error8 ارسال شده در August 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: mmd • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شیطون و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه نت داشته باشم ۲۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killer21 ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: معین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب.با دقت.علاقه مند به بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکین های این فکشن رو دوست دارم.کسب درامد.اشنا شدن با افراد جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keanu ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مبینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خصته و عثبی و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلم صر رفته بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هصتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالیم فعال منم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 20 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میدونم عالیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تفنگدار خوبیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMBlgm ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس دست به گان عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10-12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مدت زیادی بازی نکردم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم توش پیشرفت کنم و خودم رو نشون بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-20 ویرایش شده August 6, 2018 توسط SaMBlgm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه - شوخ -دست به گان خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نمی کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئنم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 تا 15 نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maziaraghajany1379 ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: مازیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من یه کیمرم و بیش از حد فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اکثرا شبا تا صبح پلی میدم ولی در طول روز ۱۳:۰۰تا۱۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشن دیگری فعالیت نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای وار زدن و کمک به افراد فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اینجا بهترین جا برای قابلیت های من است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRBoy ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام دسته متوسط رو تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashrar ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول وقتی تو تیله بازی میکردی تو کوچه پشتی ما رو دیوار بند یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaSeRGOD ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: کامیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرکار و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):9:00تا14:00 و 16:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه به این فکشن بیام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن بسیار خوبیه و لیدر خوبیم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پرکارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKD ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 پست شما قبول شد اماده تست شوید [Throne and Saul_goodman] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ,باحال,بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دسته های بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون به این فکشن علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2تا3 نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - با تجربه - گانر - فعال - دوست دار عدالت !• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه خواصی دارم بش• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چوم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 20 بار ( زیاد ) نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaJonz ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نلمعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 @Mohammadreza8425, @RADIKAL, @RezaJonzدرخواست شما قبول شد. (آماده ی تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 09:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این Mafia • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 - 12 بار ویرایش شده August 13, 2018 توسط PrestiGe نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keshish ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: پوریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساده لوح جالب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۶:۰۰-۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): یاد گرفتن و پبشرفت در این دسته • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من نباید فکر کنم لیدر باید فکر کنه که جایه مناسبی هست یا نه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 Prestige, Keshish درخواست شما قبول شد. (آماده تست باشید.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImBadBoy ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهله رفاقت و سرم تو کاره خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای ایجاد تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharjer ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: محمد نایس هستم پلیر عادی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم رفت میتینگ برم و کیک شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام کار با اسلحه رو یاد بگیرم شنیدم معلم خوبی دارن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای یاد گرفتن اسلحه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال, شوخ و.... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به دسته متوسط و..... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad120 ارسال شده در August 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط کلا خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3 بار ویرایش شده August 15, 2018 توسط mohammad120 فراموش کردن گذاشتن عکس اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در August 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - با تجربه - گانر - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 20 بار ( زیاد ) نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در August 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب،صبور،فعال،علاقه به دسته متوسط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰-۱۵ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مناسب من نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به دسته متوسط .وجود تجربه.گانر بودن و ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وجود لیدر خوب و محترم علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲-۳ نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.