Pokers ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 سلام و عرض ادب خدمت پلیر های زحمت کش ارساکیا گیم. پوکر نیوز تقدیم میکند... امیدوارم مارو از حمایت های گرمتون دریغ نکنید! روزی روزگاری پیرزنی در حال قدم زدن بود که... پسری با دوچرخه ای که پدرش کادو براش گرفته بود به پیرزن خورد و نقش زمینش کرد ! به جای اینکه ازش عذرخواهی کنه و کمکش کنه تا از جاش بلندشه پرو پرو شروع میکنه به خندیدن و مسخره کردن پیرزن بدبخت که نای بلند شدن نداشت، نشستو نفس نفس زنان شروع به ذکر گفتن کرد جوری که صداش کم بود ( ذکر گفتن همانا خاندان پسرو آباد کردن همانا) یه سریا میگن نه دروغ میگیو فلان (پشت پسر مردم حرف در نیار) ولی من با چشای خودم دیدم اینم مدرکش (زیادی نامحسوسه فقط) پسره بعد از اینکه چیزی نداشت بگه راهش را کشید و رفت... پیرزن صداش زد و گفت: « هوووو این چیزه ماله توعه؟؟ افتاده این گوشه؟! » پسره مثله بنز پرید پایینو ... به سرعت برگشتو شروع به گشستن کردن و چیزی پیدا نکرد رو به پیرزنه کردو گفت: ننه ایستگا کردی؟! کو! نکنه چشات آستیگماته؟ پیرزن گفت: «زیاد نگرد مروت و مردانگیات به زمین افتاد و هرگز آن را پیدا نمیکنی .» پسر که تصورش از مردانگی کلا با ما فرق داشت و به یه چی دیگه فکر میکرد شروع کرد به سر زدن و معذرت خواستن که نکنه .... اره یه زمانی فارسی و ادبیات بود الان فک کنم نیس دیگه با این وضعیت؟! ممنون از داشم @FcPoker & @TheMonster دوستداره شما @Pokers تا داستانی دیگر بدرود! @ArSaCiA @DoNaLd @Alireza @mohamad @Markeloff @Mohammadmahdi @MILADemon @SaeedAlpha @MaSiH @MasiHKhaN @Rony @Dnis @HaajAqA @Aone @ORTEGA @Omid @Holly @DeatShot @Mahi @iKamyar @Elone @JoRDeN @EnDWaY @Proofessor @Spider و... 7 1 نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 عالیی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 در 1 ساعت قبل، Pokers گفته است: سلام و عرض ادب خدمت پلیر های زحمت کش ارساکیا گیم. پوکر نیوز تقدیم میکند... امیدوارم مارو از حمایت های گرمتون دریغ نکنید! روزی روزگاری پیرزنی در حال قدم زدن بود که... پسری با دوچرخه ای که پدرش کادو براش گرفته بود به پیرزن خورد و نقش زمینش کرد ! به جای اینکه ازش عذرخواهی کنه و کمکش کنه تا از جاش بلندشه پرو پرو شروع میکنه به خندیدن و مسخره کردن پیرزن بدبخت که نای بلند شدن نداشت، نشستو نفس نفس زنان شروع به ذکر گفتن کرد جوری که صداش کم بود ( ذکر گفتن همانا خاندان پسرو آباد کردن همانا) یه سریا میگن نه دروغ میگیو فلان (پشت پسر مردم حرف در نیار) ولی من با چشای خودم دیدم اینم مدرکش (زیادی نامحسوسه فقط) پسره بعد از اینکه چیزی نداشت بگه راهش را کشید و رفت... پیرزن صداش زد و گفت: « هوووو این چیزه ماله توعه؟؟ افتاده این گوشه؟! » پسره مثله بنز پرید پایینو ... به سرعت برگشتو شروع به گشستن کردن و چیزی پیدا نکرد رو به پیرزنه کردو گفت: ننه ایستگا کردی؟! کو! نکنه چشات آستیگماته؟ پیرزن گفت: «زیاد نگرد مروت و مردانگیات به زمین افتاد و هرگز آن را پیدا نمیکنی .» پسر که تصورش از مردانگی کلا با ما فرق داشت و به یه چی دیگه فکر میکرد شروع کرد به سر زدن و معذرت خواستن که نکنه .... اره یه زمانی فارسی و ادبیات بود الان فک کنم نیس دیگه با این وضعیت؟! ممنون از داشم @FcPoker & @TheMonster دوستداره شما @Pokers تا داستانی دیگر بدرود! @ArSaCiA @DoNaLd @Alireza @mohamad @Markeloff @Mohammadmahdi @MILADemon @SaeedAlpha @MaSiH @MasiHKhaN @Rony @Dnis @HaajAqA @Aone @ORTEGA @Omid @Holly @DeatShot @Mahi @iKamyar @Elone @JoRDeN @EnDWaY @Proofessor @Spider و... نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 مثل بنز برگشت نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 اوه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 عالی بود ولی من در هاله ای از ابهام گیر کردم نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 @Pokers بابا دست خوش 1- عالیی نواختی 2- ترکوندی 3-خدایی کاش میشد بیشتر یک لایک داد 4- دیگه کارت در اومد منتظر بعدیاشیم... نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 در 12 دقیقه قبل، Aone گفته است: عالی بود ولی من در هاله ای از ابهام گیر کردم هاله های من بیشتره نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 در هم اکنون، Pokers گفته است: تصاویر پشت صحنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 عالی بود داداش نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 عالی عالی نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 عالی بود نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 @Pokers مجله شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 پیرزن گنگش بالا بوده نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در October 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2022 عجب عالی نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در November 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2022 نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 بد نبود نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.