERANG شکایت دارم ایشون بی دلیل در مکانی که داشتم صحبت میکردن نه اسلحه داشتم نه موادی چیزی نداشتم که آمد سه وانتدم کرد من از ایشون شکایت دارم ویشون بی دلیل در زندان انداخت ایشون برای اکتیویتی برای من امد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/8e1d10_24Screenshot-۲۰۲۴۱۲۱۱-۰۲۳۵۳۱-AGSA.jpg پس میگیرم تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل @Kanan شکایت شما در مورد بررسی نکردن گزارش توسط افسر مربوطه قبول شد. @KimG شکایت شما رد شد, زیرا در Clan fight spray امکان فریسک وجود ندارد. @Taaha شکایت شما رد شد, زیرا در Clan fight spray امکان فریسک وجود ندارد. @Carlos شکایت شما بررسی نشد, زیرا به درخواست خودتون پس گرفته شد. (ممنون از گذشت شما) نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.