Broker ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: مثل روز روشنه • توضیحات: با سلام خدمت مسئول رسیدگی به شکایات شکایت بنده مبنی بر اینکه ادمین Endway اقای Forget رو بدون توجه به افراد شایسته تر از ایشان در تصدی این سمت به عنوان لیدر NG انتخاب کردند. دلایل وجود بر اینکه بنده صلاحیت بیشتری نسبت به ایشان در تصدی این سمت داشتم عبارتند از: 1- وجود 15 سطح بیشتر در محیط بازی از فرد انتخاب شده در لیدری و توجه بفرمایید که این سطوح در لول زیر 50 نیست وجود 15 لول سطح بالاتر در سطح بالای 100. و اینکه این تفاوت حدودا معادل 5000 ساعت که عدد قابل توجه ای است که اگر ان را به روز تبدیل کنیم معادل میشود با 208 روز و میتوان به این موضوع اشاره کرد که رتبه ایشان در سرور 87 و بنده 39 است 2-داشتن سابقه خوب در فکشن های ویژه به ویژه FBi و HM به طوری که رنک 5 فکشن FBi را در سال 2018 کسب کردم. 3-و یک دلیل مثبت برای من نداشتن پارتی بازی در سرور و رسیدن به اهداف خود با زحمت کشیدن و کسب محبوبیت کافی که برای اینها خدارو شکر میکنم این را گفتم زیرا متاسفانه مدارکی به دست بنده رسیده است که در ان به وضوح روابط پشت پرده این دو عزیز در ارتباط با لیدری قابل مشاهده است که در صورت نیاز به ادمین مربوطه ارسال میشود امیدارم که این شکایت خاتمه ای بر پارتی بازی در سرور شود • مدارک (فیلم یا عکس): تمام مدارک در UCP قابل مشاهده است ویرایش شده June 16, 2023 توسط SajAli 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 16, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز. توضیحات لازم در مورد لیست اولویت بندی که سیاست اَدمینی هست برای مسئول اَدمین ارسال شد. +موفق باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @SajAli شکایت شما در حال بررسی می باشد. از صبر و شکیبایی شما متشکریم. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @SajAli شکایت شما رد شد، زیرا: - عملکردِ مسئولین صحیح بوده و اولویتِ بازیکن Forget، برای اقلیتِ National Guard از شما بالاتر بوده. ❃ توضیحاتِ کامل جهت رفع ابهاماتِ شما از قبل داخل بازی داده شده. موفق باشید، بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده