LoSeArSiF ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 خیلی طول میکشه بتونیم وارد اقلیتی بشیم اول اینکه مطلبی که میزاریم خیلی طول میکشه تایید شه بزارین دوم وقتی توی صف تست هستیم معلوم نیست کی میایین ازمون تست میگیرین خیلی از مواقع اصلا مطالب نمیرن تو پیج درخواست عضویت یه اداره تو بازی بزنیین کنار مقر اقلیت بتونیم اونجا درخواست بدیم لیدر بیاد پروفایل زمان بازی چک کردن ucp همه چیز رو بتونه ببینه یه تایمی تایین کنه بیاییم تست بدیم و اینکه محدودیت اعضا اقلیت ها بره بالا تر برا تازه واردا جا بمونه The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 با سلام پروسه عضویت در اقلیت زمان بر هستش شما حتی بخوای تو دنیای واقعی هم استخدام یک ارگانی بشی مدتی زمان میبره همونطور که لیدر های محترم اولویت بندی افراد رو در تاپیک درخواست عضویت قرار میدن، شما میتونی از آن طریق نسبت به اینکه از کدام اولویت تست گرفته شده، خودت رو برای تست آماده کنی. در کل فرمایش شما صحیح است و اگر تدابیری برای اینکه شما بتونی اطلاع داشته چه زمانی ازت تست گرفته میشه اندیشیده بشه خیلی عالی میشه یا حداقل قانون "در صورت تماس با لیدر برای تست، تست شما رد می شود" حذف شود و قانون "در صورت تماس های مکرر و ایجاد مزاحمت برای لیدر جهت تست، درخواست شما رد می شود" جایگزین آن شود. بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 درود. در رابطه با موردی که اشاره کردید: در 19 ساعت قبل، Beniamintatari گفته است: معلوم نیست کی میایین ازمون تست میگیرین میتوانید بخش گزارش تست اقلیت مربوطه را دنبال کنید، و زمانی که نوبت شما فرا رسید در اولین فرصت خود را برای تست آماده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در July 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 17 ساعت قبل، GnGsTeR گفته است: با سلام پروسه عضویت در اقلیت زمان بر هستش شما حتی بخوای تو دنیای واقعی هم استخدام یک ارگانی بشی مدتی زمان میبره همونطور که لیدر های محترم اولویت بندی افراد رو در تاپیک درخواست عضویت قرار میدن، شما میتونی از آن طریق نسبت به اینکه از کدام اولویت تست گرفته شده، خودت رو برای تست آماده کنی. در کل فرمایش شما صحیح است و اگر تدابیری برای اینکه شما بتونی اطلاع داشته چه زمانی ازت تست گرفته میشه اندیشیده بشه خیلی عالی میشه یا حداقل قانون "در صورت تماس با لیدر برای تست، تست شما رد می شود" حذف شود و قانون "در صورت تماس های مکرر و ایجاد مزاحمت برای لیدر جهت تست، درخواست شما رد می شود" جایگزین آن شود. بدرود دقیقا دفعه قبل تونستم توی لیست تست برم اما اصلا نفهمیدم چی شد نوبت من رسید یا نه بعد هم پر شد کلا دوم هالا من پست میزارم به موقع خودش نمیره تو فروم میگه تا تایید مدیران صبر کنید که اونم خیلی زمان میبره تا بیان تایید کنن تا اون موقع هم لیست کلا پر شده و واسه من شانسی نمیمونه The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در July 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 از لول ۵ دارم پست میزارم تا به حال یک بار یا دوبار پست درخواست عضویت من گزاشته شده بقیه هم دارم رگباری توی همه اقلیت ها. میزارن The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 اینکه طول بکشه منطقیه مخصوصا فکشن های بالاتر ولی با بالا رفتن اسلات اقلیت ها موافقم جمعیت و نیاز سرور بالا تر رفته .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در 19 ساعت قبل، Beniamintatari گفته است: از لول ۵ دارم پست میزارم تا به حال یک بار یا دوبار پست درخواست عضویت من گزاشته شده بقیه هم دارم رگباری توی همه اقلیت ها. میزارن عزیز عکس ساز کوچیک اشتباه میزاری 2 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در July 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در 2 ساعت قبل، Ravin گفته است: عزیز عکس ساز کوچیک اشتباه میزاری لینکی که گفتین رو میزارم The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 27 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده