Supervisor ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 9 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: 20 بار Ramming حقیقته میخوای عزیز اون فقط وارنش میاد، نه اینکه شما وانتد شدی! اونم بخاطر محدودیت های سمپه که بعضی موقع ها وقتی اصلا به ماشین کاپ نزدی، وارنش میاد برات جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 20 ساعت قبل، iKamyar گفته است: اولا کرامیش که همیشه میاد موضوع وانتد دادنش هست که هیچکس وانتد نمیده اینکه کرایمش میاد تقصیر کاپ نیست دوما میشه اون NG که گفته دست خودش نیست رو به من معرفی کنی؟ ادنان به من گفت که خودکاره داشتم یارو رو کیل میکردم که برگرده اسپان جالبه خودش هم تو ویس چت داشت میگفت که بزن بعد که مرد وانتد گرفتم از ادنان زنگ زدم بهش گفت خودکاره We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 13 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: ادنان به من گفت که وانتد civil attack خودکاره سندروم دست بی قرار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 16 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: ادنان به من گفت که خودکاره دروغ گفته، مدادِ 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 17 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: ادنان به من گفت که خودکاره داشتم یارو رو کیل میکردم که برگرده اسپان جالبه خودش هم تو ویس چت داشت میگفت که بزن بعد که مرد وانتد گرفتم از ادنان زنگ زدم بهش گفت خودکاره گفته چون حوصله بحث الکی نداره. الان به تو می گفت خودکار نیست دو ساعت باهاش به خاطر اینکه 5 دقیقه میری جیل بحث می کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، iKamyar گفته است: گفته چون حوصله بحث الکی نداره. الان به تو می گفت خودکار نیست دو ساعت باهاش به خاطر اینکه 5 دقیقه میری جیل بحث می کردی بحرحال وانتدش خیلی چرته عزیز. موضوع تاپیک هم همینه اگر خود یارو رو زدی خواست وانتد بده میده دیگه کاپ چرا باید بده ویرایش شده April 12, 2023 توسط aslemehrantv We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در ۱ ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: بحرحال وانتدش خیلی چرته عزیز. موضوع تاپیک هم همینه اگر خود یارو رو زدی خواست وانتد بده میده دیگه کاپ چرا باید بده ممکنه اون شخص تلفنش شارژ نداشته باشه به شما وانتد بده. واسه همین این وانتد وجود داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در 1 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: ممکنه اون شخص تلفنش شارژ نداشته باشه به شما وانتد بده. واسه همین این وانتد وجود داره. عجب اوکی. We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAURIEL ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 17:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 18:28، Supervisor گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 23:04، iKamyar گفته است: ممکنه اون شخص تلفنش شارژ نداشته باشه به شما وانتد بده. واسه همین این وانتد وجود داره. شفا که نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در 3 دقیقه قبل، Sergeant گفته است: شفا که نمیده به نکته خوبی اشاره کردید حتما به موسس میگم تا این مورد هم اضافه کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در هم اکنون، iKamyar گفته است: به نکته خوبی اشاره کردید حتما به موسس میگم تا این مورد هم اضافه کنه فکر کنم از اکسپت نکردن تیکت و کشتن شما یکم فشار خونتون رفته بالا نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در 40 دقیقه قبل، Sergeant گفته است: فکر کنم از اکسپت نکردن تیکت و کشتن شما یکم فشار خونتون رفته بالا نه؟ فشار من پایین نبوده که بره بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۴ در 14:41، TAURIEL گفته است: البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 16 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود بر شما، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده