Omid ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود قدیم وقتی فکشن نبودی و civilian بودیم stats میزدیم fwarn و rank اینا نمیومد ولی الان میاد شاید باگ نباشه اپدیت باشه ولی با عقل جور در نمیاد مگه کسی که فکشن نیست fw میگیره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): به دلیل وارن های استف @ArSaCiA pm شد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم لینک pm: https://forum.arsacia.ir/messenger/56879/?tab=comments#comment-157348 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 به نظر منم نباید توی /Stats بیاد که FW نداریم یا رنکمون چیه وقتی توی فکشن نیستیم 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در January 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2023 شاید من بخوام برم فکشن و نیاز باشه اینارو بدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ در 03:51، 0STAD گفته است: برم فکشن خب وقتی فکشن بری تو /Stats بزنه ولی وقتی civil باشی نزنه، مصل lawyer وقتی جابت باشه تو /Stats میزنه bail داری و چنتا داری وقتی جابت نباشه تو /Stats نمیاد دیگه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 در 16 ساعت قبل، MuhaMMaD گفته است: خب وقتی فکشن بری تو /Stats بزنه ولی وقتی civil باشی نزنه، مصل lawyer وقتی جابت باشه تو /Stats میزنه bail داری و چنتا داری وقتی جابت نباشه تو /Stats نمیاد دیگه منظور من اینه که من مثلا قصد دارم برم یه فکشن دیگه باید از قبل بدونم که چقدر از FP ام مونده یا ن؟ یا شاد خاستم FP هامو با گلد پاک کنم و باید از این مسئله آگاه باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2023 در 7 ساعت قبل، 0STAD گفته است: منظور من اینه که من مثلا قصد دارم برم یه فکشن دیگه باید از قبل بدونم که چقدر از FP ام مونده یا ن؟ یا شاد خاستم FP هامو با گلد پاک کنم و باید از این مسئله آگاه باشم Fp بله، باید ببینید توی /Stats که دارید یا خیر؛ ولی وقتی که توی فکشنی نیستید و نمیتونید FW ای داشته باشید یک گزینه FW در /Stats میاد! به نظرتون منطقیه؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 درود. انتقال یافت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این مورد بروز رسانی شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده