DeaTShoT ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 سلام ی پیشنهاد کوچیک و بدرد بخور دارم پیشنهاد اینه که یک دستور اضافه کنید که خودمون بتونیم ماشین 1 و 2 انتخاب کنیم.به عنوان مثال: بنده یک "InferNus" دارم که وسیله نقلیه اول من هست و یک "NRG-500" دارم که وسیله دومم هست حالا شما یک دستور اضافه کنید که بشه تغیر داد به "NRG-500" وسیله اول و "Infernus" وسیله دوم خیلی از مشکلات بازیکنان در خرید و فروش وسیله نقلیه حل میشه. [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 (ویرایش شده) از این روش میشه سو استفاده کرد شما پرمیومت تموم میشه و به عنوان مثال با این روش NRG-500 میاد دستتون و اینفرنوس میره و هروقت با اینفرنوس کار داشتید NRG-500 رو میدید میره و اینفرنوس میاد دستتون اینطوری دیگه فرقی نداره که پرمیوم باشی یا نباشی ویرایش شده December 15, 2022 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 در 14 دقیقه قبل، Farab گفته است: از این روش میشه سو استفاده کرد شما پرمیومت تموم میشه و به عنوان مثال با این روش NRG-500 میاد دستتون و اینفرنوس میره و هروقت با اینفرنوس کار داشتید NRG-500 رو میدید میره و اینفرنوس میاد دستتون اینطوری دیگه فرقی نداره که پرمیوم باشی یا نباشی باز هم میشه یه کاری کرد که سوء استفاده نشه مثلا این ویژگی فقط واسه اکانت های پرپیوم بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 در 22 دقیقه قبل، Farab گفته است: از این روش میشه سو استفاده کرد شما پرمیومت تموم میشه و به عنوان مثال با این روش NRG-500 میاد دستتون و اینفرنوس میره و هروقت با اینفرنوس کار داشتید NRG-500 رو میدید میره و اینفرنوس میاد دستتون اینطوری دیگه فرقی نداره که پرمیوم باشی یا نباشی همین پیشنهادی که @erfan110 دادن میشه کار بورد [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 ایده خوبیه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 در 2 ساعت قبل، erfan110 گفته است: باز هم میشه یه کاری کرد که سوء استفاده نشه مثلا این ویژگی فقط واسه اکانت های پرپیوم بشه اینم میشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 نظرم + هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 (ویرایش شده) درود @DeaTShoT عزیز: پیشنهاد شما تا حدودی خوب هست ولی طبق گفته های دوست عزیزمون: @Farab سو استفاده هایی صورت میگیره که اگر در اون صورت هم پیشنهاد بهتری دارید بگید (دیدگاه عوض میشه) نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما در حال حاضر (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهاد شما! ویرایش شده May 28, 2023 توسط MaSiH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 خوبه تا وقتی که پرمیوم تموم شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 در در ۱۴۰۱/۹/۲۴ در 12:00، DeaTShoT گفته است: سلام ی پیشنهاد کوچیک و بدرد بخور دارم پیشنهاد اینه که یک دستور اضافه کنید که خودمون بتونیم ماشین 1 و 2 انتخاب کنیم.به عنوان مثال: بنده یک "InferNus" دارم که وسیله نقلیه اول من هست و یک "NRG-500" دارم که وسیله دومم هست حالا شما یک دستور اضافه کنید که بشه تغیر داد به "NRG-500" وسیله اول و "Infernus" وسیله دوم خیلی از مشکلات بازیکنان در خرید و فروش وسیله نقلیه حل میشه. Nice @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 29 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهاد شما رد شد. * اگر لازم باشد این مورد فقط برای پرمیوم باشد، بنیاد این ایده جالب دگرگون خواهد شد. در صورتی که پیشنهاد بهتری دارید در این مورد، آن را در پیشنهاد جدیدی به ما ارائه دهید. مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما در آینده نیز، هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده