این ارسال پرطرفدار است. Gisu ارسال شده در July 27, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 به نام خدا مجله هفتگیآسایشگاه در خیابون یه مرد میانسالی جلومو گرفت , گفت: آقا ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون زنم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید. قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه. پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت حامد پسرم تویی؟ گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت حامد تویی مادر؟ دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی پسر من نامهربون نیست؟ پرستاره تا اومد گفت شما پسرشون هستید؟ تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید حالا از من هی غلط کردم واینکه من پسرش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که پسرش خیلی … بود. اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به پسرم حامد بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :))) مرسی که وقت گزاشتی و خوندی اگه خوشت اومد لایک کن اگه خنده به لبات اورد کامنت هم بزار برام@FeLFLi @MILADemon @Mohammadhadi @HaajAqA @Pokers @Gibson @Forget @Cent @Deximo @Ava @Wise @ArSaCiA @Meli @RoseRain @CaKe @Pokers @GODZALONE @iHeDDeN @Elone @Supervisor @Ravager @1godzalone @Amiiir @Daddy @LoverBoy @Medusa @Ravin @HardiN @Nicolay@iKamyar @DrDep @G0DFATHER @MaSiH @Fayez @SajjiLey @AtaTurk @MohammadEhsaN @Jonesyy @Daveli @TheVisage @FrozenThrone @KasraMorrison @sasan7m @Dnja @VULCAA @Sobi @SaLiOne @Hard @BaRBeD @Clinkz @Pooriya 17 1 16 1 نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 هنوز نخوندم ولی این موقع شب گذاشتی حتما چیزه خوبیه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gisu ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 1 دقیقه قبل، LoverBoy گفته است: هنوز نخوندم ولی این موقع شب گذاشتی حتما چیزه خوبیه کاملا منتغی نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ava ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 8 دقیقه قبل، Gisu گفته است: به نام خدا مجله هفتگیآسایشگاه در خیابون یه مرد میانسالی جلومو گرفت , گفت: آقا ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون زنم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید. قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه. پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت حامد پسرم تویی؟ گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت حامد تویی مادر؟ دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی پسر من نامهربون نیست؟ پرستاره تا اومد گفت شما پسرشون هستید؟ تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید حالا از من هی غلط کردم واینکه من پسرش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که پسرش خیلی … بود. اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به پسرم حامد بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :))) مرسی که وقت گزاشتی و خوندی اگه خوشت اومد لایک کن اگه خنده به لبات اورد کامنت هم بزار برام@FeLFLi @MILADemon @Mohammadhadi @HaajAqA @Pokers @Gibson @Forget @Cent @Deximo @Ava @Wise @ArSaCiA @Meli @RoseRain @CaKe @Pokers @GODZALONE @iHeDDeN @Elone @Supervisor @Ravager @1godzalone @Amiiir @Daddy @LoverBoy @Medusa @Ravin @HardiN @Nicolay@iKamyar @DrDep @G0DFATHER @MaSiH @Fayez @SajjiLey @AtaTurk @MohammadEhsaN @Jonesyy @Daveli @TheVisage @FrozenThrone @KasraMorrison @sasan7m @Dnja @VULCAA @Sobi @SaLiOne @Hard @BaRBeD @Clinkz @Pooriya انتظار همچین پایانی نداشتم واقعاخودمو اماده اشک ریختن کرده بودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 دم مامانه گرم نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 خواستم یکم گریه کنم ولی نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در ۱ ساعت قبل، Gisu گفته است: به نام خدا مجله هفتگیآسایشگاه در خیابون یه مرد میانسالی جلومو گرفت , گفت: آقا ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون زنم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید. قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه. پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت حامد پسرم تویی؟ گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت حامد تویی مادر؟ دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی پسر من نامهربون نیست؟ پرستاره تا اومد گفت شما پسرشون هستید؟ تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید حالا از من هی غلط کردم واینکه من پسرش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که پسرش خیلی … بود. اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به پسرم حامد بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :))) مرسی که وقت گزاشتی و خوندی اگه خوشت اومد لایک کن اگه خنده به لبات اورد کامنت هم بزار برام@FeLFLi @MILADemon @Mohammadhadi @HaajAqA @Pokers @Gibson @Forget @Cent @Deximo @Ava @Wise @ArSaCiA @Meli @RoseRain @CaKe @Pokers @GODZALONE @iHeDDeN @Elone @Supervisor @Ravager @1godzalone @Amiiir @Daddy @LoverBoy @Medusa @Ravin @HardiN @Nicolay@iKamyar @DrDep @G0DFATHER @MaSiH @Fayez @SajjiLey @AtaTurk @MohammadEhsaN @Jonesyy @Daveli @TheVisage @FrozenThrone @KasraMorrison @sasan7m @Dnja @VULCAA @Sobi @SaLiOne @Hard @BaRBeD @Clinkz @Pooriya این قسمت مادر بزرگ زرنگ متاسفانه لایکم لیمیت داره نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 با عرض سلام و خدا قوت. مجله فان و قشنگی بود، دقیقا مثل داستایی که اکثرا این روزا به عنوان جوک میشنویمشون رو شما به صورت مجله در آوردید. عالی بود. مجله شما تأیید شد. نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 داستانایی* نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 6 ساعت قبل، Gisu گفته است: به نام خدا مجله هفتگیآسایشگاه در خیابون یه مرد میانسالی جلومو گرفت , گفت: آقا ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون زنم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید. قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه. پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت حامد پسرم تویی؟ گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت حامد تویی مادر؟ دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی پسر من نامهربون نیست؟ پرستاره تا اومد گفت شما پسرشون هستید؟ تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید حالا از من هی غلط کردم واینکه من پسرش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که پسرش خیلی … بود. اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به پسرم حامد بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :))) مرسی که وقت گزاشتی و خوندی اگه خوشت اومد لایک کن اگه خنده به لبات اورد کامنت هم بزار برام@FeLFLi @MILADemon @Mohammadhadi @HaajAqA @Pokers @Gibson @Forget @Cent @Deximo @Ava @Wise @ArSaCiA @Meli @RoseRain @CaKe @Pokers @GODZALONE @iHeDDeN @Elone @Supervisor @Ravager @1godzalone @Amiiir @Daddy @LoverBoy @Medusa @Ravin @HardiN @Nicolay@iKamyar @DrDep @G0DFATHER @MaSiH @Fayez @SajjiLey @AtaTurk @MohammadEhsaN @Jonesyy @Daveli @TheVisage @FrozenThrone @KasraMorrison @sasan7m @Dnja @VULCAA @Sobi @SaLiOne @Hard @BaRBeD @Clinkz @Pooriya داستان سرایی طنزی داشت ممنون بابت وقتی که واسه مجله گذاشتی در 3 ساعت قبل، Jonesyy گفته است: مجله شما تأیید شد. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gisu ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 8 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: هنوز نخوندم ولی این موقع شب گذاشتی حتما چیزه خوبیه هنوز نخوندی ن؟ در 8 ساعت قبل، Ava گفته است: انتظار همچین پایانی نداشتم واقعاخودمو اماده اشک ریختن کرده بودم خیلی گنا بود در 7 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: دم مامانه گرم این دیگه مامان نبود ماااااامااااااااان بود در 7 ساعت قبل، sasan7m گفته است: خواستم یکم گریه کنم ولی نشد گریه ممنوع در 6 ساعت قبل، DrDep گفته است: این قسمت مادر بزرگ زرنگ متاسفانه لایکم لیمیت داره فدا سرت در 4 ساعت قبل، Jonesyy گفته است: با عرض سلام و خدا قوت. مجله فان و قشنگی بود، دقیقا مثل داستایی که اکثرا این روزا به عنوان جوک میشنویمشون رو شما به صورت مجله در آوردید. عالی بود. مجله شما تأیید شد. مرسی نظرلطفته در ۱ ساعت قبل، Pooriya گفته است: داستان سرایی طنزی داشت ممنون بابت وقتی که واسه مجله گذاشتی خواهش میکنم 1 نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HachKhanum ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 بچه ها منم یه امانتی دارم بیاین ببرید سوپری توی محلمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 بسیار زیبا آموزنده و طنز تلخ بود خخخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 وقتمو گرفتی، اه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gisu ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 3 ساعت قبل، HachKhanum گفته است: بچه ها منم یه امانتی دارم بیاین ببرید سوپری توی محلمون باشه حتما در 3 ساعت قبل، Mohammadhadi گفته است: بسیار زیبا آموزنده و طنز تلخ بود خخخ تشکر ویژه از شما خخخخ در 3 ساعت قبل، SaeedAlpha گفته است: وقتمو گرفتی، اه برو النگوتو بدزد در 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: عالی بود مرسی نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 عالی ادامه بده نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 داستان خیلی قشنگی بود نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 قشنگ بود نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 (ویرایش شده) عالی نواختی خوشمان آمد ویرایش شده July 29, 2023 توسط MILADemon 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۶ در 03:29، Gisu گفته است: فقط قیافه یارو عالی دخترچیم نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 ماشالا زیبا بود نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۶ در 03:29، Gisu گفته است: به نام خدا مجله هفتگیآسایشگاه در خیابون یه مرد میانسالی جلومو گرفت , گفت: آقا ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون زنم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید. قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه. پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت حامد پسرم تویی؟ گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت حامد تویی مادر؟ دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی پسر من نامهربون نیست؟ پرستاره تا اومد گفت شما پسرشون هستید؟ تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید حالا از من هی غلط کردم واینکه من پسرش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که پسرش خیلی … بود. اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به پسرم حامد بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :))) مرسی که وقت گزاشتی و خوندی اگه خوشت اومد لایک کن اگه خنده به لبات اورد کامنت هم بزار برام@FeLFLi @MILADemon @Mohammadhadi @HaajAqA @Pokers @Gibson @Forget @Cent @Deximo @Ava @Wise @ArSaCiA @Meli @RoseRain @CaKe @Pokers @GODZALONE @iHeDDeN @Elone @Supervisor @Ravager @1godzalone @Amiiir @Daddy @LoverBoy @Medusa @Ravin @HardiN @Nicolay@iKamyar @DrDep @G0DFATHER @MaSiH @Fayez @SajjiLey @AtaTurk @MohammadEhsaN @Jonesyy @Daveli @TheVisage @FrozenThrone @KasraMorrison @sasan7m @Dnja @VULCAA @Sobi @SaLiOne @Hard @BaRBeD @Clinkz @Pooriya عالی نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PmPGuG ارسال شده در August 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2023 با اینکه میفهمیدم چه میشه اخرش بازم خوندم نقل قول بهترین انتقام، یک موفقیت بزرگ است! My account : My brother: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 Nice نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.