SiNER ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 سلام، سرور آرساکیا یکی بهترین سرور های سمپ هست و نسبت به بقیه سرور های سمپ خیلی بهتر عمل کرده و بابت زحماتی که کشیدید ساخت Agsa سمپ واقعا ممنونم و خسته نباشید میگم به تیمتون ولی مشکل اینجاست که یکسری از ادمین و هاستر ها نمیزارن پلیر از بازی لذت ببره و همین رفتار ها باعث شد ۲ تا از دوستان من از این سرور برن .مثلا یکشب من داخل سرور با ماشین داشتم میچرخیدم که یه ادمین لول ۱ که اسمش cover name کرده بود به همراه یه هیتمن با ماشین میومدن جلوی من بی دلیل منو ۲ ۳ بار کیل میکردن این رفتار از پلیر انتظار میره خب شاید قوانین نمیدونه یا براش اهمیتی نداره ولی آیا ادمین قوانین نمیدونه اتفاقا از ادمین بیشتر باید انتظار داشت که اول اون به قوانین عمل کنه تا بقیه هم قوانین سرور براشون اهمیت داشته باشه یا یک سری از هاسترها که وقتی داخل ttc اکتیویتی کامل میکردم ماشین منو پشت سر هم منفجر میکردن خلاصه بگم این رفتار و مزاحمت ها فقط به ضرر سرور و باعث میشه پلیر ها از بازی کردن زده بشن. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم! @ArSaCiA @0STAD @iKamyar @maidijkal @TabahKar @Ravin @Omid @Alireza @Muerta @MuhaMMaD @iAdwin @Blank @hrao @Mizox @CillianMurphy @deacon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 جناب Contract بودی سهیلا @LoverBoy با توعه ها 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 15 دقیقه قبل، Robert گفته است: جناب Contract بودی سهیلا @LoverBoy با توعه ها میگه چند بار کیلش کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 18 دقیقه قبل، Robert گفته است: جناب Contract بودی سهیلا @LoverBoy با توعه ها یعنی من ۲۴ ری دارم contract میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 3 ساعت قبل، HUNTER1 گفته است: یعنی من ۲۴ ری دارم contract میشم زمانی وارن وانتد نیومده کانترکت بودی دیگه 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 9 ساعت قبل، HUNTER1 گفته است: یعنی من ۲۴ ری دارم contract میشم دفعه بعدی اروم میزنم دردت نگیره دادا آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImMahdi ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 موافقم مخصوصا بعضی از پلیر ها که با پول دادن هاستر میشن و به مردم کرم میریزن و ما هارو از بازی کردن توی آرساکیا زده میکنن مثل Mehrshad ، به نظر من کلا باید هاستر حذف بشه از سرور و فقط ادمین و هلپر داشته باشیم ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 3 ساعت قبل، maidijkal گفته است: موافقم مخصوصا بعضی از پلیر ها که با پول دادن هاستر میشن و به مردم کرم میریزن و ما هارو از بازی کردن توی آرساکیا زده میکنن مثل Mehrshad ، به نظر من کلا باید هاستر حذف بشه از سرور و فقط ادمین و هلپر داشته باشیم ? پول سرور هم از جیب شما نظرته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImMahdi ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 4 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: پول سرور هم از جیب شما نظرته؟ فک نکنم نیازی به پول من باشه وقتی بقیه گلد میخرن از فروشگاه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 باو توربو میزنن میرن Mat جمع میکنن یه God mode هم On میکنن هرکی Mat جمع میکنه رو له میکنن من خودم 4 تا بیمه ام ترکید تو 2 ساعت حداقل لاینتو درست برو مرد مومن 1 ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 بنظرم باید دسترسی ها محدود بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 دریافت هاستری هم باید محدودیت داشته باشه، هر ره گذری یه هاستر ۶ میگیره میاد سرور ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 مخصوصا accept نکردن اونت ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۱/۲۲ در 15:00، LoverBoy گفته است: دفعه بعدی اروم میزنم دردت نگیره دادا ویرایش شده April 14, 2023 توسط HUNTER1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۲ در 04:20، HUNTER1 گفته است: سلام، سرور آرساکیا یکی بهترین سرور های سمپ هست و نسبت به بقیه سرور های سمپ خیلی بهتر عمل کرده و بابت زحماتی که کشیدید ساخت Agsa سمپ واقعا ممنونم و خسته نباشید میگم به تیمتون ولی مشکل اینجاست که یکسری از ادمین و هاستر ها نمیزارن پلیر از بازی لذت ببره و همین رفتار ها باعث شد ۲ تا از دوستان من از این سرور برن .مثلا یکشب من داخل سرور با ماشین داشتم میچرخیدم که یه ادمین لول ۱ که اسمش cover name کرده بود به همراه یه هیتمن با ماشین میومدن جلوی من بی دلیل منو ۲ ۳ بار کیل میکردن این رفتار از پلیر انتظار میره خب شاید قوانین نمیدونه یا براش اهمیتی نداره ولی آیا ادمین قوانین نمیدونه اتفاقا از ادمین بیشتر باید انتظار داشت که اول اون به قوانین عمل کنه تا بقیه هم قوانین سرور براشون اهمیت داشته باشه یا یک سری از هاسترها که وقتی داخل ttc اکتیویتی کامل میکردم ماشین منو پشت سر هم منفجر میکردن خلاصه بگم این رفتار و مزاحمت ها فقط به ضرر سرور و باعث میشه پلیر ها از بازی کردن زده بشن. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم! @ArSaCiA @0STAD @iKamyar @maidijkal @TabahKar @Ravin @Omid @Alireza @Muerta @MuhaMMaD @iAdwin @Blank @hrao @Mizox @CillianMurphy @deacon با سلام.. بنده موافق هستم با ایشون بعضی وقتا داری میری یهو میبینی یه هاستر داره با یه لامبورگینی میاد، اونم تو لاین مخالف!!! خدایی اینا با این سرعتشون اگه به ما بخورن ما پرت میشیم یه سرور دیگه!! همه شون رو نمیگم ولی بعضی هاشون هیچی حالیشون نیست، اصلا به هیچی توجه نمیکنن، همه رو له میکنن، حقوق همه رو زیر پا میذارن... اصلا هاستری یعنی چی؟ وقتی هیچکس بلد نیست ازش استفاده کنه @ArSaCiA بزرگترین درسی که از سرور شما یاد گرفتم این بود که: تقریبا همه چی رو میشه با پول خرید،حتی حقوق دیگران رو و... 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در 8 دقیقه قبل، AMir11 گفته است: بزرگترین درسی که از سرور شما یاد گرفتم این بود که: تقریبا همه چی رو میشه با پول خرید،حتی حقوق دیگران رو و... @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در 8 دقیقه قبل، AMir11 گفته است: با سلام.. بنده موافق هستم با ایشون بعضی وقتا داری میری یهو میبینی یه هاستر داره با یه لامبورگینی میاد، اونم تو لاین مخالف!!! خدایی اینا با این سرعتشون اگه به ما بخورن ما پرت میشیم یه سرور دیگه!! همه شون رو نمیگم ولی بعضی هاشون هیچی حالیشون نیست، اصلا به هیچی توجه نمیکنن، همه رو له میکنن، حقوق همه رو زیر پا میذارن... اصلا هاستری یعنی چی؟ وقتی هیچکس بلد نیست ازش استفاده کنه @ArSaCiA بزرگترین درسی که از سرور شما یاد گرفتم این بود که: تقریبا همه چی رو میشه با پول خرید،حتی حقوق دیگران رو و... حق حق حق ++++ باریکلا 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود بر شما، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. ممنون از تمجید شما از ما، ما نیز از حضور شما در مجموعه مفتخریم. مورد پیشنهادی، ممکن است به دلیل Contract بودن شما باشد. همچنین اگر آن مورد را سو استفاده یا خلاف قوانین مینامید، میتوانید آن را با تهیه مدارک گزارش دهید، تا مسئولین مربوطه آن را پیگیری نمایند. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده