Vortlu ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 سلام خدمت شما دوستان عزیز و پرسنل گرامی. بنده وارتلو هستم و با این تایپیک در خدمت شما هستم. موضوع پیشنهاد و توضیحی خلاصه : خوب همه ما برامون پیش اومده که برای برخی شکایت ها اسکرین شات جواب نمیده و ما نیاز به فیلم داریم. اما افرادی مثل من از سیستم درستی استفاده نمیکند و به محض رکورد کردن fps بازی به شدت افت میکنه. حالا پیشنهاد من چیه؟پیشنهاد من اینه که به خود لانچر رکوردری افزوده بشه که از fps drop جلوگیری کنه و کیفیت پخشش هم توی منوی تنظیمات قابل تنظیم باشد. توضیح تکمیلی : این امر و دکمه رکورد برای این امر باید در ستینگ قابل تنظیم باشد. جمع بندی و خداحافظی : به طور کل با اضافه شدن این امکان شکایات دقیق تر شده و استریمر ها و تولید کنندگان محتوای بیشتری به بازی خواهند آمد. امیدوارم این تایپیک به دلتون نشسته باشه تا تیپیکی دیگر بدرود. از دوستان و عزیزان و ادمین های محترم بخش پیشنهادات تقاصضا میشود نظر خود را بیان سازند. @TheExpert @Farab @Ravin @SFC @Toofan @SuperMaN @Omid @MaSiH @AmirMahdi @Nikotin @Supervisor @abol @Aboll @llluminati @Meyti @AdmBoT @CalaCe @Automat @Cartoon @iSpicy @MehranS @iKiarash @SiNER @TheWestSide @ZombieRanger @NoTNeVeR @Blank 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 این پیشنهاد تکراریه چند نفر اینو اعلام کردن علی هم یه جوابی داده بود گفته سخته و... در کل نظرم + ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 خوشمان آمد نظرم + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKiarash ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 خوبه + :My accounts :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیز و پرسنل گرامی. بنده وارتلو هستم و با این تایپیک در خدمت شما هستم. موضوع پیشنهاد و توضیحی خلاصه : خوب همه ما برامون پیش اومده که برای برخی شکایت ها اسکرین شات جواب نمیده و ما نیاز به فیلم داریم. اما افرادی مثل من از سیستم درستی استفاده نمیکند و به محض رکورد کردن fps بازی به شدت افت میکنه. حالا پیشنهاد من چیه؟پیشنهاد من اینه که به خود لانچر رکوردری افزوده بشه که از fps drop جلوگیری کنه و کیفیت پخشش هم توی منوی تنظیمات قابل تنظیم باشد. توضیح تکمیلی : این امر و دکمه رکورد برای این امر باید در ستینگ قابل تنظیم باشد. جمع بندی و خداحافظی : به طور کل با اضافه شدن این امکان شکایات دقیق تر شده و استریمر ها و تولید کنندگان محتوای بیشتری به بازی خواهند آمد. امیدوارم این تایپیک به دلتون نشسته باشه تا تیپیکی دیگر بدرود. از دوستان و عزیزان و ادمین های محترم بخش پیشنهادات تقاصضا میشود نظر خود را بیان سازند. @TheExpert @Farab @Ravin @SFC @Toofan @SuperMaN @Omid @MaSiH @AmirMahdi @Nikotin @Supervisor @abol @Aboll @llluminati @Meyti @AdmBoT @CalaCe @Automat @Cartoon @iSpicy @MehranS @iKiarash @SiNER @TheWestSide @ZombieRanger @NoTNeVeR @Blank نظر خوبیه اما اسکرین رکوردر جوری هست که هر کاری کنی اف پی اس دراپ میده و این بده این که یه ریکوردر اف پی اس دراپ نده درست کردنش خیلی کار سختیه اونم اگه بیاریش رو یه گیم دیگه عالیه اما خیلی سخت تر میشه، نظرم (+)/(-) ویرایش شده August 29, 2023 توسط NoTNeVeR .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 سلام چیزی که @NoTNeVeR گفته کاملا درسته و چیزی که شما میگین اصلا ارزش نداره که روش کار بشه بسیاری از مدارک رو با F8 میشه اسکرین گرفت و از وقتی که F3 اومده کاملا راحت ویس هم ریکورد میکنی. انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 تا جایی که یادمه گفتن وقتی AG:SAMP بیاد قراره یک همچین چیزی اجرا بشه احتمالا FPS drop رو نشه کاریش کرد ولی اینکه ریکوردر به خود لانچر اضافه بشه عالیه که انشاءالله اجرا بشه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 2 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیز و پرسنل گرامی. بنده وارتلو هستم و با این تایپیک در خدمت شما هستم. موضوع پیشنهاد و توضیحی خلاصه : خوب همه ما برامون پیش اومده که برای برخی شکایت ها اسکرین شات جواب نمیده و ما نیاز به فیلم داریم. اما افرادی مثل من از سیستم درستی استفاده نمیکند و به محض رکورد کردن fps بازی به شدت افت میکنه. حالا پیشنهاد من چیه؟