NavidSilent ارسال شده در March 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: و • توضیحات: این دو بازیکن "محترم" تا من وارد بازی شدم و از خونه اومدم بیرون شروع کردن به DM کردن من اولش برام عادی بود چون تو دسته متوسطم ولی بعد از اینکه سه چار بار رفتم بیرون و منو زدن دیدم نمی تونم بزنمشون تو خونه موندم بعد از چند ثانیه ریختن تو خونه و چندیدن با کشتن منو (بیشتر از 10 بار) اخراش اسکرینشات گرفتم تا فهمیدن /report کردم از بازی خارج شدن توی اسکرین شات 29 مشخصه تعداد دفعه هایی که منو گشتن ( hospital bill) ها هم تو اسکرین ها مشخصه لطفا رسیدگی کنید لیدر محترم ***(urban هم باهاشون بود ولی چون بعد از اینکه دو سه بار منو کشت رفت و تو قانون دسته متوسط نوشته شده تا سه بار مجاز است نمیتونم شکایت کنم) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8322470434/New_folder_2_.zip.html همه چیز تو اسکرین شات ها مشخصه و توضیحات کامله اومیدوارم زود تر بررسی شه و مجازات بشن ممنون. نقل قول ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در March 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2018 @NavidSilent شکایت شما در حال رسیدگی است صبر کنید ...... نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با Sparrow داشتم تو هوا چرخ میزدم که این اقا منو زد در مدرک هم معلومه • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidSilent ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 @WesTHaCker شکایت شما قبول شد، عضو مورد نظر یک هشتار لفظی دریافت کرد. *با این حال شما نباید وارد محل جنگ بین دسته متوسط میشدید. موفق باشید. NavidSilent نقل قول ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در May 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خیلی بی احترامی کردن حتی به مادرم چرا با من مشکل دارن با مادرم مشکل دارن من اجازه دارم که یک دسته متوسط رو dm کنم اونم میتونه ولی چرا برای مادرم بی احترامی میکنه. • شاهد ها: Cadman - و بقیه در 4 راه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8326342392/sa_mp_035.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rubyrose ارسال شده در May 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اول از من ماشین دزدید بعد با همون ماشین منو زیر گرفت • شاهد ها: اونجا چند نفر بودن که اسمشونو یادم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در June 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2018 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این بازیکن در هر زمان و مکان شروع به اذیت و dm db میکنه و همونطور که تو قوانین دسته متوسط هست ممنوع میباشد. لطفا درخواست رسیدگی دارم در غیر اینصورت به ادمین ها گزارش میدهم. • شاهد ها: UTM_MILAD و تصاویر • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 23, 2018 توسط AMIRabbas جاگذاری لینک نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در June 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2018 @rubyrose @reza7801 درخواست شما رد شد. ایشون در Faction نیستن. @AMIRabbas مدارک شما اگر هم درست باشد طبق تصویر زیاد واضح نیستند و نمیتوان نتیجه گیری کرد. شکایت شما رد شد. نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در July 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیراندازی و dm بی مورد. همینطور که در فیلم میبینید متاسفانه چنین موردی در بازی توسط PD و call 110/ قابل پیگیری نیست! امیدوارم رسیدگی بشه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8330717976/Sco_R_piON.rar.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در July 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2018 @Daenerys پلیر مورده نظر شما در اقیلت حضور ندارد نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در July 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیراندازی و dm بی مورد. همینطور که در فیلم مشخص هست با استفاده از d-eagle اقدام به منفجر کردن ماشین بنده میکنن! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم با کیفیت کم حجم شده: http://s9.picofile.com/file/8330961076/_R_ADIKAL.mp4.html فیلم با کیفیت اصلی: http://s8.picofile.com/file/8330961184/_R_ADIKAL_hq.mp4.html نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در July 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2018 @Daenerys درخواست شما قبول شد ایشون FW دریافت کرد. نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در July 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چی تو فیلم مشخصه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: لینک نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 @MwM سلام اگر نسخه ی کامل تری از این فیلم دارید قرار دهید. نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دوتا توهین به من کردن ایشون 1 بار هم کشت من رو با اسلحه داخل 1 عکس هم از تیر اندازی شون مدرک هس هم توهین ایشون داخل و دوتا عکس دوم دوتا توهین کردن به من • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: این عکس اول: که تیر اندازی + کشتن + توهین من رفتم پیش ایشون فقط از دستور Bomb/ استفاده کردم و گفتم I am daesh که ایشون توهین کردن و کشتن منو داخل عکس هم مشخص کردم اینم دوتا عکس دوم که فقط توهین کردن این دوتا عکس هم مربوط میشه به این که داشتم با ایشون چت میکردم که هی وسط چت کردنم بم میگفت من با یه نوب کاری ندارم و اون لحظه هم هیچکس اونجا نبود جز من داخل عکس ها مشخص کردم توهین ها رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در July 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2018 (ویرایش شده) @Molhed در مورده توهین باید در گزارش اعظا پست بزارید, و تیر اندازی چیزی معلوم نمیشه. شکایت شما رد شد. ویرایش شده July 13, 2018 توسط Kenobi نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اول که ماشین رو میترکونه بعد هم تیراندازی میکنه و کیل میده.طبق وانتد هایی که داره حتما قبل از من دو نفر دیگه رو هم زده بوده. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8332261000/bandicam_2018_07_19_13_33_51_638.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در July 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2018 @maral ایشون در این اقلیت حضور ندارند. نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RApTOR ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به ماشین تیراندازی کرد بعد کیل شدم و فحاشی کردن • شاهد ها: تو عکس معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaNexeN ارسال شده در August 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2018 @RApTOR کار ممبر مربوطه اشتباه بوده ! ایشان یک فکشن وارن (FW) دریافت کردند .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Despyt ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دو بار ماشین منو ترکوند و به من حدود 150k ضرر زد.اگر لیدر سریع پیگیری نکنند مجبور شکایت از ایشان نیز خواهم شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8334042700/bandicam_2018_08_10_02_04_12_643.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لیدر! • توضیحات: با سلام. شکایتی خاصی از ساب لیدر عزیز ندارم، بیشتر فکر میکنم سو تفاهم بیش اومده. داشتم وار میدادم، که یهو FP 80 شدم. من Score منفی 2 بودم ولی اینکه خیلی بد نیست که FP 80 بدن. ضمن اینکه Score اقلیت - 25 بود و فقط 2 تا از اون منفی ها تقصیر من بوده. من 4 تا کیل و 6 دِد داشتم و این بد نیست. 6 دقیقه دیگه فرصت بود. ضمن اینکه لیدر اقلیت حریف از چیت استفاده کردن که معلومه سخت میشه زدش. مدرک بن ایشون: http://forum.arsacia.ir/topic/4997-شکایت-از-ادمین-romel/?tab=comments#comment-54091 و اینکه به خاطر اینهمه منفی ( -25 ) ممکنه ساب لیدر عزیز یه لحظه اعصابش خورد شده و کیک داده ولی در کل نمیخواسته کیک بده. @BardiaNexeN با این روشن سازی ها، از ایشون میخام که تشریف بیارن و این سو تفاهم رو حل کنن و بگن که FP های من باک بشه و برگردم به اقلیت، با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک کیک و همینطور مدرک امتیاز من که -2 هست و کل اقلیت که -25 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 @Despyt شخص مورد نظر شما در اقلیت حضور ندارد. @XziT شخص مورد نظر شما در اقلیت حضور ندارد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات dm ک کاملا هم مشخصه مدارک : http://s8.picofile.com/file/8335945576/avc_gta_sa_2018_08_31_20_09_15_565.mp4.html نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در September 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2018 @shayanb شخص مورد نظر اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.