Alarm ارسال شده در October 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 2 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 عالیه ولی اگه یکم میومدی جلوتر عکس ها رو میگرفتی دیگه عالی میشد ولی الانم تزکوندی 1 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در October 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 در 7 دقیقه قبل، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 @Pokers @Rixer @KINGBATMAN @MAGNETxJOCKER @Milay @VisuaL @BAsil @Mohammad @BigPapa @JoRDeN @Guti @HardiN @iKamyar @scopi @Eloven @vahid13871387 @James @Price @Rager @Iranian @abol @Alimvx @GodWorld @Dnis @HuNter @MissDiana @zigler @F214 @Soniyam @Ear @AbolfazlTheA @Mizox در 15 دقیقه قبل، HaajAmir گفته است: عالیه ولی اگه یکم میومدی جلوتر عکس ها رو میگرفتی دیگه عالی میشد ولی الانم تزکوندی فدا بشم . دیگه عجله داشتم عشقی بمولا نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در October 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 در ۱ ساعت قبل، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 خفن بود نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در 15 ساعت قبل، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 Shet نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در 16 ساعت قبل، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 قابل قبول بود. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در 2 دقیقه قبل، Maichel گفته است: قابل قبول بود. همین که ریپلای کردی واسمون افتخاره :)) نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، iMuch گفته است: همین که ریپلای کردی واسمون افتخاره :)) آفرین :)) ویرایش شده October 14, 2022 توسط Maichel نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۷/۲۱ در 20:40، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 ✧♥♡عالی بود♡♥✧ حتما 10 تا مثل تو کل داراییاشونو به این دادن و الان این سیم سنگی پولدر شده. ♥ ویرایش شده October 14, 2022 توسط Mohammad6040 ... نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buddy ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۱ در 20:40، iMuch گفته است: ممنون از رفیق همشگیم @HaajAmir بابته همکاری در این مجله. با سلام خدمت شما هستیم به یک مجله دااااغ . شروع میکنیمممممم! خب داستان از قراره که.... . بنده داشتم تو ریچمن (منطقه پولدار نشینان) گشت میزدم و از منظره لذت میبردم, تو راه یک فقیر را دیدم که......... فردی در گوشه دیوار در حال کشیدن مواد مخدر به قول ما بچه پایینا سیم سنگ . خب ادامه میدم من مشکوک شدم و پیش خودم گفتم تو این منطقه با این فرهنگ این سیم سنگی اینجا چه میکنه البته پرانتز باز میکنیم (اعتیاد بیماریست جرم نیست) ........ دنبالش رفتم ببینم اینجا چه میکنه و در ادمه ... فکر کنم فهمیده بوود که دنبالشم که به صورت بچه پایینی (قلدری) راه میرفت ایست کرد و روشو کرد به من,فکر کردم میخاد جر و بحث راه بندازه ولی در ادامه ببینید اومد و از زندگیش به من گفت اوون حرفایی که این اقا زد دل منو لرزوند و پیش خودم گفتم پس خدایی که همه میگن حواسش به همه هست چی شد . حرفایی زد که سنگ هم اشکش در اومد درخواست کمک از من کرد و طبق زندگینامش که برای من توضیح داد هرچه داشتم بهش دادم . چند روز گذشت دوباره تو ریچمن دیدمش این دفعه پیش خودم گفتم که باید ماجرارو متوجه شم و طبق اوون حس پلیسی من دنبالش رفتم. همانطور که میبینید خانه رفیقش تو ناف ریچمنه پیش خودم سوال پیش اومد که رفیقش خونه داره تو بهترین مکان سرور چرا این سیم سنگی هست؟ پ ن:از کجا میدونی که خانه رفیقشه؟ .. بنده از همسایه ها و سیم سنگی های شهر سوال کردم و گفتند این دو تا با هم رفیقند و حس پلیسی من بیشتر شد و ادامه دادم بعد گذشت 2 ساعت این معتاد رو کنارhotring دیدم و کلا گیج شدم. گفتم تو چند رووز پیش داراییم رو گرفتی الان hotring داری؟ گفت: بیا hotring که چیزی نیست دیدم واویلااااااا این اندازه یه سرور ماشین داره . ولی هنوز متوجه پول دار شدنش نشدم . منتظر نظراتتون هستیم . نظرارتون رو بگید @DoNaLd @HaajAmir @Seyedalii @michelle @Spider @PhaNTuM @Mirror @Feu @Bardia @Orginal @Aone @JaDuGaR @ScorpionNZ1 خفن بود نقل قول گفتار نیک کردار نیک پندار نیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 در 17 ساعت قبل، Mohammad6040 گفته است: ✧♥♡عالی بود♡♥✧ حتما 10 تا مثل تو کل داراییاشونو به این دادن و الان این سیم سنگی پولدر شده. ♥ ممنون بابت نظر دادن نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۲ در 23:13، Mohammad6040 گفته است: حتما 10 تا مثل تو کل داراییاشونو به این دادن و الان این سیم سنگی پولدر شده. ♥ این سیم سنگیه الان اوضاع خوبی نداره دوباره 1 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 عالی بود نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۴ در 20:55، FinallyGod گفته است: این سیم سنگیه الان اوضاع خوبی نداره دوباره مثه ایکه سیم سنگیه لو رفت امیر تو بویی حس نمی کنی؟! نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 That's Good نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.