Hello ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 (ویرایش شده) با سلام به همگی میخواستم یک موضوعی رو به همتون بگم به نظر شما اگه Mod قبلی Infernus برگرده بهتر نیست؟ Mod: Lykan Hypersport واقعا رخ خیلی قشنگ تری نسبت به این یکی داره (فکر میکنم دریفتش هم بهتر از این بود ) لطفا همگی نظرات خودتونو بنویسید شاید یه اتفاقی افتاد بالاخره اگه دوست داشتید یه لایکی هم بزنید مخفی کننده @BourBoN @Elijah @Erfan @Feu @Forget @iArash @iliya @ImCrazy @JET @JvDAdler @LiN @Markeloff @Meli @Nate @Omid @ORTEGA @RoseRain @SaLiOne @3epeR @AghaPosh @AliAgent @AnDriaS @Beigi @Blade @Carroll @D34D @elnaz84 @Ftig @Guardian @HerBan @Hoody @iAziz @Iranian @LasTBrok @masih1 @MeGa @Radical @RimoMaster @Roi @SaLiMaRoNi @Sardar @Wagner @AlBeRT @Aone @AqaGraveYard @Danir @DxviL @GabrieL @HamedBhn @iKamyar @iErfaN @iNViSiBIe @Mahi @Nuclear @OldGunner @Professor @Sanaka @Alireza @SFC @ArSaCiA @Rasputin ویرایش شده July 29, 2022 توسط Hello 13 نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 واقعا خیلی زیبا بود حیف شد 1 نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 این mod از حالت اصلی infernus خارج شده همین مودی که هست خیلی بهتر و شیک تره! 1 1 1 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در July 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 4 دقیقه قبل، Omid گفته است: این mod از حالت اصلی infernus خارج شده همین مودی که هست خیلی بهتر و شیک تره! ولی من نمیدونم چرا رانندگی باهاش راحت تر از این جدیدس نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 من به شخصه این مد جدید رو بیشتر میپسندم البته کهبولت یه چیز دیگس نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در July 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 4 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: من به شخصه این مد جدید رو بیشتر میپسندم البته کهبولت یه چیز دیگس فروش اینفرنوس قبلیه که خیلی بیشتر بود نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 مودش که عالیه اگه از ورژن اصلیش استفاده میکردین واقعا تکسچر های با کیفیتی داره ولی نسخه ای از این مود که روی لانچر بود کیفیت بالایی نداشت و با اینکه کیفیت خاصی نداشت برای خیلی ها FPS Drop هم به همراه داشت 1 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در July 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 5 دقیقه قبل، Aone گفته است: مودش که عالیه اگه از ورژن اصلیش استفاده میکردین واقعا تکسچر های با کیفیتی داره ولی نسخه ای از این مود که روی لانچر بود کیفیت بالایی نداشت و با اینکه کیفیت خاصی نداشت برای خیلی ها FPS Drop هم به همراه داشت لایک هام تموم شده 1 نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در ۱ ساعت قبل، Hello گفته است: با سلام به همگی میخواستم یک موضوعی رو به همتون بگم به نظر شما اگه Mod قبلی Infernus برگرده بهتر نیست؟ Mod: Lykan Hypersport واقعا رخ خیلی قشنگ تری نسبت به این یکی داره (فکر میکنم دریفتش هم بهتر از این بود ) لطفا همگی نظرات خودتونو بنویسید شاید یه اتفاقی افتاد بالاخره اگه دوست داشتید یه لایکی هم بزنید نمایش محتوا مخفی @BourBoN @Elijah @Erfan @Feu @Forget @iArash @iliya @ImCrazy @JET @JvDAdler @LiN @Markeloff @Meli @Nate @Omid @ORTEGA @RoseRain @SaLiOne @3epeR @AghaPosh @AliAgent @AnDriaS @Beigi @Blade @Carroll @D34D @elnaz84 @Ftig @Guardian @HerBan @Hoody @iAziz @Iranian @LasTBrok @masih1 @MeGa @Radical @RimoMaster @Roi @SaLiMaRoNi @Sardar @Wagner @AlBeRT @Aone @AqaGraveYard @Danir @DxviL @GabrieL @HamedBhn @iKamyar @iErfaN @iNViSiBIe @Mahi @Nuclear @OldGunner @Professor @Sanaka @Alireza @SFC @ArSaCiA @Rasputin قدیمیه یچیز دیگس برا همه اونایی که با فیش و زحمت گرفتن و واقعا هم عالی بود نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 من مخالف هردو مود هستم تکسچر اصلی بازی هم لگ نداره هم نازنازیه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 3 ساعت قبل، Hello گفته است: فروش اینفرنوس قبلیه که خیلی بیشتر بود واسه یه سامورایی همه جا ژاپنه مد قدیمو حدید نداره 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 همون مود قبلی بهتر بود نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 سلام من هم مود قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم. اما اون مود اصلا برای اینفرنوس نبود و شباهتی به اینفرنوس نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 سلام....دقیقا حس میکنم رانندگیم با اینفرنوس جدید بد شده بعد از اپدیت زیادم بد نشده خوبه..ولی من بشخصه مود قبلی که گوگولی بود رو بیشتر دوس داشتم 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 آره واقعا مد قبلی هم قشنگتر بود هم ظاهر طبیعی تری داشت 1 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 هر وقت قوانین دسته ویژه کمی درست شدن، با فکشن NG مثل آدم برخورد شد، تو Si به جا (merit) از (Sultan) استفاده شد اونوقت مود قبلی اینفرنوس هم بر میگرده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 (ویرایش شده) والا تغیرش به حال ما تاثیری نداره من الان 1 ساله همین یدونه مد رو دارم برا اینفم. خیلی هم دوستش دارم این مد نباشه وارد بازی نمیشم ویرایش شده July 29, 2022 توسط Gorg نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 2 دقیقه قبل، Gorg گفته است: والا تغیرش به حال ما تاثیری نداره من الان 1 ساله همین یدونه مد رو دارم برا اینفم. خیلی هم دوستش دارم این مد نباشه وارد بازی نمیشم کیلومتر رو 108کا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 2 ساعت قبل، iKamyar گفته است: هر وقت قوانین دسته ویژه کمی درست شدن، با فکشن NG مثل آدم برخورد شد، تو Si به جا (merit) از (Sultan) استفاده شد اونوقت مود قبلی اینفرنوس هم بر میگرده قبلا اوضاعی مدیک خیلی خراب بود به خاطر کم بودن پول سرویس ها یا heal های که میدادن واقعا هم پولش کم که اون زمان دادشم @Mohammadhasan لیدر مدیک بود که چقدر پیش ریس سرور رفتن که این طرح جدید اعمال بشه که خداروشکر اعمال شد و درمورد ماشین های فکشن هم گفتن ولی متاسفانه ریس سرور گفتن که فکشن مدیک وسایل خوبی دارن و احتياج به وسیله نقلیه جدید نیست و درمورد فکشن si هم گفتن که این فکشن به ماشین احتياج جدی نداره و لازمشون نمیشه نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 انشالله ۳۱ ام اسفند این مشکلات حل میشه دوستان صبر کنید نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 در ۱ ساعت قبل، Mohammadhasan گفته است: انشالله ۳۱ ام اسفند این مشکلات حل میشه دوستان صبر کنید با اومدن کلاینتی جدید تمامی مشکلات برطرف خواهند شد، این کلاینت قابلیت های بیشتری از سمپ دارد. زمان انتشار آن به زودی (۱۰ سال بعد) خواهد بود 1 نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 در 2 ساعت قبل، iMahDi گفته است: با اومدن کلاینتی جدید تمامی مشکلات برطرف خواهند شد، این کلاینت قابلیت های بیشتری از سمپ دارد. زمان انتشار آن به زودی (۱۰ سال بعد) خواهد بود نگا استیل گنگو نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 در 2 ساعت قبل، iMahDi گفته است: با اومدن کلاینتی جدید تمامی مشکلات برطرف خواهند شد، این کلاینت قابلیت های بیشتری از سمپ دارد. زمان انتشار آن به زودی (۱۰ سال بعد) خواهد بود کلاینت جدید را تا ۲۵ سال آینده نخواهید دید 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 اینجوری نمیشه باید همله ثایبری به علی اثاصین کنیم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 بشینین تا برگردونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.