پیشنهاد من اینه که به خود لانچر رکوردری افزوده بشه که از fps drop جلوگیری کنه و کیفیت پخشش هم توی منوی تنظیمات قابل تنظیم باشد. توضیح تکمیلی : این امر و دکمه رکورد برای این امر باید در ستینگ قابل تنظیم باشد. جمع بندی و خداحافظی : به طور کل با اضافه شدن این امکان شکایات دقیق تر شده و استریمر ها و تولید کنندگان محتوای بیشتری به بازی خواهند آمد. امیدوارم این تایپیک به دلتون نشسته باشه تا تیپیکی دیگر بدرود. از دوستان و عزیزان و ادمین های محترم بخش پیشنهادات تقاصضا میشود نظر خود را بیان سازند. @TheExpert @Farab @Ravin @SFC @Toofan @SuperMaN @Omid @MaSiH @AmirMahdi @Nikotin @Supervisor @abol @Aboll @llluminati @Meyti @AdmBoT @CalaCe @Automat @Cartoon @iSpicy @MehranS @iKiarash @SiNER @TheWestSide @ZombieRanger @NoTNeVeR @Blank طبق قول @ArSaCiA قراره یه آپشنی در AG:SAMP اضافه بشه که تمامی لحظات رو ظبت می کنه (فیلم برداری نمی کنه) یعنی اگر در حال دیدن اون ریکورد ضبط شده هستیم با حرکت Mouse می تونیم به جهت های دیگه مثل پشت سر هم نگاه کنیم 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 واقعا مثبت + در 1 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: طبق قول @ArSaCiA قراره یه آپشنی در AG:SAMP اضافه بشه که تمامی لحظات رو ظبت می کنه (فیلم برداری نمی کنه) یعنی اگر در حال دیدن اون ریکورد ضبط شده هستیم با حرکت Mouse می تونیم به جهت های دیگه مثل پشت سر هم نگاه کنیم پس خیلی خوبه ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 26 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: طبق قول @ArSaCiA قراره یه آپشنی در AG:SAMP اضافه بشه که تمامی لحظات رو ظبت می کنه (فیلم برداری نمی کنه) یعنی اگر در حال دیدن اون ریکورد ضبط شده هستیم با حرکت Mouse می تونیم به جهت های دیگه مثل پشت سر هم نگاه کنیم پس بعد از این اتفاق نیاز نیست از ایونت فیلم تهیه بشه. با تشکر از تمامی نظرات ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 پیشنهاد تکراری 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 از موسس عزیز با توجه به نیاز ضروری سرور و نیاز ضروری استریمر های عزیز و دوستان برای دریافت مدرک و رشد بازدید سرور از شما تقاضا میشود هر چه سریعتر نظر خود را بیان کنید و متشکر میشویم که این امر در سرور رخ دهد. موسس عزیز @ArSaCiA این امر در سرور امری ضروریست و نیاز پلیر ها در این تایپیک مشخص هست. با تشکر امید است این امکان به زودی فراهم گردد و بازدید سرور به بالاترین شکل ممکن افزایش یابد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 4 ساعت قبل، iSpicy گفته است: تا جایی که یادمه گفتن وقتی AG:SAMP بیاد قراره یک همچین چیزی اجرا بشه احتمالا FPS drop رو نشه کاریش کرد ولی اینکه ریکوردر به خود لانچر اضافه بشه عالیه که انشاءالله اجرا بشه لول مولتیت از لول اکانت اصلی من بالا تره امیر برم بمیرم ؟ 1 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 اگه بشه خوبه + My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 درود بر شما نظرم ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 سلام و درود کاملا عالی و مشکل خیلیا رو مطرح کردی ، اگه همچین قابلیتی به اندروید هم اضافه بشه عالیه اما فعلا همینکه برای PC در دسترس قرار بگیره طول میکشه! 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 3 ساعت قبل، Nikotin گفته است: لول مولتیت از لول اکانت اصلی من بالا تره امیر برم بمیرم ؟ آقا این چه حرفیه کلا من خودم به لول اصلا اعتقاد ندارم کلی از رفیق هام پایین ترین لول ها رو دارن ولی باهاشون خیلی حال میکنم لول یه عدد هست ادب و شعور مهمه جیگرم 2 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 50 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: آقا این چه حرفیه کلا من خودم به لول اصلا اعتقاد ندارم کلی از رفیق هام پایین ترین لول ها رو دارن ولی باهاشون خیلی حال میکنم لول یه عدد هست ادب و شعور مهمه جیگرم شوخی کردم عشقم یه ساعت رفتی تایپ کردی ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 50 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: لول یه عدد هست ادب و شعور مهمه جیگرم در 8 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: ظبت عجم زنده کردم بدین پارسی 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 4 ساعت قبل، iSpicy گفته است: آقا این چه حرفیه کلا من خودم به لول اصلا اعتقاد ندارم کلی از رفیق هام پایین ترین لول ها رو دارن ولی باهاشون خیلی حال میکنم لول یه عدد هست ادب و شعور مهمه جیگرم قبول دارم .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 12 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: طبق قول @ArSaCiA قراره یه آپشنی در AG:SAMP اضافه بشه که تمامی لحظات رو ظبت می کنه (فیلم برداری نمی کنه) یعنی اگر در حال دیدن اون ریکورد ضبط شده هستیم با حرکت Mouse می تونیم به جهت های دیگه مثل پشت سر هم نگاه کنیم سلام با این مورد خیلی حال کردم 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 این پیشنهاد رو من هم گذاشته بودم گفتن که قراره بک سیستمی مشابه به جی تی ای آفلاین با همون F1 بیاد که فیلمبردار بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 2 ساعت قبل، Dillon گفته است: این پیشنهاد رو من هم گذاشته بودم گفتن که قراره بک سیستمی مشابه به جی تی ای آفلاین با همون F1 بیاد که فیلمبردار بشه بسیار عالی ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 موسس عزیز @ArSaCiA نظری ندارید؟ ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد از قبل جهت بررسی لیست شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده