Universe ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 -سلام در این تاپیک بررسی می کنیم که چه ایستراگ هایی در کوئست های امسال وجود داشتن و پنهان شدن !! -شماره 1: یکی از اون هایی که من پیدا کردم این بود که در کوئست ''ساعت مسابقه'' در پلاک لامبورگینی نوشته شده بود ''Need 4 AG'' که اشاره به سری بازی های ''Need for speed'' داره که به جای Speed از کلمه AG استفاده کردن که مخفف Arsacia Game هست. -شماره 2: در کوئست ''سلاح سری'' ما باید به نزدیکی منطقه 69 میرفتیم (جایی که روی Alien ها آزمایش هایی رو انجام میدهند) و اون سلاح مخفی رو از پایگاه نظامی می دزدیدیم و به رییس تحویل میدادیم و این دقیقا اشاره به مرحله ''Green goo'' در نسخه آفلاین بازی دارد جایی که در واقع ما باید با سی جی میرفتیم و اون سلاح سری که مربوط به Alien ها بود رو از اون قطار سرقت میکردیم و به Truth (پیر مرد دانای بازی) تحویل میدادیم. ______________________________________________________________________________________________ شما هم اگر ایستراگ دیگری در کوئست ها پیدا کردید در اینجا پست کنید. @Owner @Ali @Original @ORTEGA @Alireza @Beigi @Asli @Harir @iArash @OmidGH @RoseRain @Markeloff @Omid @Dani @Radan @EBi @Asall @SFC @Mahi @Nigritude @OddiN @Farab @DrEaMeR @Palycity @BiG @Spartan @ALiHeRFei و ... 5 3 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در هم اکنون، Universe گفته است: -سلام در این تاپیک بررسی می کنیم که چه ایستراگ هایی در کوئست های امسال وجود داشتن و پنهان شدن !! -شماره 1: یکی از اون هایی که من پیدا کردم این بود که در کوئست ''ساعت مسابقه'' در پلاک لامبورگینی نوشته شده بود ''Need 4 AG'' که اشاره به سری بازی های ''Need for speed'' داره که به جای Speed از کلمه AG استفاده کردن که مخفف Arsacia Game هست. -شماره 2: در کوئست ''سلاح سری'' ما باید به نزدیکی منطقه 69 میرفتیم (جایی که روی Alien ها آزمایش هایی رو انجام میدهند) و اون سلاح مخفی رو از پایگاه نظامی می دزدیدیم و به رییس تحویل میدادیم و این دقیقا اشاره به مرحله ''Green goo'' در نسخه آفلاین بازی دارد جایی که در واقع ما باید با سی جی میرفتیم و اون سلاح سری که مربوط به Alien ها بود رو از اون قطار سرقت میکردیم و به Truth (پیر مرد دانای بازی) تحویل میدادیم. ______________________________________________________________________________________________ شما هم اگر ایستراگ دیگری در کوئست ها پیدا کردید در اینجا پست کنید. @Owner @Ali @Original @ORTEGA @Alireza @Beigi @Asli @Harir @iArash @OmidGH @RoseRain @Markeloff @Omid @Dani @Radan @EBi @Asall @SFC @Mahi @Nigritude @OddiN @Farab @DrEaMeR @Palycity @BiG @Spartan @ALiHeRFei و ... عالی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 اولی رو اره دیدم ولی دومی رو زیاد دقت نکرده بودم بهش عالی نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 7 دقیقه قبل، Universe گفته است: -سلام در این تاپیک بررسی می کنیم که چه ایستراگ هایی در کوئست های امسال وجود داشتن و پنهان شدن !! -شماره 1: یکی از اون هایی که من پیدا کردم این بود که در کوئست ''ساعت مسابقه'' در پلاک لامبورگینی نوشته شده بود ''Need 4 AG'' که اشاره به سری بازی های ''Need for speed'' داره که به جای Speed از کلمه AG استفاده کردن که مخفف Arsacia Game هست. -شماره 2: در کوئست ''سلاح سری'' ما باید به نزدیکی منطقه 69 میرفتیم (جایی که روی Alien ها آزمایش هایی رو انجام میدهند) و اون سلاح مخفی رو از پایگاه نظامی می دزدیدیم و به رییس تحویل میدادیم و این دقیقا اشاره به مرحله ''Green goo'' در نسخه آفلاین بازی دارد جایی که در واقع ما باید با سی جی میرفتیم و اون سلاح سری که مربوط به Alien ها بود رو از اون قطار سرقت میکردیم و به Truth (پیر مرد دانای بازی) تحویل میدادیم. ______________________________________________________________________________________________ شما هم اگر ایستراگ دیگری در کوئست ها پیدا کردید در اینجا پست کنید. @Owner @Ali @Original @ORTEGA @Alireza @Beigi @Asli @Harir @iArash @OmidGH @RoseRain @Markeloff @Omid @Dani @Radan @EBi @Asall @SFC @Mahi @Nigritude @OddiN @Farab @DrEaMeR @Palycity @BiG @Spartan @ALiHeRFei و ... عالی و جالب بود آقا سینا نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 جالب بود نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 جالب بود نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 جالب بود نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 Mahmuleye tanbaku از اسمش میتونم یه حدس هایی بزنیم و در آفلاین مکان مأموریت ها با کوئست یکی بود از جمله اون مکان که در آفلاین کار خونه BigSmoke بود که باید با یک ماشینی که بمب توش کار گذاشته شده اونجا رو منفجر میکردیم @Universe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 (ویرایش شده) فرو رفتن در جزییات ویرایش شده April 2, 2022 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 من چون صد بار ساعت مسابقه رفتم متوجه اون قضیه شدم ولی دومی نه زیاد توجه نکردم ایول سینا نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 عالی پسر نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 4 ساعت قبل، Mahi گفته است: Mahmuleye tanbaku از اسمش میتونم یه حدس هایی بزنیم و در آفلاین مکان مأموریت ها با کوئست یکی بود از جمله اون مکان که در آفلاین کار خونه BigSmoke بود که باید با یک ماشینی که بمب توش کار گذاشته شده اونجا رو منفجر میکردیم @Universe و یه چیزی هم که الان یادم اومد اینه که "Saat Mosabeqe" اگه به مسیر هایی که میره دقت کنیم بیشترشون از مسابقه های آفلاین هست که ترکیب شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در April 2, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 9 ساعت قبل، Universe گفته است: -سلام در این تاپیک بررسی می کنیم که چه ایستراگ هایی در کوئست های امسال وجود داشتن و پنهان شدن !! -شماره 1: یکی از اون هایی که من پیدا کردم این بود که در کوئست ''ساعت مسابقه'' در پلاک لامبورگینی نوشته شده بود ''Need 4 AG'' که اشاره به سری بازی های ''Need for speed'' داره که به جای Speed از کلمه AG استفاده کردن که مخفف Arsacia Game هست. -شماره 2: در کوئست ''سلاح سری'' ما باید به نزدیکی منطقه 69 میرفتیم (جایی که روی Alien ها آزمایش هایی رو انجام میدهند) و اون سلاح مخفی رو از پایگاه نظامی می دزدیدیم و به رییس تحویل میدادیم و این دقیقا اشاره به مرحله ''Green goo'' در نسخه آفلاین بازی دارد جایی که در واقع ما باید با سی جی میرفتیم و اون سلاح سری که مربوط به Alien ها بود رو از اون قطار سرقت میکردیم و به Truth (پیر مرد دانای بازی) تحویل میدادیم. ______________________________________________________________________________________________ شما هم اگر ایستراگ دیگری در کوئست ها پیدا کردید در اینجا پست کنید. @Owner @Ali @Original @ORTEGA @Alireza @Beigi @Asli @Harir @iArash @OmidGH @RoseRain @Markeloff @Omid @Dani @Radan @EBi @Asall @SFC @Mahi @Nigritude @OddiN @Farab @DrEaMeR @Palycity @BiG @Spartan @ALiHeRFei و ... شاید باورت نشه ولی موقع ساختش هم اصلا حواسمون نبود ولی عالی جالب بود نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 10 ساعت قبل، Universe گفته است: -سلام در این تاپیک بررسی می کنیم که چه ایستراگ هایی در کوئست های امسال وجود داشتن و پنهان شدن !! -شماره 1: یکی از اون هایی که من پیدا کردم این بود که در کوئست ''ساعت مسابقه'' در پلاک لامبورگینی نوشته شده بود ''Need 4 AG'' که اشاره به سری بازی های ''Need for speed'' داره که به جای Speed از کلمه AG استفاده کردن که مخفف Arsacia Game هست. -شماره 2: در کوئست ''سلاح سری'' ما باید به نزدیکی منطقه 69 میرفتیم (جایی که روی Alien ها آزمایش هایی رو انجام میدهند) و اون سلاح مخفی رو از پایگاه نظامی می دزدیدیم و به رییس تحویل میدادیم و این دقیقا اشاره به مرحله ''Green goo'' در نسخه آفلاین بازی دارد جایی که در واقع ما باید با سی جی میرفتیم و اون سلاح سری که مربوط به Alien ها بود رو از اون قطار سرقت میکردیم و به Truth (پیر مرد دانای بازی) تحویل میدادیم. ______________________________________________________________________________________________ شما هم اگر ایستراگ دیگری در کوئست ها پیدا کردید در اینجا پست کنید. @Owner @Ali @Original @ORTEGA @Alireza @Beigi @Asli @Harir @iArash @OmidGH @RoseRain @Markeloff @Omid @Dani @Radan @EBi @Asall @SFC @Mahi @Nigritude @OddiN @Farab @DrEaMeR @Palycity @BiG @Spartan @ALiHeRFei و ... جالب بود عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 آفرین پسر، جالب بود. 1 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.