Mizox ارسال شده در March 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 20 دقیقه قبل، Hiphopologist گفته است: چرتترین پیشنهادی که دیدم منم چرت ترین آدمی که دیدم ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 2 دقیقه قبل، Mizox گفته است: منم چرت ترین آدمی که دیدم حالا میتونستی یکمی تغییرش بدی فن:/ Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 ایده جالبیه 1 ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 (ویرایش شده) در 59 دقیقه قبل، BraveGod گفته است: من یه پیشنهاد بهتر دارم اصلا چرا بادیگار برای Mayor نباشه؟ یه قانون اضافه شه بادیگارد ها وظیفه شون حمایت از شهردار باشه در تمام وقتی که آنلاین هستند و یا مثلا ملاقات های روزانه بین شهردار و اعضای News Reporter صورت بگیره و بادیگار ها در ساعت مشخص شده موظف هستند آنلاین باشن و حداقل ۲ نفر باید باشه و اگه مرخصی نبودند و ۲ نفر حتی حضور نداشت غایب ها Av بگیرن اینطور نه شهردار خز میشه که هرکس بخواد بکشتش و هم فکشن بادیگار میاد نظرتون چیه؟ @iKamyar @HUNTER386 @Mizox @MaSiH @MrViper @Ohh @Wade @TabahKar @0STAD آره اینم فکر بدی نیست ۱۶ نفر اعضای فکشن باشن و وظیفشون محافظت از شهردار باشه و یه روز مشخص در هفته باید شهردار ببرن HQ News Reporter برای ملاقات با اعضای این فکشن و هر هیتمن که شهردار کیل کنه پاداش دریافت میکنه و بادیگارد ها av میگیرن در کل این فکشن یه تنوع ایجاد میکنه @Mizox@ iKamyar@ 0STAD ویرایش شده March 9, 2023 توسط HUNTER386 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، BraveGod گفته است: من یه پیشنهاد بهتر دارم اصلا چرا بادیگار برای Mayor نباشه؟ یه قانون اضافه شه بادیگارد ها وظیفه شون حمایت از شهردار باشه در تمام وقتی که آنلاین هستند و یا مثلا ملاقات های روزانه بین شهردار و اعضای News Reporter صورت بگیره و بادیگار ها در ساعت مشخص شده موظف هستند آنلاین باشن و حداقل ۲ نفر باید باشه و اگه مرخصی نبودند و ۲ نفر حتی حضور نداشت غایب ها Av بگیرن اینطور نه شهردار خز میشه که هرکس بخواد بکشتش و هم فکشن بادیگار میاد نظرتون چیه؟ @iKamyar @HUNTER386 @Mizox @MaSiH @MrViper @Ohh @Wade @TabahKar @0STAD آره اینم فکر بدی نیست ۱۶ نفر اعضای فکشن باشن و وظیفشون محافظت از شهردار باشه و یه روز مشخص در هفته باید شهردار ببرن HQ News Reporter برای ملاقات با اعضای این فکشن و هر هیتمن که شهردار کیل کنه پاداش دریافت میکنه و بادیگارد ها av میگیرن در کل این فکشن یه تنوع ایجاد میکنه @Mizox @Ostad @TabahKar @iKamyar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در 10 ساعت قبل، BraveGod گفته است: اصلا چرا بادیگار برای Mayor نباشه؟ از وقتی @Rasputin Mayor شده با خودش وسایل دفاعی زیادی حمل میکنه، یبار بتکوننش هرچی فکر کنی ازش میریزه. مگه نه علی؟ ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در March 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در 10 ساعت قبل، HUNTER386 گفته است: آره اینم فکر بدی نیست ۱۶ نفر اعضای فکشن باشن و وظیفشون محافظت از شهردار باشه و یه روز مشخص در هفته باید شهردار ببرن HQ News Reporter برای ملاقات با اعضای این فکشن و هر هیتمن که شهردار کیل کنه پاداش دریافت میکنه و بادیگارد ها av میگیرن در کل این فکشن یه تنوع ایجاد میکنه @Mizox @Ostad @TabahKar @iKamyar خیلی کار و بحث ها میشه روش انجام داد @ArSaCiA شماهم یه بررسی بکن نظرت رو بگو . ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در 1 ساعت قبل، Wade گفته است: از وقتی @Rasputin Mayor شده با خودش وسایل دفاعی زیادی حمل میکنه، یبار بتکوننش هرچی فکر کنی ازش میریزه. مگه نه علی؟ کلا تکذیب میکنم فقط ۱دونه شمشیر کاتانا از زمان لیدری NG تو جیب کت شلوارم دارم که هنوز استفاده نکردم ازش 2 ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 14:55، Mizox گفته است: بادیگارد اگه روی نقشه هیتمن رو داشته باشه سخت میشه در کل فکشن جالبیه میشه روش فکر کرد . مثلا : گان اسنایپ وقتی که شخصی که کانتراکت شده بادیگارد بگیره غیر فعال بشه اون مجبوره از گان دیگه استفاده کنه و سخت میشه و یک چیز که باید اضافه کنم اینه که همون جور که هیتمن قطل خاموش باید داشته باشه . بادیگارد هم توی اون تایم باید از ما مراقبت کنه و اگر این کار رو نکرد مجازاتی داشته باشه . بازم بقیه دوستان نظری دارید بگید تا یک چیز کامل باشه و علی در جریان قرار بگیره منطقیه یعنی سر هر کانترکت یک نفر باید مجازات بشه اگه هیتمن زد بادیگارد اگه بادیگارد گرفت هیتمن ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در 17 ساعت قبل، BraveGod گفته است: نظرتون چیه تقریبا خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 با کمال احترام پیشنهادت به دلم ننشست ولی بعید بدونم اضافه بشه خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در March 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، Palycity گفته است: با کمال احترام پیشنهادت به دلم ننشست ولی بعید بدونم اضافه بشه شما جزء ستون هایی داش ویرایش شده March 27, 2023 توسط Mizox ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2023 خوب نیس ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در April 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2023 پیشنهاد جالبی نیست ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 پیشنهاد تکراری نظرم - هست هنوز چیز جالبی نیس و چالش نمیسازه که نظرمو جلب کنه دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این مورد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده