Deception ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 @Nematialirezaدرخواست عضویت شما رد شد، شما دارای تنبیه اقلیت هستید. @Arrmanدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. @TheBigBadWolFدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد• اسم واقعی: 17• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق,فعال, باهوش• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به این اقلیت• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زیاد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم یه مدت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شدن کار • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم و عالیی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به هیتمن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 با نقل قول ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 @Hugeدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 @Tfueدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gangester ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و جدی حرفه ای در انواع کار ها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون این فکشن بهتر از اونه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده April 16, 2019 توسط gangester اشتباه در اسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 @gangesterدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در April 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زود عصبانی نمی شم و در کار جدی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای این که به هیتمن علاقه دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن و استفاده از اسلحه های مخصوص • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4بار نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 @yasin457357358583883درخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - موقع کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خوبی نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خدمت به سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هنوز از این موضوع مطمئن نیستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شدن کار • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم و عالیی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به هیتمن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 با نقل قول Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Mehrdad • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ام بهش کم شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از کار هایی که در این فکشن انجام میشه خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 03:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: با لیدرش حال نمیکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت لازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 @TeroriXدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. @NiMaAAدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. @mehrdadpدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. @hadintدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: هادی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و جدی در کار . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 - 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ایی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیشه این فکشن را دوست داشتم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در تیر اندازی و رانندگی مهارت کافی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraSs ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 07:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت لازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در April 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 07:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت لازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در April 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به علت خستگی و دوست داشتم به این فکشن بیایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد و استفاده از تفنگ اسنیپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستام هستند و برقراری عدالت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در April 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بودم استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر و اعضای خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2019 @hadintدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. @mehraccc13درخواست عضویت شما پذیرفته شد. @MiLaD021درخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hassanzaker1 ارسال شده در April 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . صبور . در موقع کار جدی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه درس نداشته باشم زیاد بازی می کنم. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره.اگه مدرسه نداشته باشم ساعت 9 صبح آنلاین میشم ولی اگه مدرسه داشته باشم ساعت 2 بعد از ظهر آنلاین میشم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جایه خوبیه به نظرم و دوستم خیلی از این فکشن میگه علاقه پیدا کردم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد از کشتن کسانی که اذیت دیگران میکنن و قدرت اسنایپریم بالا میره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در April 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2019 @hassanzaker1درخواست عضویت شما رد شد، مهارت کاراگاهی شما 5 نمی باشد. @amirtدرخواست عضویت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mobina5544 ارسال شده در April 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: موبینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: لطیف . خوش برخورد . • روزانه چقدر بازی می کنید؟زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم ب مردم کشی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یکی از دوستای ک نمیشناسمش اینجاست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.