BlueMoon ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 من میخام که در سرور ارساکیا ماشین ها و موتور هایی مانند cb1300 honda 150 و ماشین هایی مانند پراید و پژو و نیسان و 405 slx اضافه کنند آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 https://forum.arsacia.ir/topic/21105-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D تایپیک تکراری میباشد تایپیک بالا رو پیگیری کنید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 پیشنهاد جالبی بود تشکر از شما. مثبت در 8 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: https://forum.arsacia.ir/topic/21105-ماشین-ایرا%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D تایپیک تکراری میباشد تایپیک بالا رو پیگیری کنید. باز نشد ولی تاپیک مانند رو دیده بودم. ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در August 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 13:28، pedarzs گفته است: من میخام که در سرور ارساکیا ماشین ها و موتور هایی مانند cb1300 honda 150 و ماشین هایی مانند پراید و پژو و نیسان و 405 slx اضافه کنند احساس میکنم شاید محدودیت سمپ مانعش بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Northvector ارسال شده در August 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2023 جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2023 در 7 ساعت قبل، Northvector گفته است: جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ جونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2023 در 16 ساعت قبل، Northvector گفته است: جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ پشمام چه کیفیتی 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۳ در 22:02، Northvector گفته است: جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ عجب کیفیتییی تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۳ در 22:02، Northvector گفته است: جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ سیستمه همه نمیکشه دادا 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، mynuol گفته است: عجب کیفیتییی من آرزوی سیستم تو را دارم@Northvector ویرایش شده August 9, 2023 توسط vartoluYT ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 14:28، pedarzs گفته است: من میخام که در سرور ارساکیا ماشین ها و موتور هایی مانند cb1300 honda 150 و ماشین هایی مانند پراید و پژو و نیسان و 405 slx اضافه کنند داداش بزار بهت بگم اینجا چخبره.. این مؤسسی که داری میبینی @ArSaCiA چند وقت پیش اومد تو Cnn به ما گفت: «بلاخره یه روزی ماشین های ایرانی به این سرور میان» دقیق یادمه، FPS خودمم رو 8 یا 7 بود. چند وقت پیش به زور خفتش کردم، خودش اومد گفت پلانمون عوض شده، این ماشینا رو نمیاریم، یه چیز میاریم که شبیهش باشه و خلاصه نمیخواد که ریسک کنه تنها راهش گفت اینه که بریم با ایران خودرو گدرتمند و سایپا مطمئن قرار بنویسیم و ازشون اجازه بگیریم که محصولات اسهالی و کپیشون رو وارد سرور کنیم که اینطور میبینم به نظر از این مجموعه بر نمیاد، اگرم اقدام کنن، الانا اون ماشینا رو نمیتونیم ببینیم.. @ArSaCiA حاجی بیا اصلا خودت یبار اون چیزایی ک برام تعریف کردیو برای بقیه تعریف کن.. شما همین الان برو تو پیشنهادات و انتقادات، نمیدونم چند صفحه هست ولی اینو میدونم تو هر صفحه حداقل دوبار تاپیک راجب اضافه شدن ماشینای ایرانی دادن، الان اینطور که میگن 9ساله سرور رانه، شما توش ماشین ایرانی میبینی؟ باوا سرور خودشه، هرچی خودش دوست داشته باشه اضاف میکنه، ما این وسط فقط پلیریم، پلیر های سرورِ آقای @ArSaCiA خودم اصن متوجه شدم به این ماشینا علاقه نداره داداشش هم همینطور دیگه چیزیه که هست، باید قبولش کنیم.. @ArSaCiA 4بار تگت کردم فک نکنم ببینی آقا این قضیه اضافه کردن یچیزی شبیه اون ماشینا رو هم کنسل کن، فورد فستیوا و پژو۴۰۶ رو سگ ندیده، به نظرم کنسلش کن باز اون بنز و لامبورگینی رو بچه ها دیدن.. در آخر بگم: @pedarzsعزیز فعلا امکان انجام اینکار نیست، ولی نااامیدتون نکنم، شما میتونید با مراجعه به گروه « ماد و ویژگی اضافی » مود های جذاب ماشین های مختلف رو دانلود و به بازیتون اضافه کنید، لینکش در انتهای متن قرار میگیره و در آینده ماشین های بیشتری در این گروه قرار گرفته و به شما ارائه خواهد شد.. ویرایش شده August 9, 2023 توسط AMir11 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۳ در 21:02، Northvector گفته است: جای ماشین های ایرانی کاش میشد رو Launcher مود ENB بریزی، حیف این گرافیک نیست ول کنی Default پلی بدی؟ همدردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱۲ در 21:58، FIRDOK گفته است: احساس میکنم شاید محدودیت سمپ مانعش بشه مود ها فیکس باشن، مانعی نداره ولی باید لانچر اجباری شه مخفی کننده AG:SAMP : ویرایش شده August 9, 2023 توسط AMir11 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱۲ در 20:58، FIRDOK گفته است: احساس میکنم شاید محدودیت سمپ مانعش بشه فکر نمیکنم اینطوری باشه چون با سمپ میشه هر ماد گرافیمی یا ماشینی که میخوای رو بریزی ولی با لانچر فقط میشه ماشین ریخت ویرایش شده August 9, 2023 توسط arminvhz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 2 ساعت قبل، AMir11 گفته است: مود ها فیکس باشن، مانعی نداره ولی باید لانچر اجباری شه مطالب پنهان AG:SAMP : جوووون عجب ماشینایی ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirrezaTaxi ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 سلام من میخوام همه چیز ایرانی بشه ماشین های جدیدی اضافه کنید مثلا infernus رو پژو پارس کنید یا nrg cb کنید و... و ماشین های تازه ای هم لفافه کنید تا پلیر اا از بازی خسته نشوند من میدونم که کار خیلی خیلی سختیه اما خواهش میکنم سعی خودتونو بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 27 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده