Original ارسال شده در December 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 عرض سلام و ادب بعد از مدت ها به یه پیشنهاد دارم که درخواست خیلیاست... تعداد atm های در سطح شهر خیلی کمه کلا دو سه تا تو LS عه تو SF هم که فکر کنم گلا نیست کلا تراکمش نسبت به جمعیت و مساحت شهر ها خیلی کمه برا یه atm و گرفتن پول باید از این سطح شهر بری تا اون سطح شهر مثلا پیشنهاد میدم یکی دوتا atmt, تو غرب LS و نزدیک استادیوم قرار بگیره چند تا هم شمال SF. هات داگ که کاربردش از atm کمتره تعدادش تو شهر خیلی بیشتر از atm هاست و به نظرم جای تفکر داره! @ArSaCiA >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 دقیقا، ATM ها یکم زیاد شن بهتر میشه، مصلا جلو هر CNN یدونه باشه این خیلی بهتر میشه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 در 33 دقیقه قبل، FindMyName گفته است: دقیقا، ATM ها یکم زیاد شن بهتر میشه، مصلا جلو هر CNN یدونه باشه این خیلی بهتر میشه دقیقا جلو CNN واقعا نیازه، به هر حال محل کسب درآمد و تجارت.@ArSaCiA 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در December 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 بســــــــــیار موافــــــــق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 3, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2024 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این مورد در حال حاضر انجام شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده