FeLFLi ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 سلام و خسته نباشید به تمام همکاران و پلیرای خوب آرساکیااومدیم با ادامه خبرای شب گردیقسمت1 و اگه ندیدید برید ببینید ادامه ماجرا... لیدر که از قبرستون بیرون اومد سوار موتور شد رفت تعقیبش کردم! رفت به سمت LV دم 4راه یک اتفاق بد افتاد..! یه ماشین اینفرنوس با سرعت از عمد به میلاد برخورد کرد فیلم تصادف میلاد و .... راننده ناشناستوجه!! توجه!! اگه مشکل قلبی دارید این فیلمو نبینید.https://uupload.ir/view/tasadof_leader_ktjp.mp4/ من از شدت ترس و شوک نتونستم هیچ کاری بکنم فقط عکس گرفتم دیدم در حال فراره بعد خبرکردن 115 دنبالش کردم.. اون به HQ خبرنگاران رفت یعنی کی بوده این شخص؟ چرا رفته HQ خبرنگاران؟دوست دارم کامنتای سمتونو دوباره بزارید و نظرتونو بگید@MILADemon تشکر ویژه@Holly و مرسی از همکاری شما@Rony @Camera @404 @Sobi @iArash @Gibson @Dnis @Fru @HandGod @Proofessor @Owner @Roi @Owj @Roya @iLOVEU @Row @CanT @llErrorsll @JvDAdler @Universe @Mohammadhasan @Apolon @GodWorld @AlenLion @bluetro @HaajAgha @RoseRain @Mahann @Olden @DarKlife @Sanaka @Feu @CaKe @iKamyar @Radan @Peace @Elone @Umbrella234 @hoomansa @Dolphin @Parsa37 @Palycity @Forget @Aggresive @Betoche @Disaster @roham8787 @AbbasMZ @armin21 @pitrik1387 @SpiD @alin1387 @Wampire @Maichel 19 نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 منه مظلوم؟ هعیعالی بود خودم حدس میزنم کار @Holly بوده مطمئن نیستم حدسه @masih1 مسیح تو نبودی؟ @ORTEGA از دایره جنایی رضا جان خواهشمندم پیگیری بکنن من از خونم نمیگذرم 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 حالا اگه این ماجرا مثل فیلم ترکی 200 300 قسمتی نشد درکل خوبه جالب شد برام.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 ایشون از پوشش کامل و تویز خاصشون به طور یقیین @CaKe هستن. نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahann ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 2 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: چرا رفته HQ خبرنگاران؟ رفته Ad/ بزاره نقل قول , Dₒₙ'ₜ Bₑ ₐ ₛₜₐᵣ ᵢₙ ₜₕₑ ₛₖy .bₑ ₐ Cₐₙdₗₑ ᵢₙ ₜₕₑ Dₐᵣₖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 3 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: چرا رفته HQ خبرنگاران؟ نماز خواندن و دعا کردن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 توبه کنه ،خدا ببخشه. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 (ویرایش شده) سوال اینه اون رفت HQ شما یه ذره دلت واسه میلاد بدبخت نسوخت بری ببینی زندست یا مرده مثلا شوهرته، رفتی ببینی اون کجا میره یک کاسه ای زیر نیم کاسس خودت دستور قتل میلاد رو دادی فیلم گرفتی تو فروم گزاشتی تا با توطعه و دسیسه علیه میلاد لیدر News Reporter بشی. واسه همین @Holly که خدمت کار @FeLFLi هست میلاد رو کشت. اون فیلم هم گزاشتی فروم بگی من میلاد رو دوست دارم وقتی ارث لیدری بهت رسید نگن واسه ارث شوهرش کشتش اونم احتمالا @CaKe هست رفته گزارش مرگ میلاد رو بده مواظب خودت باش میلاد ما پشتتیم اتفاقی برات نیوفته @MILADemon کاراگاه کاکا سنگی ویرایش شده June 25, 2022 توسط Camera نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 فکر میکنم رفته HQ نذری بده که میلاد زنده بمونه 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 فک میکنم رفته لیدری NR بگیره و از عدم میلاد به قتل رسونده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 رفته تو HQ پوله دیه رو از همکاراش قرض بگیره نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 احساس میکنم رفته HQ تا برنامه ریزی قتل نفر بعدی رو بریزه بعدش تو چرا میلاد رو ول کردی رفتی زنگ نزدی مدیک بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: چرا رفته HQ خبرنگاران احتمالا ایشون هم میخواسته بره روضه آقا امام حسین و میلاد رو حذف کرده که نذری کم نیاد روضه هم داخل اچ کیو خبرنگار بوده ویرایش شده June 25, 2022 توسط Mohammadhasan نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی بود خسته نباشین ❤ نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alin1387 ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی بود خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 از پوشش و حجابشون مشخصه چه کسیه @CaKe در 6 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: چرا رفته HQ خبرنگاران؟ Afk + Ctrl C Ctrl V نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی . دیشب ما هم یک ایجاد مزاحمت کردیم دیگه خلاصه ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی بود خسته نباشید در 7 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: چرا رفته HQ خبرنگاران؟ فکر کنم رفت اونجا تا کسی بهش شک نکنه 1 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 مگه نگفتی با ماشین رفت چرا حالا با موتور رفت LV? نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 داستان نویسیت خیلی خوبه عالی نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 عالی بنازم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 سلام به نظر من قاتل @Holly هست.. @FeLFLi خودش دستور قتل میلاد رو داده و خودشم فیلم گرفته که عادی سازی بشه.. میلاد دادا غصه نخور ما پشتتیم. نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، Dnis گفته است: سلام به نظر من قاتل @Holly هست.. @FeLFLi خودش دستور قتل میلاد رو داده و خودشم فیلم گرفته که عادی سازی بشه.. میلاد دادا غصه نخور ما پشتتیم. من که اینفرنوس ندارم (هیچ نقشی در قتل میلاد ندارم) در 8 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: لیدر که از قبرستون بیرون اومد سوار موتور شد رفت در ۱ ساعت قبل، Proofessor گفته است: مگه نگفتی با ماشین رفت چرا حالا با موتور رفت LV? ویرایش شده June 25, 2022 توسط Holly نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 5 ساعت قبل، Camera گفته است: سوال اینه اون رفت HQ شما یه ذره دلت واسه میلاد بدبخت نسوخت بری ببینی زندست یا مرده مثلا شوهرته، رفتی ببینی اون کجا میره یک کاسه ای زیر نیم کاسس خودت دستور قتل میلاد رو دادی فیلم گرفتی تو فروم گزاشتی تا با توطعه و دسیسه علیه میلاد لیدر News Reporter بشی. واسه همین @Holly که خدمت کار @FeLFLi هست میلاد رو کشت. اون فیلم هم گزاشتی فروم بگی من میلاد رو دوست دارم وقتی ارث لیدری بهت رسید نگن واسه ارث شوهرش کشتش اونم احتمالا @CaKe هست رفته گزارش مرگ میلاد رو بده مواظب خودت باش میلاد ما پشتتیم اتفاقی برات نیوفته @MILADemon کاراگاه کاکا سنگی عالی بود علی کاراگاه در 2 ساعت قبل، Proofessor گفته است: مگه نگفتی با ماشین رفت چرا حالا با موتور رفت LV? دادا ماشین رنت بود تو قسمت یک قسمت دوم پرید با موتورم رفتم دیگه از قربستون برگشتنی در 2 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: Afk + Ctrl C Ctrl V این خیلی حق بود در 3 ساعت قبل، Mohammadhasan گفته است: احتمالا ایشون هم میخواسته بره روضه آقا امام حسین و میلاد رو حذف کرده که نذری کم نیاد روضه هم داخل اچ کیو خبرنگار بوده این چی بود من خوندم در 5 ساعت قبل، Peace گفته است: بعدش تو چرا میلاد رو ول کردی رفتی نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.