Epic ارسال شده در March 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده خاستم یکیو از زندان ازاد کنم سوار ماشین فاویر شدم و بهش گفتم میری زندان که ازاد کنم و اونهم نگفت پیاده یا پیاده کنه منو.دمه زندان وانتد داد و همونجا کاف کرد و تعجب بنده در تصویر می بینید. چجوری تست میگیرید که برا پول و گزارش کار الکی وانتد بدن ؟ کاملا پیگیره این قضیه هستم! • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 بازیکن: @Teramadol با سلام: شکایت شما رد شد مدارک شما تکمیل نمیباشد. ممکن است شما توسط شخصی دیگر در نزدیکی ایشون مرده باشین و به دلیل وانتد داشتن به زندان افتاده باشین. مدارک کامل تری دارید ارائه دهید. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در March 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: استفاده از مگافون بر روی موتور ساده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8354337468/avc_gta_sa_2019_03_07_12_43_06_130.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. من ساعت 1.30 ظهر با سرعت 154km از جلوی رادار از جلوی ایشون در رفتم بعد ایشون تا ساعت 2.29 یعنی 1 ساعت بعد!! دنبال من بود تا اینکه اخر سر منو گرفت بعد من هی به ایشون میگم عزیز رادار بعده نیم ساعت از بین میره اما ایشون قبول نمیکردن بعد منو ساسپند کردن (کار درستیه ولی در زمان اشتباه) و اشتباه خیلی بزرگ اینجاس که ایشون بجای گرفتن 1500$ از من 3000$ گرفت در صورتی که من لول 39 هستم! ایشون 2 تا اشتباه بزرگ کردند: 1- 1 ساعت بعد از زمان گذشتن از رادار از من تیکت گرفتن و ساسپند کردند 2- ایشون از من 3000$ گرفتند. با تشکر • شاهد ها: هیچکس • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8354350650/New_folder.rar.html ویرایش شده March 7, 2019 توسط AliEvil نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 بازیکن: @maethe با سلام: مدارک ارسالی افسر مربوطه برسی شد و شما پس از 37 ثانیه AFK کشته شدین. شکایت شما رد شد. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 بازیکن: @BiHan با سلام: شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه یک اخطار لفظی (AV) دریافت کرد. از مشکل پیش آمده برای شما طلب بخشش داریم. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2019 بازیکن: @AliEvil با سلام: شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه یک اخطار اقلیت (FW) دریافت کرد. از مشکل پیش آمده برای شما طلب بخشش داریم. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmOrTiNA ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد کار جک داشتم ایشون رو کشتم بهم کیل کاپ داد در صورتی که باید سلف دفنس بده • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 بازیکن: @GoverNor با سلام: متاسفانه تاریخ شکایت شما بیشتر از هفت روز میباشد. شکایت به طور خودکار رد شد. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Heal کردن در House فرد تحت تعقیب! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: [وانتد اشتباه] این رفیقمون به جای دادن وانتد Dont Accept Ticket وانتد Iqnoring cop دادند! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 @Sweet شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopol ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این بازیکن دارد به من فوش میدهد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8354476576/sa_mp_072.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 @kopol شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شاهد صحنه باگ زدن ایشون هستیم که این فقط یک بار این حرکت ایشونه و تقریبا یه 4 باری باگ زد که فکر کنم 1 دونه بس باشه ... • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8354525868/C.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 @fkthecops شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spix ارسال شده در March 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد دادن الکی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: دلیل وانتد دادن ایشون؟ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoltanMaMad ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اولن که ایشون الکی باسه چی به ماشین من تیر میزنه؟؟ خیر سرشون هلپرن!!!جای تاسف داره ثانیا بار دوم با سرعت 105 باسه چی به من میگن پیاده شو؟؟! ایشون قوانینو خونده اصن؟! • شاهد ها: Ramsay • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/kl8p_bandicam_2019-03-15_00-52-46-373.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 @Spix شکایت شما رد شد، مدارک فرد مورد نظر کامل است. @AMIRabbas شکایت شما رد شد، مدارک فرد مورد نظر کامل است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 @SoltanMaMad شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل وانتد دادن ایشون؟ و تازه افک بودم کمتر از 2 مین کیل شدم! • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 @GoverNor شکایت شما رد شد، مدارک فرد مورد نظر کامل است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بعد از 2بار m/ به بنده وانتد دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 @ALiTR شکایت شما رد شد، مدارک فرد مورد نظر کامل است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.