رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Business Robbery Update

DrThrax

ارسال‌های توصیه شده

در 40 دقیقه قبل، Olden گفته است:

با سلام و احترام.

دلیل اصرار های مکرر ممبر های Department اینه:

AG-SA-0233.jpgAG-SA-0235.jpg

و هیچ کدام از ممبر های NG نه اهمیتی میدن نه رسیدگی میکنند.

AG-SA-0345.jpg

چرا باید یک شخص که وانتد 4 بوده بتونه 2 تا وانتد Clear کنه و آزادانه در شهر LS بچرخه؟

کم کاری شما هیچ ربطی به این پیشنهاد نداره و از ابتدا قرار نبوده وانتد Biz Robbery برای NG باشه.

پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که وانتد های Biz robbery برای NG اکتیویتی اضافی حساب میشه، چون ما در مواقع بسیاری شاهد این هستیم که ممبر های این اقلیت تمایلی به رسیدگی به آنها ندارن و به قول شما...

رضایت هم نمیدن که ممبر های دیگر Department به اونا رسیدگی کنند.

راب بانک در این مدت افزایش چشم گیر داشته، پس شما نباید سر یه Wanted 4 که تمایلی به زدنش هم ندارید بحث پیش بکشید.

بنده نظرم اینه که کشته شدن یک شخص که رابر مغازه هست توسط پلیس منطقی نیست و این مورد باید اصلاح بشه.

بدرود.

نظرت چیه وانتد دهی مثل پول دهی بر اساس اسکیل یا لول اسکریپت بشه؟

اینطوری همه راضی باقی میمونن و برای همه‌ی دسته ها هم وانتد هست و اکتیویتی به صورت مساوی میتونه بین کاپ های سرور تقسیم بشه...

نظرتونم راجع به روش دوم و سخت شدن نحوه‌ی هک کردن و نگرفتن وانتد در صورت موفق بودن برای ۲ نفری که راب میزنن بفرمایید.

ویرایش شده توسط DrThrax

Darioosh.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

در 3 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است:

باز هم مغالطه و اینبار مغلطه ی [حمله به] مرد پوشالی. من به هیچ عنوان همچین حرفی نزدم. استفاده از این ترفند های سمی رو متوقف کنید.

عرض کردم که:

اسم هیچکس رو هم نبردم!

مغلطه ی توسل به معنای ظاهری، شما اومدی یک بخش خیلی کوچک از تعریف RPG رو بریدی و ارسال و کاملا اشتباه برداشت کردی. هرگونه نقش آفرینی در RPG به سیستم و قوانین بازی وابستگی دارد.

دوست عزیز @ZombieRanger عزیز شما نظرت (-) هست اوکی.

اما خواهش میکنم از اینکه سرور پیشرفت کنه ناراحت نشوید و نیمه خالی لیوان رو هنگام آپدیت نبینید.

در 2 ساعت قبل، Fayez گفته است:

دعوا نیاز نیست 

پیشنهاد منطقی

-افزایش مقدار پول راب بیز

-وانتد به هیچ وجه از C-6 به C-7 تغییر نکنه

- کاهش Escape point ها به ۱۰

بنده هم به عنوانه یک ممبر NG این پیشنهادو میدم 

هم به عنوانه شخصی که هر ۲ روز حداقل یک راب بانک میزنه 

خیر مخالفم

نتیجه این پیشناهاد:

همکاری کمتر میشه بین ما

طمع برای اکتیویتی به شدت بیشتر میشه

احساس میکنم نیازه SS های ممبر های دپارتمان گزاشته شه که چقدر (با اینکه ما راضی نیستیم) اصرار دارند که کلاب ما باز باشه

ما همیشه در حال پیگیری وانتد ها هستیم و به هیچ وجه راضی نیستیم که کلاب ما باز باشه و هر وقت باز بوده به رنک بالاتر اصرار کردیم که ببنده ما میتونیم پیگیری کنیم

ما درگیر انواع مختلف از وانتد ها هستیم و این چیز زمان بر هستش ولی متأسفانه اصرار دپارتمانت بر اینه که کلاب باز کنیم!!

وانتد های NG یک وانتد عادی نیستند و اغلب درگیر میشیم تا بتونیم وانتد رو بکشیم

@Nigga داش رضا آیا کم کاری از طرف ما صورت گرفته؟ (همکاری با کم کاری یچیز دیگست)

مشکل از کم کاری شما و همکاران عزیزتون در فکشن نیست مشکل از جای دیگریست.

🍁🍁

وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ🫰🏻

Blue_And_Red_Futuristic_Game_YouTube_Cha

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 04:02، Olden گفته است:

با راب دو نفره موافقم‌ اما باید یه خورده بیشتر روش فکر بشه.

بله با @Olden موافقم باید قانون و سیستم خاصی داشته باشه 

منم با راب دو نفره موافقم

در واقع هم بتونیم راب یک نفره و دو نفره اونم با سطح لول آسون و سخت مواجه باشیم

به این صورت که اگه بتونیم لول سخت رو انتخاب کنم ( مثل سطح های بانک رابریپ) رسپکت و راب پوینت، پول و... بده که این گزینه هارو در سطح رهبری آسون کم تر داده شه ( شایدم با توجه به پرمیوم بودن اکانت کم یا زیاد / افزایش یا کاهش ) داشته باشد.

پیشنهاد جالبی بود و باید منتظر نظر مدیریت و زمان آن باشیم.

تشکر از پیشنهاد شما.

:acigar:

QolBeR.png

✼  ҉      جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست.     ҉    ✼    

👑

d166442_Picsart_24-02-23_19-23-32-796.jp

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، vartoluYT گفته است:

@Farab نظر شما دوستان؟؟

هووم... بزار بررسیش کنیم.
درود

در در ۱۴۰۲/۵/۱۷ در 14:28، DrThrax گفته است:

- حتما یک دوست مصلح همراهت باشه (Crew)

- وقتی نشونه گرفتی حتما به کاراکتر دستبند بزنی

- حتما دو نفر اسکارف داشته باشن

- موقع هک کردن حتما دوستت به طرف کاراکتر نشونه گرفته باشه (تا دستبندشو باز نکنه ریپورت بده)

- روش هک کردن سخت تر و زمان بر تر باشه

- مقدار پول دهی بیشتر از راب معمولی باشه

- در مرحله ی آخر برای کاراکتر رو هدشات کنی با Sd pistol

- در صورت موفق بودن دیگه وانتد نده بهت

- در صورتی که طی یک بازه زمانی نتونستی هک کنی وانتد لول 6 بشی

- در صورتی که فرد جلوی کاپ شروع به راب زدن کرد بلا استثناء وانتد لول 6 بشه

موافق مورد دوم نیستم, اگر شما به اون شخص دستبند بزنید اگر پلیس کاری نکنه شما تا پایان دزدی به همین شکل به دزدی خود ادامه میدید. میتونه حواس پرتی ای هم باشه که با دستبند زدن بهش باعث میشه این حواس پرتی از بین بره و با خونسردی کامل به دزدی ادامه بدید که بعد مدتی کیف و حالش میره...

مورد چهارم. دوست شما هم میتونه در این زمان به کمک شما هک کنه و همینطور مراقب صندوقدار و همینطور ورودی برای پلیس ها باشه
با مورد ششم به شدت مخالفم, همینطوری اگر RP مورد نیاز برای دزدی از بانک (Bank Robbery) کمتر نمیشد کسی سمتش نمیرفت و به زور روزی یک عدد دزدی از بانک میشد, این مورد باعث میشه پلیرا از Bank Robbery برای مثال از راب های فکشن بترسن و خودشون رو دور کنن از راب فکشن بخاطر ترس از Bank Robbery!
مورد هشتم خیلی فکر خوبی نیست, حتی اگر این راه سخت تر از کندن کوه یا نخوردن غذای مادر بزرگ هم باشه بازهم پلیرا با اینکه میدونن قراره وانتد بگیرن از مغازه دزدی میکنن! اگر بدونن که امکانش هست نگیرن دیگه کسی سمت Bank Robbery نمیره و تقریبا یا به کل فراموش میشه!

در 20 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است:

معلومه صد ها رابر میان اینجا میگن کاری کنید ما وانتد نگیریم پول بیشتری بگیریم (گارد ملی هم میتونه بره به جهنم مشکل ما نیست)

دقیقا, تعادل باید حفظ بشه! قرار نیست همچی به سود کسی باشه که از مغازه دزدی میکنه, باید کسانی که ضرر میکنند یا سود میکنند برابر باشن.
شما مقدار پول زیادی رو میگیرید و در عوضش میرید زندان و حتی راه فراری هم از زندان دارید! با این کار که اگر بعد از موفق بودن دزدی وانتد نگیرید تعداد JB ها و همینطور Bail هایی که وکیل ها میفروشند هم کمتر میشه!

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Farab گفته است:

موافق مورد دوم نیستم, اگر شما به اون شخص دستبند بزنید اگر پلیس کاری نکنه شما تا پایان دزدی به همین شکل به دزدی خود ادامه میدید. میتونه حواس پرتی ای هم باشه که با دستبند زدن بهش باعث میشه این حواس پرتی از بین بره و با خونسردی کامل به دزدی ادامه بدید که بعد مدتی کیف و حالش میره...

درود.

مورد دوم میتونه تغییراتی داشته باشه یا به هر دلیلی سخت باشه کار 2 نفری که راب میزنن که اگه کارشونو به نحو احسن انجام ندن درجا W6 بشن.

مورد چهارم. دوست شما هم میتونه در این زمان به کمک شما هک کنه و همینطور مراقب صندوقدار و همینطور ورودی برای پلیس ها باشه

روند هک سریع تر انجام میشه و راحت تر میشه رابو به اتمام رسوند, پس بنا بر این بهتره که یک نفر انجامش بده هم کاپ فرصت داشته باشه از راب جلو گیری کنه هم فردی که هکره استرس داشته باشه برای هک کردن

با مورد ششم به شدت مخالفم, همینطوری اگر RP مورد نیاز برای دزدی از بانک (Bank Robbery) کمتر نمیشد کسی سمتش نمیرفت و به زور روزی یک عدد دزدی از بانک میشد, این مورد باعث میشه پلیرا از Bank Robbery برای مثال از راب های فکشن بترسن و خودشون رو دور کنن از راب فکشن بخاطر ترس از Bank Robbery!

میتونن RP مورد نیاز برای این سیستم از راب رو به عدد 20 تغییر بدن (مجموع RP دو نفر باید 40 باشه) که زود به زود این راب صورت نگیره

مورد هشتم خیلی فکر خوبی نیست, حتی اگر این راه سخت تر از کندن کوه یا نخوردن غذای مادر بزرگ هم باشه بازهم پلیرا با اینکه میدونن قراره وانتد بگیرن از مغازه دزدی میکنن! اگر بدونن که امکانش هست نگیرن دیگه کسی سمت Bank Robbery نمیره و تقریبا یا به کل فراموش میشه!

ببین هرکسی که میره توی یه فکشنی یه وظیفه ای داره, بهتر نیست بجای این که اعضای فکشن NG توی سرور به فکر دور دور کردن باشن به فکره این باشن که کسی از بیزینسی دزدی نکنه؟

اینطوری هم وظایف بیشتری شامل فکشن NG میشه هم یه اکتیویتی جدید میتونه براشون به حساب بیاد که کسی از بیزینسی دزدی نکنه (در صورت موافقت میشه تعریف کرد که اگه از راب بیز جلوگیری کنن مبلغی به اکتیویتی هفتگیشون اضافه بشه)

فکر میکنم این سیستم علاوه بر این که جذابیت میبخشه به بازی فعالیت افراد فکشن های دسته ویژه هم توی سرور بیشتر میکنه...

با این حال متشکرم از نقد و بررسی شما در رابطه با این پیشنهاد.

ویرایش شده توسط DrThrax

Darioosh.png

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، DrThrax گفته است:

میتونن RP مورد نیاز برای این سیستم از راب رو به عدد 20 تغییر بدن (مجموع RP دو نفر باید 40 باشه) که زود به زود این راب صورت نگیره

میتونه فکر خوبی باشه.

در 14 ساعت قبل، DrThrax گفته است:

بهتر نیست بجای این که اعضای فکشن NG توی سرور به فکر دور دور کردن باشن به فکره این باشن که کسی از بیزینسی دزدی نکنه؟

NG قدیمی که توسط @OddiN @ORTEGA @HaTeD @TheHeRo @AmirMehdi @Daddy @ZakharAsli و بقیه اعضای قدیمی NG فکر نمیکنم دور دور میکردن! در زمان آنلاینیشون یا درحال چک کردن بانک بودن یا JB! کار تیمی ای که توی NG برای راب, JB یا هرچی بودش محشر بود! آیا NG زمان حال به NG زمان قدیم میرسه؟ 
+بنده دارم شرایط رو با NG زمان قدیم مقایسه میکنم که متوجه شدم اشتباه کردم...

• دوست دارم که 2

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Farab گفته است:

میتونه فکر خوبی باشه.

NG قدیمی که توسط @OddiN @ORTEGA @HaTeD @TheHeRo @AmirMehdi @Daddy @ZakharAsli و بقیه اعضای قدیمی NG فکر نمیکنم دور دور میکردن! در زمان آنلاینیشون یا درحال چک کردن بانک بودن یا JB! کار تیمی ای که توی NG برای راب, JB یا هرچی بودش محشر بود! آیا NG زمان حال به NG زمان قدیم میرسه؟ 
+بنده دارم شرایط رو با NG زمان قدیم مقایسه میکنم که متوجه شدم اشتباه کردم...

@Farab جان شما موافق هستید که راهی برای وانتد نگرفتن باشه؟(هر راهی مثل راب دو نفره)

🍁🍁

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Farab گفته است:

میتونه فکر خوبی باشه.

حتی میشه موقعی که رابر ها درحال هک کردن و جلوگیری از کاراکتر برای گزارش رابری هستن برای ان جی شرایطی در نظر گرفت:

در صورت کشتن هکر راب کلا فیل بشه و افراد بلا استثناء به جیل برن.

- در صورت کشته شدن گانر، هکر فرصت دفاع از خود داشته باشه و کنار گانر به کشتن ان جی کمک کنه و اگه گانر کشته شد ولی خودش زنده موند بتونه به هک کردن ادامه بده (گانر مستقیما بعد از کشته شدن رابش فیل بشه و به جیل بره و هکر هم وانتد ۶ بگیره و در صورت موفق بودن هم وانتده بمونه (نصف پول رو بگیره)).

Darioosh.png

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Olden گفته است:

با سلام و احترام.

دلیل اصرار های مکرر ممبر های Department اینه:

AG-SA-0233.jpgAG-SA-0235.jpg

و هیچ کدام از ممبر های NG نه اهمیتی میدن نه رسیدگی میکنند.

AG-SA-0345.jpg

چرا باید یک شخص که وانتد 4 بوده بتونه 2 تا وانتد Clear کنه و آزادانه در شهر LS بچرخه؟

کم کاری شما هیچ ربطی به این پیشنهاد نداره و از ابتدا قرار نبوده وانتد Biz Robbery برای NG باشه.

پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که وانتد های Biz robbery برای NG اکتیویتی اضافی حساب میشه، چون ما در مواقع بسیاری شاهد این هستیم که ممبر های این اقلیت تمایلی به رسیدگی به آنها ندارن و به قول شما...

رضایت هم نمیدن که ممبر های دیگر Department به اونا رسیدگی کنند.

راب بانک در این مدت افزایش چشم گیر داشته، پس شما نباید سر یه Wanted 4 که تمایلی به زدنش هم ندارید بحث پیش بکشید.

بنده نظرم اینه که کشته شدن یک شخص که رابر مغازه هست توسط پلیس منطقی نیست و این مورد باید اصلاح بشه.

بدرود.

درود 

داش یکم اون وسط ها زیاد روی کردی 

بیز راب واسه انجی اکتیویتی اضافی محسوب نمیشه بلکه باعث میشه انجی از خشک بودنش در بیاد اگر قراره راب بیز برای انجی حذف شه 

پس ببخشید انجی عین مترسک وایسه تا تایم JB و حالا این وسط چه کسانی زندانی هستن کسانی که 15 دقیقه بخاطر راب بیز میان زندانی میشن  و طرف هم دیوانه نیست بخاطر 15 مین بیاد فرار کنه از زندان  این اولین مورد سخت شدن وانتد کیل انجی

در مورد راب بانک

انجی انقدر بچرخه خدا خدا کنه تا یه نفر راب بزنه و همینطور FBI که سمپلش 0 شده کاری به این ندارم که FBI بیاد بانک چک بده چون وظیفه انجیه اما همین FBI که سمپلش 0 شده 

بعضی موقع بزور میاد سمپل ببره و ما چطور باید کسی که وانتد نگرفته و تو ماشین نشسته بزنیم مگه کاره ما فقط اینه رانر کیل کنیم اگه ببخشید فقط خواستیم رانر کیل کنیم چیکا به اعضای داخل بانکش داریم 

این راب هایی که هم میبینی زیاد شده اکثر دارن یا ادمینا میزنن یا هاستر ها  50 درصدش فول هکه و تلپورت

من حدود 20 تا اررست زدم که اصن نیازی نبود و PD کلابش همیشه بازه همینطوری داریم وانتد های خودمون جم میکنیم  به وانتد 1 و 2 و3  هم باید رسیدگی کنیم و FBI هم ندیدیم بیاد کمک PD 

چون اونا اررست لازم دارن خلاصه

من رنک بالا نیستم داخل انجی در مورد کلاب صحبت کنم چون زمانی که انلاین هستم رنک بالاتر حضور دارن و اکثر هم داخل فکشن C-3 هستن و زمانی که اگر نتونستیم کاری کنیم و دنبال چیزی نبودیم اون موقع کلاب رو باز میکنن رنک بالا تر  /// این شخصی هم اگر 2 تا وانتد کلیر کرده حرفه ایی بودن خودش اثبات میکنه نه اینکه ان جی دنبال اینطور وانتدا نیست قرار نیست همش پلیس برنده شه گاهی دزدها  از پلیس ها جلو ترن ( سوسماسxD

Vince.png

Tezcas Family

Vince

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 09:19، Vince گفته است:

با سلام خدمت شما دوست عزیز 

راجبه وانتد C-6 NG که تبدیل بشه وانتد C-7 مخالف این قضیه هستم چون فکشن انجی نیاز به اررست نداره و هدف فکشن انجی وانتد کیل هستش 

و معمولا این فکشن برای کار های خلاف سنگین وارد عمل میشه و حالا چون سرور RPG و نمیخوایم کاری کنیم تبدیل به ارپی بشه و زیادی خسته کننده بشه  و گارد 

تو دنیای واقعی نمیره دنبال دزد مغازه دارا ولی چون در بازی فکشن انجی نیاز به وانتد کیل داره با راب بیز میتونه وانتد کیلش رو سبز کنه

در رابطه با وانتد اشتراکی هم اگر وانتد 4 تبدیل به وانتد 2 شد اشتراکی بشه حالا اف بی ای و پی دی  و چون به شخصه داخل فکشن NG هستم تمامی اعضای NG دارن روی راب بیز و راب بانک و همچنین JB تمام تلاش خودشون میکنن بهترین عملکرد داشته باشن

بله میبینم دم pb وایسادن وانتدا میان دنبالشون التماسشون میکنن تا کیلشون کنن.

Death is the wish of some

The Relief of many

And the end of all

========================================================================

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

=========================================================================

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، FrozenThrone گفته است:

امیدوارم با پیشنهاد تسلیم شدن موافقت بشه.

🍁🍁

لینک به دیدگاه

با تمام نظرات بجز کاهش Escape point مخالفم.همین الان هم بالانسه.بقیه مشکلا بخاطر اعضای تنبله که میرن جلو pb یا cnn در صورتی که وانتدا در حال پاک شدنه.

@ArSaCiA به شدت لازمه اکتیویتی دسته ویژه رو زیاد کنید.انقد زیاد که نفس کم بیارن.با وضعیت فعلی لازمه bank patrol کم بشه و بجاش وانتد کیل ng زیاد بشه.زیاد منظورم در حد +30 و حتی شایدم بیشتر،اگرم زیاده اشکال نداره هرکی نمیتونه میتونه بره از فکشن،این داستان باید برای pd اعمال بشه و تعداد arrest حداقل 75 یا 100 باشه!

دسته ویژه جای سبز کردن و پول مفت گرفتن نیست!مثالش fbi که دیگ هیچ تاثیری نداره،قبلا یه سمپل داشت که ممبر هاش بخاطر سبز کردنش تایم میزدن و مث فشفشه میرفتن تو بانک.الان چی؟شما بیا تو سرور کلا یه لیدره با دو سه نفر دیگه،بقیه اعضا هیچ وجود خارجی ندارن و فرقی با civilian ندارن.

دسته ویژه به کنار،تاکسی هم اومدید کلی پول مفت گذاشتید براش همه سبز میکنن میرن در صورتی که ضروری ترین فکشنه،پول ثابتو کم کنید بجاش paycheck رو بیشتر کنید،یا حقوق ثابت سر جاش بمونه ولی اکتیویتی رو ببرید بالا 40 50

من هم قبلا هم الان دارم پلیر ها دنبال پول مفتن و هیچ رقابت و تلاشی وجود نداره.به فکر سخت گیری تو فکشنا جهت تلاش بهتر ممبر ها باشید.من خودم کاپ بودم چقد از تنبلی بقیه نالیدم کسی به جاییش هم نبود،حالا پلیرا ازین ناراضین که چرا کاپ نمیاد مارو کیل یا ارست کنه

یه سر هم به تاپیک تاپ اکتیویتی کاپ تو مطالب ازاد بزنید تا ببینید از 16 نفر چند نفر واقعا تلاش میکنن...

@ArSaCiA

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

The Relief of many

And the end of all

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، FrozenThrone گفته است:

اینم میبینی؟ که کل کاپ اپ پر شده از وانتد ۱ ۲ و ۳ و کسی بررسی نمیکنه پس فرقی نمیکنه 

الکی همه چیز رو سر گردن یه فکشن نشکونین

اینم که میگی جلو پی بی و فلان جا وایستادن کمتر کسی این کار میکنه همه در حال فرارن 

مگه اینکه مولتی طرف باشه وایسته 

پس باید یه سیستمی بیاد که فقط با ۱ اک اصلی بشه راب زد نه مولتی 

رم میدیم میزنیمتون دردتون چیز دیگس 

رم نمیدیم میزاریم وین کنین باز دردتون چیز دیگس  

اخر بجایی میرسونین راب بیزی که ۷۰ کا میداد کردینش ۳۳ کا  الان باعث حذف این سیستم میشین 

ویرایش شده توسط Vince

Vince.png

Tezcas Family

Vince

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است:

امیدوارم با پیشنهاد تسلیم شدن موافقت بشه.

همین وانتد کیل خوبه

ته تهش بیاد 3 یا 2 وانتد کیلش کنه

که همینم لطفه زیادیه برا پلیرا

شما باید حداقل 45 یا 50 دقیقه تو جیل باشی وگر نه از لحاظ اقتصادی بقیه درامد ها دچار ضعف میشن

در 3 دقیقه قبل، Vince گفته است:

اینم میبینی؟ که کل کاپ اپ پر شده از وانتد ۱ ۲ و ۳ و کسی بررسی نمیکنه پس فرقی نمیکنه 

الکی همه چیز رو سر گردن یه فکشن نکشونین 

اینم که میگی جلو پی بی و فلان جا وایستادن کمتر کسی این کار میکنه همه در حال فرارن 

مگه اینکه مولتی طرف باشه وایسته 

پس باید یه سیستمی بیاد که فقط با ۱ اک اصلی بشه راب زد نه مولتی 

رم میدیم میزنیمتون دردتون چیز دیگس 

رم نمیدیم میزاریم وین کنین باز دردتون چیز دیگس  

اخر بجایی میرسونین راب بیزی که ۷۰ کا میداد کردینش ۳۳ کا  الان باعث حذف این سیستم میشین 

@ZombieRanger

اینکه وانتد فرار میکنه واسه اینه که شیرینی و کیف کلیر وانتد شدن رو چشیده.

میدونی چرا قبلا کمتر کسی jb میداد؟چون همش fail میشد.

الان چرا همه میرن کلیر میکنن ؟چون تو یه تایمی کسی رسیدگی نکرده و کلیر کردن برا همه عادی شده.

منم روی صحبتم فقطng نبود

همونطور که میبینی کل cop رو شستم?

The Relief of many

And the end of all

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، FrozenThrone گفته است:

همین وانتد کیل خوبه

ته تهش بیاد 3 یا 2 وانتد کیلش کنه

که همینم لطفه زیادیه برا پلیرا

شما باید حداقل 45 یا 50 دقیقه تو جیل باشی وگر نه از لحاظ اقتصادی بقیه درامد ها دچار ضعف میشن

@ZombieRanger

اینکه وانتد فرار میکنه واسه اینه که شیرینی و کیف کلیر وانتد شدن رو چشیده.

میدونی چرا قبلا کمتر کسی jb میداد؟چون همش fail میشد.

الان چرا همه میرن کلیر میکنن ؟چون تو یه تایمی کسی رسیدگی نکرده و کلیر کردن برا همه عادی شده.

منم روی صحبتم فقطng نبود

همونطور که میبینی کل cop رو شستم?

عالی ?

Vince.png

Tezcas Family

Vince

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، vartoluYT گفته است:

@Farab جان شما موافق هستید که راهی برای وانتد نگرفتن باشه؟(هر راهی مثل راب دو نفره)

خیر، به نظر من همین شکل مناسب هستش. در حال حاضر Business Robbery طرفدار های زیادی داره و اگر احتمالش باشه که اشخاص موقع دزدی وانتد نگیرند به نظر خودتون چقدر تعداد دزدی از بانک کاهش میابه؟

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

رفقا ما بین بحث کردن در رابطه با روش فعلی و موجود رابری لطفا نظراتتون در رابطه با روش دوم و راب دو نفره هم اعلام کنید (اگه فکر میکنید جایی ایرادی داره بجای نظر مطلقا منفی سعی در تصحیح اون مورد داشته باشین و بعد نظرتونو اعلام کنید).

Darioosh.png

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Farab گفته است:

خیر، به نظر من همین شکل مناسب هستش. در حال حاضر Business Robbery طرفدار های زیادی داره و اگر احتمالش باشه که اشخاص موقع دزدی وانتد نگیرند به نظر خودتون چقدر تعداد دزدی از بانک کاهش میابه؟

در صورتی که وانتد به صورت فعلی باشه و داده بشه با راب دو نفره موافق هستی؟!

Darioosh.png

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farab گفته است:

خوب ببنید خود دزدی از بانک هم روشی برای وانتد نگرفتن دارد.

بازم به صلاح دید خودتون هست.

تشکر ???

🍁🍁

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Olden گفته است:

اصرار های مکرر ممبر های Department

در مورد باز کردن collab بهتر نیست که PD به وظیفه ی اصلی خودش یعنی ارست کردن وانتد های لول 1 برسه؟

همون طور که از اسکرین شات خودتون معلومه شما وانتد های 1 رو ول کردید و چسبیدید به وانتد NG

Collab PD همیشه بازه و خیلی از وانتد هاتون در حال کلیر شدنه به نظر من بهتره اول به وانتدای خودتون رسیدگی کنید تا وانتد کیل های NG

در 18 ساعت قبل، Olden گفته است:

هیچ کدام از ممبر های NG

مشکل اصلی کلیر شدن وانتدا به دلیل نبود ممبر فعال توی این فکشنه خیلیا تا اکتیویتی سبز میکنن دیگه نمیرن سراغ بانک پاترول و وانتد کیل

تمام این مشکلات با اینوایت شدن افراد فعال تر حل میشه

• مرسی 1

CENT.png

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Deximo گفته است:

در مورد باز کردن collab بهتر نیست که PD به وظیفه ی اصلی خودش یعنی ارست کردن وانتد های لول 1 برسه؟

همون طور که از اسکرین شات خودتون معلومه شما وانتد های 1 رو ول کردید و چسبیدید به وانتد NG

Collab PD همیشه بازه و خیلی از وانتد هاتون در حال کلیر شدنه به نظر من بهتره اول به وانتدای خودتون رسیدگی کنید تا وانتد کیل های NG

مشکل اصلی کلیر شدن وانتدا به دلیل نبود ممبر فعال توی این فکشنه خیلیا تا اکتیویتی سبز میکنن دیگه نمیرن سراغ بانک پاترول و وانتد کیل

انتقاد درست و بجایی بود، همین الان که دارم اینو تایپ میکنم وانتد کیله ان جی بودم درحالی که افراد ان جی داخل جیل درحال /M دادن به پریزونرا بودن ممبر های اف بی ای منو کیل کردن ?

ویرایش شده توسط DrThrax

Darioosh.png

لینک به دیدگاه

با سلام.

در 11 ساعت قبل، Deximo گفته است:

بنده از ابتدا منظورم رو عرض که Wanted C-6 برای دزدی از مغازه منطقی نیست و این پیشنهاد نه ربطی به اکتیویتی NG و نه PD داره پس خواهشا بحث های نامربوط رو وسط نکشید.

خوشبختانه PD به قدری اکتیویتی داره که دغدغه‌ی زدن 3 4 تا وانتد Biz robbery رو نخواهد داشت، و همونطور که در تصاویر میبینید، ساعت 00:20 بامداد بوده و اکثر ممبر های PD به دلیل مشغله های کاریشون زود میخوابن و فقط در اون ساعت بنده و 1 ممبر دیگه Duty بودیم و Collab هم فعال بوده و تا اینجا بحثی نیست.

تعداد وانتد ها به قدری زیاد هست که اکثر ممبر های ما +300 تا Arrest در هفته انجام میدن و ما فقط در مواقع ضروری Collab رو فعال میکنیم.

و در آخر خدمت شما عرض کنم که همه‌ی ما جزو یک Department هستیم و باید با هم دیگر به حل مسائل و مشکلات بپردازیم نه مشکلات یکدیگر را پیش بکشیم و در مورد آنها با یک دیگر بحث و جدل داشته باشیم.

همانطور که از قبل هم ذکر کردم، هدف از این پیشنهاد نه Activity برای اقلیت PD هست و نه زیان رساندن به اقلیت NG، بلکه بالانس نبودن سیستم Biz robbery از لحاظ مجازات وانتد و پول دریافتی برای همه‌ی پلیر ها میباشد.

Olden.png

367325_24ezgif-com-effects-1-.gifcc4125_24TVdb-ezgif-com-resize.gif367325_24ezgif-com-effects-1-.gif

Noxious.png

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Olden گفته است:

Wanted C-6 برای دزدی از مغازه منطقی نیست

منم موافق نبودم و همون روزی که علی ریستارت داد خودم و چند تا از ممبر ها معترض بودیم چون کمتر کسی راب بیز میزد

در 16 دقیقه قبل، Olden گفته است:

Department هستیم و باید با هم دیگر به حل مسائل

بله درسته ولی متاسفانه بعضی از ممبر ها خصوصا FBI از سر لجشون تا یک پلیری وانتد بیز رابری میگیره فورا بدون این که 2 دقیقه از وانتد گرفتنشون بگذره ?NG C-3 میدن درحالی که ما درحال رسیدگی به اون وانتد هستیم

درکل من دنبال بحث و جدل نبودم 

تنها راه حل این مشکل همونطور که گفتم بیشتر شدن اسلات NG  و یا اشتراکی شدن این وانتد بین NG و FBI هست (به شرطی که تعداد وانتد کیل NG از 21 به همون 11 برگرده)

در 2 ساعت قبل، Deximo گفته است:

در 1 ساعت قبل، DrThrax گفته است:

انتقاد درست و بجایی بود، همین الان که دارم اینو تایپ میکنم وانتد کیله ان جی بودم درحالی که افراد ان جی داخل جیل درحال /M دادن به پریزونرا بودن ممبر های اف بی ای منو کیل کردن ?

CENT.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 20:18، ZombieRanger گفته است:

باز هم مغالطه و اینبار مغلطه ی [حمله به] مرد پوشالی. من به هیچ عنوان همچین حرفی نزدم. استفاده از این ترفند های سمی رو متوقف کنید.

عرض کردم که:

اسم هیچکس رو هم نبردم!

مغلطه ی توسل به معنای ظاهری، شما اومدی یک بخش خیلی کوچک از تعریف RPG رو بریدی و ارسال و کاملا اشتباه برداشت کردی. هرگونه نقش آفرینی در RPG به سیستم و قوانین بازی وابستگی دارد.

داداشم انسانی کار?

✧ ?????? ??? ??????

AmirMehdi.png

✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧

NoPe.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...