HamidCPT ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA 11 7 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraSs ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 عالییییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 4, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 بسیار عالی، اگر برای تمامی اقلیت ها بسازید با اجازه شما از این عکس ها در UCP و فرم ثبت نام استفاده کنیم و جایزه ای را برای شما ارسال کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 عالی نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 در 27 دقیقه قبل، MehraSs گفته است: عالییییی داداشم مهراس چشمات عالی میبینه در 21 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: بسیار عالی، اگر برای تمامی اقلیت ها بسازید با اجازه شما از این عکس ها در UCP و فرم ثبت نام استفاده کنیم و جایزه ای را برای شما ارسال کنیم. اتفاقا وقتی طراحی به پایان رسید گفتم برای UCP جالب میشه، خوشحال میشم که به مجموعه کمک کنم. اگر امکانش هست یک راه ارتباطی برای ارسال فایل ها بفرستید. در 5 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: عالی ممنونم 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRnaM ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 کارت درسته حاج حمید، بسیار زیباس. خدا قوت دکتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 عالی نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 در 1 ساعت قبل، FaRnaM گفته است: کارت درسته حاج حمید، بسیار زیباس. خدا قوت دکتر عشق منی فرنام جون در 40 دقیقه قبل، Learning گفته است: عالی مرسی ازت در 36 دقیقه قبل، OddiN گفته است: نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 عالی نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 در 2 ساعت قبل، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA عالی مثل همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 (ویرایش شده) عالیه دادا ویرایش شده March 4, 2023 توسط Abolfazlm نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 در 3 ساعت قبل، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA خیلی عالی یکمی ریز کاری ها داره مثلا اگه اون کادر پشت تکست امدادگران را حذف می کردید و تکست هارو Outer glow می کردید فکر می کنم بهتر می شد. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2023 در 5 ساعت قبل، Inverse گفته است: عالی مچکرم در 5 ساعت قبل، Terminus گفته است: عالی مثل همیشه ممنون علیرضا جان در 4 ساعت قبل، Abolfazlm گفته است: عالیه دادا خیلی ممنون در 4 ساعت قبل، AdmBot گفته است: خیلی عالی یکمی ریز کاری ها داره مثلا اگه اون کادر پشت تکست امدادگران را حذف می کردید و تکست هارو Outer glow می کردید فکر می کنم بهتر می شد. مرسی از نظرت و کمکت نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saba ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 خلاقیتتتتتت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 در 2 ساعت قبل، Saba گفته است: خلاقیتتتتتت عزیزمی نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در March 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA عالی اگه میشه برای گارد ملی هم یدونه درست کن نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2023 در 21 دقیقه قبل، Piece گفته است: عالی اگه میشه برای گارد ملی هم یدونه درست کن ممنونم، چشم حتما نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 سلام، خسته نباشی خیلی زیباست!تو طرح های دیگهت از یه فونت دیگه هم استفاده کن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorgin ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA کار بدین دست کار بلد، یعنی همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buddy ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 عالی نقل قول گفتار نیک کردار نیک پندار نیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 عالیه نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در March 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 16:46، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت دوستان عزیز ایده ای به ذهنم رسید تا برای اقلیت های موجود در آرساکیا بنر طراحی کنم و ابتدا با اقلیت خودم شروع کردم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم اگر از کار راضی هستید، دوست دارید بنر بعدی چه اقلیتی باشه؟ @ArSaCiA قشنگه ، برای صفحه اقلیت داخل UCP خیلی خوبه. آفرین ، ادامه بده به این فعالیت نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ در 15:34، AmirMahdi گفته است: سلام، خسته نباشی خیلی زیباست!تو طرح های دیگهت از یه فونت دیگه هم استفاده کن... خیلی ممنون، چشم حتما امتحان میکنم در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ در 23:04، Gorgin گفته است: کار بدین دست کار بلد، یعنی همین مرسی ازت امیر جان در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ در 14:05، Phineas گفته است: عالی ممنونم در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ در 01:04، FiftyCenT گفته است: عالیه متشکرم در 12 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: قشنگه ، برای صفحه اقلیت داخل UCP خیلی خوبه. آفرین ، ادامه بده به این فعالیت لطف داری مرسی ازت 2 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
405Shooty ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 اقا حمید موتور پیشرفت مجموعه ارساکیا رو به گردش در اوردی. نقل قول فراموش کارم، پیک خالیه جلوم و میگم هنو نخوردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.