Auto ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 با سلام تقریبا همه ما تجربه داشتیم که از کنار شغل Trucker خواستیم رد بشیم و راننده کامیون ها میپیچند لاین مخالف و از قصد به ما میزنن تا بیمه بپره. ازتون میخوام یه قوانین واسه این راننده ها بزارین تا با ما بدبخت کاری نداشته باشن. میتونین اینکار کنین که هر ضربه ای که به کامیون خودشون میخوره مبلغی از راننده کم بشه تا حداقل چند تا عاقل بفهمن واس مثل آدم رانندگی کنن و کاری با ما سواری ها نداشته باشن. (این یه پیشنهاد بود شاید خیلی مناسب نباشه و ازتون میخوام شما نظرتون را بیان کنید.) من خودم تو فکشن مدیک موقعی که یک درخواست میاد و من قبول میکنم و بخوام از کنار این ها رد بشم یا با گان من رو کشتن یا با کامیون زدن به ماشین آمبولانس و پوکوندشش ممنون میشم نظرتون رو بیان کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 با سلام مخالفم ( - ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 ۱ ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: با سلام تقریبا همه ما تجربه داشتیم که از کنار شغل Trucker خواستیم رد بشیم و راننده کامیون ها میپیچند لاین مخالف و از قصد به ما میزنن تا بیمه بپره. ازتون میخوام یه قوانین واسه این راننده ها بزارین تا با ما بدبخت کاری نداشته باشن. میتونین اینکار کنین که هر ضربه ای که به کامیون خودشون میخوره مبلغی از راننده کم بشه تا حداقل چند تا عاقل بفهمن واس مثل آدم رانندگی کنن و کاری با ما سواری ها نداشته باشن. (این یه پیشنهاد بود شاید خیلی مناسب نباشه و ازتون میخوام شما نظرتون را بیان کنید.) من خودم تو فکشن مدیک موقعی که یک درخواست میاد و من قبول میکنم و بخوام از کنار این ها رد بشم یا با گان من رو کشتن یا با کامیون زدن به ماشین آمبولانس و پوکوندشش ممنون میشم نظرتون رو بیان کنید. پیشنهاد عالیه برا باقی شغل ها هم باید همین طوری بشه و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 درود، با تشکر از پیشنهاد شما، با مواردی که گفتید مخالفم. اما میتوان مکان کار تراکر رو تغییر داد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 3 ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: با سلام تقریبا همه ما تجربه داشتیم که از کنار شغل Trucker خواستیم رد بشیم و راننده کامیون ها میپیچند لاین مخالف و از قصد به ما میزنن تا بیمه بپره. ازتون میخوام یه قوانین واسه این راننده ها بزارین تا با ما بدبخت کاری نداشته باشن. میتونین اینکار کنین که هر ضربه ای که به کامیون خودشون میخوره مبلغی از راننده کم بشه تا حداقل چند تا عاقل بفهمن واس مثل آدم رانندگی کنن و کاری با ما سواری ها نداشته باشن. (این یه پیشنهاد بود شاید خیلی مناسب نباشه و ازتون میخوام شما نظرتون را بیان کنید.) من خودم تو فکشن مدیک موقعی که یک درخواست میاد و من قبول میکنم و بخوام از کنار این ها رد بشم یا با گان من رو کشتن یا با کامیون زدن به ماشین آمبولانس و پوکوندشش ممنون میشم نظرتون رو بیان کنید. پیشنهاد محشریه، قانونی مثل این باید برای اویل ورکر ها هم اعمال بشه. اگه تایید شه، نیاز نیست دو ساعت با موتور بیفتم دنبال تراکرا که ماشینشونو بترکونم و بکشمشون My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 3 ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: با سلام تقریبا همه ما تجربه داشتیم که از کنار شغل Trucker خواستیم رد بشیم و راننده کامیون ها میپیچند لاین مخالف و از قصد به ما میزنن تا بیمه بپره. ازتون میخوام یه قوانین واسه این راننده ها بزارین تا با ما بدبخت کاری نداشته باشن. میتونین اینکار کنین که هر ضربه ای که به کامیون خودشون میخوره مبلغی از راننده کم بشه تا حداقل چند تا عاقل بفهمن واس مثل آدم رانندگی کنن و کاری با ما سواری ها نداشته باشن. (این یه پیشنهاد بود شاید خیلی مناسب نباشه و ازتون میخوام شما نظرتون را بیان کنید.) من خودم تو فکشن مدیک موقعی که یک درخواست میاد و من قبول میکنم و بخوام از کنار این ها رد بشم یا با گان من رو کشتن یا با کامیون زدن به ماشین آمبولانس و پوکوندشش ممنون میشم نظرتون رو بیان کنید. با سلام اگه عمدا نباشه و سهوا باشه چی؟ باز باید جریمه بشن؟ نظرم منفی هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 (ویرایش شده) درود فراوان با پیشنهادتون مخالفم. درسته در شغل trucker هستن افرادی که از عمد به بازیکنان و ماشین هایشان ضربه بزنن اما وقتی قانونی بیاد، برای همه اعمال میشه ۱-چه کسایی که با کامیون به بقیه ضربه میزنن ۲-و چه کسایی که کاری ندارن و ضربه نمیزنن(و اگر هم ضربه ای از جانب اینا شکل بگیره عمدی نبوده، (که کمی جلوتر اشاره میکنم)) و معمولا کسانی که تو این شغل هستن، از دسته دوم هستن، میتونم به جرعت بگم ۷۰٪! قاعدتا همه ما دوست داریم کارمون رو زود تموم کنیم و با سرعت پول در بیاریم در شغل Trucker هم همینطوره و افرادی که تو این شغل هستن، معمولا با حداکثر سرعت حرکت میکنن (البته، حداکثر سرعتشون ۱۲۰ km/h هستش) که در این شرایط، همونطور که بالا اشاره کردم، افراد در این شغل به دو دسته تقسیم میشن دسته اول رو که توضیح دادم حالا دسته دوم: این افراد،(که اکثر افراد در Trucker از این دسته هستند) ضربه ای به کسی نمیزنن، مگر غیر عمدی بوده باشه که میتونه از کنترل خارج شدن تریلر بوده باشه تا حواس پرتیشون در یه لحظه و غیره کامیون وسیله نقلیه بزرگی هستش، و الخصوص وقتی که تریلر بهش وصل باشه، کنترلش سخت تر میشه احتمال خطا در این شغل زیاده و چه بخواهیم چه نخواهیم، چه قانون بزاریم چه نزاریم، این ضربات پیش میاد و نمیشه کنترل کرد که البته جدا از این مباحث، من فکر نمیکنم امکان اومدن همچین سیستمی با بازی باشه. با تشکر از وقتتون بدرود ویرایش شده January 14 توسط MK4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Auto ارسال شده در January 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 16 ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: با سلام اگه عمدا نباشه و سهوا باشه چی؟ باز باید جریمه بشن؟ نظرم منفی هستش. گفتم که این یه مثال بود که مناسب نیست گفتم شما یه مثل بزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 نظر بنده مثبت است TheKillers Im the best لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 دوستانی که نظر مثبت میدین باید به اینجاش هم فکر کنید که برای جاب دارند قانون میارند خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 سلام رسیدگی به وضعیت رانندگی وظیفه PD هست. من شخصا اگر همچین صحنه هایی ببینم فورا گواهینامشون رو ساسپند می کنم ولی کافی نیست چون Suspend و Take اجباری نیستن، مبالغ جریمه سبک هستن و بعضی تخلفات اصلا جریمه ندارن. همون ساسپند هم فقط سه ساعت هست. در ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ در 18:00، hamidreza1234 گفته است: یتونین اینکار کنین که هر ضربه ای که به کامیون خودشون میخوره مبلغی از راننده کم بشه تا حداقل چند تا عاقل بفهمن واس مثل آدم رانندگی کنن و کاری با ما سواری ها نداشته باشن. (این یه پیشنهاد بود شاید خیلی مناسب نباشه و ازتون میخوام شما نظرتون را بیان کنید.) نیت پیشنهادتون خوبه ولی این راه حل خوبی نیست چون بعضیا میتونن عمدا بکوبن به کامیون تا زحمتشون بی ثمر بشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 سلام و درود. نظرم در مورد این پیشنهاد منفیه اما راهکار جایگزین اینه که وقتی جاب تراکر رو شروع میکنیم بریم به یک ورلد دیگه، راهکار مناسب دیگه ای که نه سیخ بسوزه نه کباب به ذهنم نمیرسه. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Auto ارسال شده در January 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 11 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: سلام و درود. نظرم در مورد این پیشنهاد منفیه اما راهکار جایگزین اینه که وقتی جاب تراکر رو شروع میکنیم بریم به یک ورلد دیگه، راهکار مناسب دیگه ای که نه سیخ بسوزه نه کباب به ذهنم نمیرسه. این هم فکر خوبیه ولی فکر کنم نمیشه به خاطر محدودیت هاش 30 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: سلام رسیدگی به وضعیت رانندگی وظیفه PD هست. من شخصا اگر همچین صحنه هایی ببینم فورا گواهینامشون رو ساسپند می کنم ولی کافی نیست چون Suspend و Take اجباری نیستن، مبالغ جریمه سبک هستن و بعضی تخلفات اصلا جریمه ندارن. همون ساسپند هم فقط سه ساعت هست. درست ولی من هیچ وقت هیچ پلیسی در نزدیکی این جاب ندیدم. اگر میشه شما هر وقت بیکار شدین یه سر به این مکان هم بزنین. بقول رفیقام سگ میزنه گربه میرقصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 2 ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: ولی من هیچ وقت هیچ پلیسی در نزدیکی این جاب ندیدم. اگر میشه شما هر وقت بیکار شدین یه سر به این مکان هم بزنین. قانون داریم که پلیس موظفه به Call 110 رسیدگی بکنه من همیشه در صورتی که مدرک محکم دستم باشه با لاین خلاف برخورد میکنم ولی همونطور که گفتم قوانین تخلفات رانندگی بهتره به روز بشن بد نیست از قوانین عمومی سرور رانندگی در جهت خلاف منع بشه مجازات ساسپند گواهینامه برای ساعت های طولانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ در 19:19، GOVERNMENT گفته است: پیشنهاد عالیه برا باقی شغل ها هم باید همین طوری بشه سلام، بنظرم برای بقیه شغل ها عمدی نیست. شما فرض کن طرف بیاد با ماشین Oil worker سهوی بکوبه بهت. بعد پول ازش کم بشه، منطقیه؟ من خودم زمانی که Oil Worker کار میکردم با کلی ترس و بدبختی و فاصله گرفتن از ماشینای دیگه میرفتم چون خیلی راحت چپ میشد و میترکید و کلی راه پیاده باید میرفتم. بنظرم برای بقیه شغل ها اعمال نشه. (حتی برای Trucker هم اشتباه هست که اعمال بشه) یا حتی Farmer، اونها داخل منطقه خودشون دارن کار میکنن، شما میرید داخل اونجا، خودتون رو میکوبید بهشون تا پول بگیرید. اینکار درسته؟ معلومه خیلی سوء استفاده ها میتونه بشه ازش. در ضمن، سرور هنوز محدودیت داره! مثلا شما از زیر پل میرید، پلیس از بالای پل میره؛ اما وارن Ramming on cop car میره براش و میتونه وانتد بده بهتون. که این یعنی، طرف از بغلتون رد میشه و سعی میکنه بهتون نزنه ولی پول کم میشه ازش. معلومه لج میکنن، میگن در هر صورت پول کم میشه؛ بزار بکوبیم حداقل حالشو ببریم. با اضافه شدن این سیستم، سرور مثل قبل نخواهد شد. طبیعتا دیگه کسی نمیاد کار کنه چون همش ضرره؛ باید مردم یاد بگیرن که فرهنگ و شعور داشته باشند. با این جور موارد نه تنها مشکلی حل نمیشه، بلکه روند عادی بازی هم مختل میشه. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 همانطور که خدمتتون دلایلی رو بیان کردم، با عرض تاسف با پیشنهادتون مخالف هستم. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 11 ساعت قبل، Cry گفته است: سلام، بنظرم برای بقیه شغل ها عمدی نیست. شما فرض کن طرف بیاد با ماشین Oil worker سهوی بکوبه بهت. بعد پول ازش کم بشه، منطقیه؟ من خودم زمانی که Oil Worker کار میکردم با کلی ترس و بدبختی و فاصله گرفتن از ماشینای دیگه میرفتم چون خیلی راحت چپ میشد و میترکید و کلی راه پیاده باید میرفتم. بنظرم برای بقیه شغل ها اعمال نشه. (حتی برای Trucker هم اشتباه هست که اعمال بشه) یا حتی Farmer، اونها داخل منطقه خودشون دارن کار میکنن، شما میرید داخل اونجا، خودتون رو میکوبید بهشون تا پول بگیرید. اینکار درسته؟ معلومه خیلی سوء استفاده ها میتونه بشه ازش. در ضمن، سرور هنوز محدودیت داره! مثلا شما از زیر پل میرید، پلیس از بالای پل میره؛ اما وارن Ramming on cop car میره براش و میتونه وانتد بده بهتون. که این یعنی، طرف از بغلتون رد میشه و سعی میکنه بهتون نزنه ولی پول کم میشه ازش. معلومه لج میکنن، میگن در هر صورت پول کم میشه؛ بزار بکوبیم حداقل حالشو ببریم. با اضافه شدن این سیستم، سرور مثل قبل نخواهد شد. طبیعتا دیگه کسی نمیاد کار کنه چون همش ضرره؛ باید مردم یاد بگیرن که فرهنگ و شعور داشته باشند. با این جور موارد نه تنها مشکلی حل نمیشه، بلکه روند عادی بازی هم مختل میشه. فرهنگ رو نمیشه یاد داد متاسفانه باید قانون باشه و اجبار طرف با سرعت داره تو لاین خلاف میاد میزنه به ما بعد میاد جا معذرت خواهی چیزی با گان ماشین یا خودمونو کیل میده تهش یه وانتدی بدیم ولی وانتد پول بیمه رو برا ما زنده نمی کنه عزیز 1 و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده