sina9533 ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل لایسنس درایو منو گرفتن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با توجه به آنلاین بودن دو عضو NG و duty بودن آنها، میخواستم بدونم عضو PD چطور اقدام به کشتن فرد دارای 6 wanted میکنه؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:screen shot ویرایش شده August 23, 2018 توسط Daenerys نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بعد از اخطار سوم من کنارشون واسادم و بهشون شلیک کردم ، ایشون هم پیاد شدن بهم شلیک کردن و وقتی من دور شدم به جای 1 وانتد سلف دفنس بهم 2 تا وانتد رانر دادن ! بعد هم وانتد رو پاک نکردن ! • شاهد ها: --- پ.ن : کیفیت ویدیو برا کم کردن حجمش کم شده ، مایل بودید فیلم با کیفیت هم آپلود میکنم . • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8335285534/avc_gta_sa_2018_08_23_16_34_31_941.mp4.html نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LanteRn ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با ماشین امبولانس بودم که میخواستم پارک کنم ،" mwm " اومدم لایسنس رانندگی منو گرفت . گفتم خیلی بچه ای که الکی این کارو میکنی بعد گفت لاین اشتباه + بد رانندگی کردن گفتم خیلی بچه ای و دوتا وانتد داد به اسم Insulting Cop : | میخواستم رسیدگی کنید . • شاهد ها: ------------ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMoein ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اولا من از ایشون در رفتم بعد از چند مین اومده جریمه کرده بعد دوباری 1دقیقه بعد دوباری جریمه کرد و در روز به دلیل چراغ خاموش منو جریمه کرده! و الکی گواهینامه من رو گرفته • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMoein ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این جمله من دوتا وانتد داره؟؟؟؟؟ اگه داره واقعا من دیگه هیچ حرفی ندارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون همیشه Uncuff می کنن قبل اررست؟ • شاهد ها: چت Uncuff کردن و Arrest کردن هر دو چتش داخ Department رفته ( کل DP ) • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 26, 2018 توسط NorthBuffer For Fun نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون مرتکب 2 جرم شدن ! 1- بنده بلافاصله بعد از دیدن اخطار ایستادم و برگشتم پیششون ولی ایشون همونجا واسادن و شروع کردن به دادن وانتد و اصلا صبر نکردن ! ! قبل از مجازات یک فرد شما باید حداقل به او 3 اخطار بدهید، و در صورتی که بازیکن ایستاد شما همچنان باید 30 ثانیه قبل از مجازات فرد صبر کنید (مجازات: Faction Warn). 2- ایشون وانتد اشتباه دادن ! من برگشتم و کشتمشون ایشون به جای دادن وانتد Self_defence اول وانتد ignorin_cop دادن و سپس کلیر دادن و وانتد Runner دادن ! ایشون با دو دلیل بالا و دو اشتباه متفاوت باید 2 FW دریافت و با 80FP اخراج بشن ! • شاهد ها: --- http://s9.picofile.com/file/8335544942/avc_58.mp4.html مدارک : نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون فقط به من 2 اخطار دادن که بعد 5 دقیقه دیدن نمیتونن کاری کنن و وانتد تایم داره میره وانتد رانر دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8335559092/aaaa.zip.html نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVeeR ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 @PennyWise شکایت شما قبول شد افسر یک اخطار لفظی دریافت خواهد کرد. @Fingili شکایت شما قبول شد. افسر یک اخطار دریافت خواهد کرد. @SaliMaroni شکایت شما قبول شد. افسر یک اخطار لفظی دریافت خواهد کرد. @yaqoobkolehabadi شکایت شما رد شد. شما سه بار اخطار دریافت کردید. @sina9533 شکایت شما قبول شد افسر یک اخطار دریافت خواهد کرد. @Daenerys این افسر دیگر عضو اقلیت نیست. @shayanb شکایت شما رد شد. شما فرار کردید و وانتد رانر دریافت کردید. @LanteRn این افسر دیگر عضو اقلیت نیست. باقی شکایات در حال بررسی میباشند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @MrMoein گزارش شما از بازیکن I3lack_Wolf در حال بررسی است لطفا صبور باشید... اگر شکایتی از بنده دارید در تاپیک لیدر ها مطرح کنید. با تشکر ______________________________________________________________________ @NorthBuffer دوست عزیز!! لطفا شکایت خودتون رو در تاپیک لیدر ها مطرح کنید. ______________________________________________________________________ @shayanb گزارش شما تایید شد، بازیکن [.HardlyDie.] به دلیل وانتد اشتباه اخطار اقلیتی (FW) دریافت کرد. اگر شکایتی از بنده دارید در تاپیک لیدر ها مطرح کنید. نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 (ویرایش شده) @MrMoein با سلامی مجدد، شکایت شما علیه I3lack_Wolf با بررسی مدارک افسر رد شد. موفق باشید. ویرایش شده August 30, 2018 توسط iFox نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mostafa1396 ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل دادن وانتد 1 با وسیله هایدرا و بدون تذکر • شاهد ها: mahdi0910 • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8336144942/screens.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 @mostafa1396 باسلام، دوست عزیز لطفا قبل از پست گذاشتن و شکایت از اعضا پست اول تاپیک را مطالعه کنید. باتشکر نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اومده بی دلیل به من وانتد سلف دیفنس میده نه میگه تسلیم نشو نه هیچی یهو میبینم سلف داده منم دیگه مجبور به دفاع از خودم شدم! چه معنی داره این کارا بررسی بشه سریع • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8336253592/sa_mp_066.png ویرایش شده September 3, 2018 توسط SaliMaroni نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در September 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2018 @SaliMaroni با سلام! دوست عزیز این تاپیک ایجاد شده تا ممبر هایی که خلاف قانون عمل می کنند مجازات شوند نه اینکه هر وانتدی میگیرید (و دلیل آن کاملا واضح است و خودتون میدونید) بیاید اینجا و شانستون رو در مدرک نداشتن افسر امتحان کنید! در در 9/3/2018 در 21:10، SaliMaroni گفته است: این اومده بی دلیل به من وانتد سلف دیفنس میده نه میگه تسلیم نشو نه هیچی یهو میبینم سلف داده منم دیگه مجبور به دفاع از خودم شدم! چه معنی داره این کارا بررسی بشه سریع شما به طور کاملا واضح به افسر شلیک کردید و وانتد دفاع از خود دریافت کردید! شما فکر کردید چیزی روی پیشونی ما نوشته که اینطور دروغ میگید؟ نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در September 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به چه دلیل Wanted داد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:http://up2www.com/uploads/a9a0sa-mp-020.png نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در September 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2018 (ویرایش شده) @MamadFjd با سلام، شکایت شما رد شد؛ مدارک موجود مبنی بر همکاری شما با افراد تحت تعقیب کاملا واضح می باشد. ویرایش شده September 7, 2018 توسط iFox نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در September 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده وانتد کشتن شهروند داشتم وانتد 1 بودم ایشون بار سوم ک به من /mt دادن میخواستم g کنم بدون دادن وانتد دیگه ای منو کیل کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در September 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2018 @sina9533 شکایت شما رد شد، نقل قول قبل از کشتن یک مضنون دارای حق تسلیم شما باید حداقل به او 3 اخطار بدهید و در صورتی که به شما اعتنایی نکرد قبل از کشتن آن باید 30 ثانیه صبر کنید پ.ن: مدارک شما برای ثابت کردن این که افسر مورد نظر شما را کشته باشد کافی نیست (ممکن است کنار افسر مرده باشید!) نقل قول ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در September 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم LegionKiller. میخواستم بدونم جدیدا وظیفه ی PD هست که وانتد های 5 رو بزنه و کمک NG کنه؟ اگر NG کد C-0 داده که بنده حرفی ندارم ولی اگر C-0 نداده دلیل اینکه ایشون منو با تیر زدن چی بوده؟ (ایشون اسمشون mohammad[telespeed] بود که الآن نمیدونم به خاطر همین شکایت یا چیز دیگه ای اسمشونو عوض کردن) لطفا رسیدگی کنید لیدر محترم. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8337564250/gta_sa_2018_09_17_16_51_57_790_3_.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SerTeGh ارسال شده در September 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2018 @AmirPY با سلام شکایت شما پذیرفته شد. افسر مربوطه یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1-استفاده از دستور Mt/ در ماشین شخصی 2-نقض قوانین رانندگی به دلیل رها کردن همان ماشین در جای نامناسب • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8338214326/Mt_dar_mashine_shakhsi.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SerTeGh ارسال شده در September 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2018 @Ranger شکایت اول شما پذیرفته شد. افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کرد. شکایت دوم شما رد شد. رها کردن ماشین شخصی در جایی که در مدارک شما هست اشکال ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1-AFK بودم MT دادن 2-AFK و سوار وسیله نقلیه بودم جریمه کرد! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.