Sobi ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 خیلی خوبه که با اهنگ های تتلو کلیپ میسازی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 قشنگ بود چرا اون قسمتی که پارتنرت از کنارت محو شد غمگین بووود نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 (ویرایش شده) در 36 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: چرا اون قسمتی که پارتنرت از کنارت محو شد غمگین بووود شاید دوچرخش پنچر شده غمگینه واقعا سواله؟ ویرایش شده June 12, 2022 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 12 ساعت قبل، MILADemon گفته است: سلام عزیزای دلمن تقریبا چند هفته پیش یه کلیپ تلفیقی زد به سرم بسازم از دنیای بازی و دنیای واقعی همون روزم درستش کردم منتها فرصت نشد اپلودش کنم تا امروزامیدوارم حرکت جالبی بوده باشه و خوشتون بیاد نظرتونو حتما کامنت کنیداگه خوب بوده بازم این سبکی ولی حرفه ای تر بزارملینک ویدیو: شب که میشهحجم: 11 مگلایک و کامنت فراموش نشه@ArSaCiA @Meli @ORTEGA @Feu @RudeKid @HaajAgha @masih1 @Dolphin @Rony @iKamyar @Mahann @AlenLion @Gibson @JvDAdler @CarGoKill @Holly @Fru @sinaking86 @ELCAPO @vahojed @fudrap @RoseRain @CaKe @MohaNaa @Mohana @SnoopDogg@Sanaka @Brutalest @Roi @Proofessor @Asli @Sohrabbb @Universe @Alireza @Alirzw @HamedBhn @llErrorsll @DodBazi@Sardar @DeatShot @Pace @404 @Nigga @DeadGamer @VaNiTaS @MiladME @Soldier @Camera @iArash @Sepehr @Owner @Owj@Omid @Olden @iLOVEU @Atomix @mahbodhnd @MaSiH @West @AbbasMZ @Farab @Dnis @Palycity @CanT @Reaver @Markeloff @Radan @LiN @Captain @OverGrown @Nervure @Nate @Qaribe @Enerex @Forrest @Nikootine @SinaHarD @Wilsent @Mohammadhasan @Mohammadhadi @Kalantar @Elone @Sobi @ASHMAN @MaSiH @hoomansa @PouriaMouris @And @MAHYARel @armin21 @roham8787 @ARASHml @GodWorld ویدیوهای قبلی و اگه ندیدی حتما ببین1: بچهای کار2: تردمیل3: دنیا دیگه مثل تو نداره4: BBC fun5: دیس بازی دم PB6: جوونای ژاپنی7: هنوزم8: پدره من9: اسم فامیل سی جی10: صدا و سیما داش اوکی حله فقط چرا اینقدر تتو تو به رخ میکشی؟ نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 6 ساعت قبل، AlenLion گفته است: بهبه عالی بنازم ادامه بده ستون ❤ در 6 ساعت قبل، Mohammadhasan گفته است: عالی بود در 6 ساعت قبل، Olden گفته است: به به، زیبا بود در 4 ساعت قبل، Sobi گفته است: عالی بود در 3 ساعت قبل، Sepehr گفته است: خیلی خوبه که با اهنگ های تتلو کلیپ میسازی عشقمه در 2 ساعت قبل، RoseRain گفته است: قشنگ بود چرا اون قسمتی که پارتنرت از کنارت محو شد غمگین بووود ت تاثیره در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: شاید دوچرخش پنچر شده غمگینه واقعا سواله؟ مرسی از همگی عشقید بمولا در 1 ساعت قبل، DeadGamer گفته است: داش اوکی حله فقط چرا اینقدر تتو تو به رخ میکشی؟ تو اینجور فکر میکنی چون برات تبدیل به خار شده وگرنه تتو رخ کشیدنی نی عزیزم نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 4 ساعت قبل، Rony گفته است: واقعا سواله؟ 1 برای شما کامنت نذاشتم 2 به شما مربوط نیست 3 کامنت ازاده و هرکسی میتونه نظر شخصیشو بیان کنه 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 (ویرایش شده) در 44 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: 1 برای شما کامنت نذاشتم فضا عمومیه در 44 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: 2 به شما مربوط نیست منم نمیتونستم جواب منطقی بدم همینو میگفتم در 44 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: کامنت ازاده و هرکسی میتونه نظر شخصیشو بیان کنه ب نظر خودت چرا اون قسمتی که پارتنرش از کنارش محو شد غمگین بود؟؟؟؟؟ به راستی دلیلش چی میتونه باشه! و اینکه من جایی بهت نگفتم که نظر نده ویرایش شده June 12, 2022 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 در ۱ ساعت قبل، Rony گفته است: منم نمیتونستم جواب منطقی بدم همینو میگفتم درسته یاد گرفتن "سرمون تو کار خودمون باشه" زمان بره..بزرگتر که شدید درک میکنید ان شالله من خوشم نمیاد با نوجوون ها و کودک ها کل کل کنم در شان من نیست هرچی بگید حق با شماست حتی حرفای بعدیتم حق با خودته در آخر این جمله ی قشنگ که مختص شما اقای بافرهنگ میباشد رو با عشق تقدیم میکنم بهتون: جواب ابلهان خاموشیست نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 در 7 ساعت قبل، RoseRain گفته است: قشنگ بود چرا اون قسمتی که پارتنرت از کنارت محو شد غمگین بووود اره خیلی خفن بود در ۱ ساعت قبل، Rony گفته است: فضا عمومیه منم نمیتونستم جواب منطقی بدم همینو میگفتم ب نظر خودت چرا اون قسمتی که پارتنرش از کنارش محو شد غمگین بود؟؟؟؟؟ به راستی دلیلش چی میتونه باشه! و اینکه من جایی بهت نگفتم که نظر نده بنظرم اصلا جالب نیست نظرات یا کامنتای بقیه رو به تمسخر بگیری و انتظار داشته باشی جواب منطقی هم بگیری.! ادامه ندید قشنگ تره نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 در ۱ ساعت قبل، RoseRain گفته است: من خوشم نمیاد با نوجوون ها و کودک ها کل کل کنم در شان من نیست شما اصن با نوزادشم نمیتونی کل کنی چرا شرط سنی میزاری در ۱ ساعت قبل، RoseRain گفته است: جواب ابلهان خاموشیست بزرگسال بعد ۶خط جواب اینو میگن؟؟ در ۱ ساعت قبل، FeLFLi گفته است: ادامه ندید قشنگ تره نگران نباش اصن نمیتونه تا ادامه بده نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: بنظرم اصلا جالب نیست نظرات یا کامنتای بقیه رو به تمسخر بگیری و انتظار داشته باشی جواب منطقی هم بگیری.! ادامه ندید قشنگ تره بیخیالش دنبال توجهه ویرایش شده June 13, 2022 توسط RoseRain نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 قشنگ بود نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 در 7 ساعت قبل، RoseRain گفته است: ابلهان خاموشیست در 5 ساعت قبل، Rony گفته است: شما اصن با نوزادشم نمیتونی کل کنی چرا شرط سنی میزاری دوستان دعوا نکنید ما همه برادریم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 مثه همیشه عالی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، Mohammadhasan گفته است: دوستان دعوا نکنید ما همه برادریم چشم برادر ویرایش شده June 13, 2022 توسط RoseRain 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 در 22 ساعت قبل، Mohammadhasan گفته است: دوستان دعوا نکنید ما همه برادریم ++ نقل قول چرا بحث وقتی میشه با دعوا حلش کرد. چیز ببخشید با حرف حلش کرد در 15 ساعت قبل، Captain گفته است: مثه همیشه عالی در در ۱۴۰۱/۳/۲۳ در 11:03، CaKe گفته است: قشنگ بود نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 10:29، MILADemon گفته است: سلام عزیزای دلمن تقریبا چند هفته پیش یه کلیپ تلفیقی زد به سرم بسازم از دنیای بازی و دنیای واقعی همون روزم درستش کردم منتها فرصت نشد اپلودش کنم تا امروزامیدوارم حرکت جالبی بوده باشه و خوشتون بیاد نظرتونو حتما کامنت کنیداگه خوب بوده بازم این سبکی ولی حرفه ای تر بزارملینک ویدیو: شب که میشهحجم: 11 مگلایک و کامنت فراموش نشه@ArSaCiA @Meli @ORTEGA @Feu @RudeKid @HaajAgha @masih1 @Dolphin @Rony @iKamyar @Mahann @AlenLion @Gibson @JvDAdler @CarGoKill @Holly @Fru @sinaking86 @ELCAPO @vahojed @fudrap @RoseRain @CaKe @MohaNaa @Mohana @SnoopDogg@Sanaka @Brutalest @Roi @Proofessor @Asli @Sohrabbb @Universe @Alireza @Alirzw @HamedBhn @llErrorsll @DodBazi@Sardar @DeatShot @Pace @404 @Nigga @DeadGamer @VaNiTaS @MiladME @Soldier @Camera @iArash @Sepehr @Owner @Owj@Omid @Olden @iLOVEU @Atomix @mahbodhnd @MaSiH @West @AbbasMZ @Farab @Dnis @Palycity @CanT @Reaver @Markeloff @Radan @LiN @Captain @OverGrown @Nervure @Nate @Qaribe @Enerex @Forrest @Nikootine @SinaHarD @Wilsent @Mohammadhasan @Mohammadhadi @Kalantar @Elone @Sobi @ASHMAN @MaSiH @hoomansa @PouriaMouris @And @MAHYARel @armin21 @roham8787 @ARASHml @GodWorld ویدیوهای قبلی و اگه ندیدی حتما ببین1: بچهای کار2: تردمیل3: دنیا دیگه مثل تو نداره4: BBC fun5: دیس بازی دم PB6: جوونای ژاپنی7: هنوزم8: پدره من9: اسم فامیل سی جی10: صدا و سیما عالیی بود حاج میلاد بنازم ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در June 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 (ویرایش شده) خیلی خوب بود ویرایش شده June 15, 2022 توسط Feu 2 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در 14 ساعت قبل، Peace گفته است: عالیی بود حاج میلاد بنازم ? در 4 ساعت قبل، Feu گفته است: خیلی خوب بود چاکریم نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در June 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2022 بسیااار زیبا نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARASHml ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 خط داستانی جذابی داشت و عالیی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 7 ساعت قبل، ARASHml گفته است: خط داستانی جذابی داشت و عالیی بود در 20 ساعت قبل، Reza12345 گفته است: بسیااار زیبا عزیزیدببینیم کدومتون زودتر به 50تا ارسال میرسه 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARASHml ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 مخفی کننده زیبا و غمگین بووود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARASHml ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 آهن با خط داستانی همخوانی خاصی داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.