Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 سلام و درود من وقتی با سرعت میخورم به دیوار با موتور هر جایی از دیوار که برخورد کنم موتور همون جا میمونه بعد اپدیت اخری که اومد و باگ غیب شدن موتور بعد تصادف فیکس شد اینطوری شده تگ ها جا موند که @ArSaCiA @STAlKER @LoverBoy @CyberDyne @DoNaLd @vartoluYT @iSpicy @Olden @AdmBoT @CalaCe @Gisu @Automat @Hamedcalais @TheExpert @FanTuM @Seyedalii @Rony @Tracer @GodWorld @Iranian @MmdKabir @SotuneYAZ @Farab 1 نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 10 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: سلام و درود من وقتی با سرعت میخورم به دیوار با موتور هر جایی از دیوار که برخورد کنم موتور همون جا میمونه بعد اپدیت اخری که اومد و باگ غیب شدن موتور بعد تصادف فیکس شد اینطوری شده تگ ها جا موند که @ArSaCiA @STAlKER @LoverBoy @CyberDyne @DoNaLd @vartoluYT @iSpicy @Olden @AdmBoT @CalaCe @Gisu @Automat @Hamedcalais @TheExpert @FanTuM @Seyedalii @Rony @Tracer @GodWorld @Iranian @MmdKabir @SotuneYAZ @Farab پرچام . موتوره از اون بالا : من هنوز زنده ام نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 25 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: پرچام . موتوره از اون بالا : من هنوز زنده ام خدایی اگه ادمین @Kiya نبود من وسط بیابون تا Ls باید Skate 2 میزدم =/ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 2 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: خدایی اگه ادمین @Kiya نبود من وسط بیابون تا Ls باید Skate 2 میزدم =/ من یه بار از نرده های زندان رفتم تو (باگ مپ) بعد به ادمین گفتم اومد. پرگاش ریخته بود بعدش در جیل رو باز کرد رفتم. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 2 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: من یه بار از نرده های زندان رفتم تو (باگ مپ) بعد به ادمین گفتم اومد. پرگاش ریخته بود بعدش در جیل رو باز کرد رفتم. از همون جایی که /OG میزنن ؟ اونجا رو Dns بزنی به راحتی وارد میشه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 4 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: از همون جایی که /OG میزنن ؟ اونجا رو Dns بزنی به راحتی وارد میشه آره 1 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 شما چیکار کردید با این باگ ها نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 برا منم خیلی پیش اومده حتا با bike هر بارم report میدادم وقتی ادمین goto میکنه درست میشه کلن یه چیز عجیب غریبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 4 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: برا منم خیلی پیش اومده حتا با bike هر بارم report میدادم وقتی ادمین goto میکنه درست میشه کلن یه چیز عجیب غریبیه دقیقا پارسا جان ادمین گوتو میده درست میشه ولی برا من ادمین اومد درست نشد Cmd هم نداره که بیارتش پایین ماشین خودشو داد در 13 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: شما چیکار کردید با این باگ ها در 14 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: شما چیکار کردید با این باگ ها باو من راب بیز زدم کاپ افتاد دنبالم محسن لرستانی گذاشتم جوگیر شدم رفتم بالا دیوار نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 الان این چیه؟اون قایق رو هواست نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 3 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و درود من وقتی با سرعت میخورم به دیوار با موتور هر جایی از دیوار که برخورد کنم موتور همون جا میمونه بعد اپدیت اخری که اومد و باگ غیب شدن موتور بعد تصادف فیکس شد اینطوری شده تگ ها جا موند که @ArSaCiA @STAlKER @LoverBoy @CyberDyne @DoNaLd @vartoluYT @iSpicy @Olden @AdmBoT @CalaCe @Gisu @Automat @Hamedcalais @TheExpert @FanTuM @Seyedalii @Rony @Tracer @GodWorld @Iranian @MmdKabir @SotuneYAZ @Farab داداش اینجا وسط کویر چیکار میکنی سمپه دیگه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 53 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: الان این چیه؟اون قایق رو هواست در 1 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: داداش اینجا وسط کویر چیکار میکنی یه بیز زدم هر طرف میرفتم اون خط سفیده کم میشد دلو زدم به دریا رفتم کویر 1 نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 2 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و درود من وقتی با سرعت میخورم به دیوار با موتور هر جایی از دیوار که برخورد کنم موتور همون جا میمونه بعد اپدیت اخری که اومد و باگ غیب شدن موتور بعد تصادف فیکس شد اینطوری شده تگ ها جا موند که @ArSaCiA @STAlKER @LoverBoy @CyberDyne @DoNaLd @vartoluYT @iSpicy @Olden @AdmBoT @CalaCe @Gisu @Automat @Hamedcalais @TheExpert @FanTuM @Seyedalii @Rony @Tracer @GodWorld @Iranian @MmdKabir @SotuneYAZ @Farab سلام و درود باگ عجیبیه دیروز وسط فرار از Cop بعد از راب بانک راننده ماشین از بازی خارج شد و یکی از ماها سعی کردیم جا راننده بشینیم اما وقتی دکمه f رو زدیم متاسفانه ماشین کلی عقب تر رفت و دوستان FBI هممونو رنده کردن امیدوارم باگش فیکس شه خیلی رو اعصابه تا یه حدیش خوبه ولی اینجورم نه دیگه نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در هم اکنون، Automat گفته است: سلام و درود باگ عجیبیه دیروز وسط فرار از Cop بعد از راب بانک راننده ماشین از بازی خارج شد و یکی از ماها سعی کردیم جا راننده بشینیم اما وقتی دکمه f رو زدیم متاسفانه ماشین کلی عقب تر رفت و دوستان FBI هممونو رنده کردن امیدوارم باگش فیکس شه خیلی رو اعصابه تا یه حدیش خوبه ولی اینجورم نه دیگه فشار زیاد خوردین ؟ قبول دارم باگش رو مخه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 فکر کنم باید فاصله ای رو دور بشید و دوباره برگردید تا موتور یا هر وسیله ی نقلیه ی دیگه ای Sync بشه. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 8, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 @Nikotin مورد گزارش شده در ریستارت بعدی برطرف خواهد شد در صورت مشاهده گزارش کنید + انتقال یافت نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 11:16، AmirHosseyn گفته است: الان این چیه؟اون قایق رو هواست نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Nikotin نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.