ARAWMIXIA ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 سلام دوستان من مدت زیادیه که دیگه منظم به بازی نمیام و شاید چند روزی 30 الی 50 دقیقه توی سرور بازی کنم اونم از کرم ریزی گرفته تا دور دور جا های جدیدی که بشه عکس یا فیلم رکورد کرد اگر کسی مشتاق بود یا برنامه ی فانی داشت توی همین نوشته اطلاع بده که با هم هماهنگ بشیم که لاقل کمی سرگرم کننده باشه تشکر نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 @ARAWMIXIA واقعاً ایده ای به ذهنم نمیرسه. فکر کنم میتونی یه Show برگزار کنی(داخل Auditorium) . البته به کمک دوستان. اوضاع خیلی بی ریخته امیدوارم همه پلیرا همدیگه رو درک کنن یکم وضعیت سرور رو به راه بشه، این روزا هم که همه از Laugh تبدیل به Unamused و Poker شدن. من خیلی وقته یه ایده خاصیو به @ArSaCiA تیکت کردم، 11 روزه پاسخی ندیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 21 دقیقه قبل، Hydra گفته است: @ARAWMIXIA واقعاً ایده ای به ذهنم نمیرسه. فکر کنم میتونی یه Show برگزار کنی(داخل Auditorium) . البته به کمک دوستان. اوضاع خیلی بی ریخته امیدوارم همه پلیرا همدیگه رو درک کنن یکم وضعیت سرور رو به راه بشه، این روزا هم که همه از Laugh تبدیل به Unamused و Poker شدن. من خیلی وقته یه ایده خاصیو به @ArSaCiA تیکت کردم، 11 روزه پاسخی ندیدم. من از لانچر بن هستم : | یه چیزی بگید با سمپ قابل انجام باشه نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 3 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: من از لانچر بن هستم : | یه چیزی بگید با سمپ قابل انجام باشه من خودم بعد چند وقت اومدم. اصلاً اوضاع جالب به نظر نمیاد. نمیدونم حقیقت، نظرت در مورد Event چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 4 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: من از لانچر بن هستم : | یه چیزی بگید با سمپ قابل انجام باشه شما میتوانید در پریدن از روی این سَکو به دیگری در Paintball به ما ملحق شوید. نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 7 ساعت قبل، Hydra گفته است: من خودم بعد چند وقت اومدم. اصلاً اوضاع جالب به نظر نمیاد. نمیدونم حقیقت، نظرت در مورد Event چیه؟ 100 درصد مخالف اونتم چون من کل اکانت هام بن شده و هیچ پولی برام نمونده خخخخ که بخام به عنوان جایزه بذارم . نمیدونم هیچ چیز دیگه ای هم نیست جز این مورد ها برای سرگرمی خخخخخخ خیلی مسخرس بر خلاف روسی ها و اروپایی ها در 2 ساعت قبل، JohnnyDepp گفته است: شما میتوانید در پریدن از روی این سَکو به دیگری در Paintball به ما ملحق شوید. پینت بال هم ی سری اومدم فک کنم لاگین نشد چون لانچر نداشتم نمیدونم دوباره درستش کردن یا همونطوری و لانچر میخواد؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 شما متاسفانه یا خوشبختانه برا نفس کشیدنم نیاز به لانچر داری. امیدوارم سریعتر آنبن بشید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gisu ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۳ در 15:27، ARAWMIXIA گفته است: سلام دوستان من مدت زیادیه که دیگه منظم به بازی نمیام و شاید چند روزی 30 الی 50 دقیقه توی سرور بازی کنم اونم از کرم ریزی گرفته تا دور دور جا های جدیدی که بشه عکس یا فیلم رکورد کرد اگر کسی مشتاق بود یا برنامه ی فانی داشت توی همین نوشته اطلاع بده که با هم هماهنگ بشیم که لاقل کمی سرگرم کننده باشه با دوچرخه اف تی پی کن@Mohammadhadi 1 نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در 4 ساعت قبل، Gisu گفته است: با دوچرخه اف تی پی کن@Mohammadhadi تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.