Feu ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 1- ﻓﺮﻭﺩﯾﻦ= سلطان سرور 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور 4- ﺗﯿﺮ= نانازه سرور 5- ﻣﺮﺩﺍﺩ= عشقه سرور 6- ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ= ﺍﻟﻤﺎﺱ سرور 7- ﻣﻬﺮ= ﺩﮐﺘﺮ سرور 8- ﺁﺑﺎﻥ= باحاﻝ سرور 9- ﺁﺫﺭ = عزیز سرور 10- ﺩﯼ =فعال سرور ? 11- ﺑﻬﻤﻦ = هنرمند سرور 12- ﺍﺳﻔﻨد=جیگر سرور @Refigh @EBi @ESALAT @Reyhane @SaIeHe @Anita @MILADemon @SajAli @BeyonD @Aliherfei @SFC @Ali @ORTEGA @Palycity @Aone @MwM @Tormenta @FBI @Markeloff @HosiDark @Sepehr @Zack @SalaRc @Rasputin @Behnush @iSaram2 @Hydra @Olden @SaLiOne @BourBon @Salar @MaSiH @NoThinG @BuTleR بله جیگر سرورتونم اینجاس❤ 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور من به این آرومی نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad58 ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: - ﻣﻬﺮ= ﺩﮐﺘﺮ سرور بخوابید شل کنید میخوام آمپول بزنم 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 6- ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ= ﺍﻟﻤﺎﺱ سرور از این الماس فقط یدونست نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slater ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 4- ﺗﯿﺮ= نانازه سرور خوبیش به همینه که ناناز نداریمناناز همتون. در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 14:53، Aone گفته است: خیخیخی عه؟ نه بابا!!! نقل قول Quando il gatto non c’è, i topi ballano لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 8, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 فعال کی بودم من؟ دی ماهی هستم دیگکههههههههههههههه 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 1- ﻓﺮﻭﺩﯾﻦ= سلطان سرور 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور 4- ﺗﯿﺮ= نانازه سرور 5- ﻣﺮﺩﺍﺩ= عشقه سرور 6- ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ= ﺍﻟﻤﺎﺱ سرور 7- ﻣﻬﺮ= ﺩﮐﺘﺮ سرور 8- ﺁﺑﺎﻥ= باحاﻝ سرور 9- ﺁﺫﺭ = عزیز سرور 10- ﺩﯼ =فعال سرور ? 11- ﺑﻬﻤﻦ = هنرمند سرور 12- ﺍﺳﻔﻨد=جیگر سرور @Refigh @EBi @ESALAT @Reyhane @SaIeHe @Anita @MILADemon @SajAli @BeyonD @Aliherfei @SFC @Ali @ORTEGA @Palycity @Aone @MwM @Tormenta @FBI @Markeloff @HosiDark @Sepehr @Zack @SalaRc @Rasputin @Behnush @iSaram2 @Hydra @Olden @SaLiOne @BourBon @Salar @MaSiH @NoThinG @BuTleR من دکترم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور از شانسما اسممون تو همهجا بد میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 5- ﻣﺮﺩﺍﺩ= عشقه سرور جالبه نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور من نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در 18 ساعت قبل، Sepehr گفته است: از این الماس فقط یدونست هنوزم واسه من همون موز جدی هستی در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: ﺍﺳﻔﻨد=جیگر سرور 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 زنده ای ؟ نه مردم نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور گل : / نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ در 08:27، Mohammadhasan گفته است: بخوابید شل کنید میخوام آمپول بزنم با قرص حل نمیشه؟ 2 نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 در 48 دقیقه قبل، Jepeto گفته است: با قرص حل نمیشه؟ NE نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 دی فعال نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2022 سلطان سرورم خوبه نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در March 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 1- ﻓﺮﻭﺩﯾﻦ= سلطان سرور 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور 4- ﺗﯿﺮ= نانازه سرور 5- ﻣﺮﺩﺍﺩ= عشقه سرور 6- ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ= ﺍﻟﻤﺎﺱ سرور 7- ﻣﻬﺮ= ﺩﮐﺘﺮ سرور 8- ﺁﺑﺎﻥ= باحاﻝ سرور 9- ﺁﺫﺭ = عزیز سرور 10- ﺩﯼ =فعال سرور ? 11- ﺑﻬﻤﻦ = هنرمند سرور 12- ﺍﺳﻔﻨد=جیگر سرور @Refigh @EBi @ESALAT @Reyhane @SaIeHe @Anita @MILADemon @SajAli @BeyonD @Aliherfei @SFC @Ali @ORTEGA @Palycity @Aone @MwM @Tormenta @FBI @Markeloff @HosiDark @Sepehr @Zack @SalaRc @Rasputin @Behnush @iSaram2 @Hydra @Olden @SaLiOne @BourBon @Salar @MaSiH @NoThinG @BuTleR خوش به حالم من فروردینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 11:18، mehrshadtunes1 گفته است: 1- ﻓﺮﻭﺩﯾﻦ= سلطان سرور 2- ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ= گل سرور 3- ﺧﺮﺩﺍﺩ = شیطون سرور 4- ﺗﯿﺮ= نانازه سرور 5- ﻣﺮﺩﺍﺩ= عشقه سرور 6- ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ= ﺍﻟﻤﺎﺱ سرور 7- ﻣﻬﺮ= ﺩﮐﺘﺮ سرور 8- ﺁﺑﺎﻥ= باحاﻝ سرور 9- ﺁﺫﺭ = عزیز سرور 10- ﺩﯼ =فعال سرور ? 11- ﺑﻬﻤﻦ = هنرمند سرور 12- ﺍﺳﻔﻨد=جیگر سرور @Refigh @EBi @ESALAT @Reyhane @SaIeHe @Anita @MILADemon @SajAli @BeyonD @Aliherfei @SFC @Ali @ORTEGA @Palycity @Aone @MwM @Tormenta @FBI @Markeloff @HosiDark @Sepehr @Zack @SalaRc @Rasputin @Behnush @iSaram2 @Hydra @Olden @SaLiOne @BourBon @Salar @MaSiH @NoThinG @BuTleR ابان من بیشتر معروفم هرجا میرم همه: عه گاردینه یا فکر کنم چون کاپم میشناسن ? در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ در 04:49، SFC گفته است: فعال کی بودم من؟ دی ماهی هستم دیگکههههههههههههههه بابا فعاللللللل ولی حاجی از وقتی رفتی مسعولا بی مسعولیت شدن در در ۱۴۰۰/۱۲/۱ در 16:26، Mohammadhasan گفته است: NE در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در 18:27، iRamtin گفته است: بابا بنازم داش دیگه بهت نمیگم ن.ب شدی سلطان ❤❤❤ ویرایش شده March 15, 2022 توسط Guardian نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 16, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در 14 ساعت قبل، Guardian گفته است: بابا فعاللللللل ولی حاجی از وقتی رفتی مسعولا بی مسعولیت شدن به وقتش همشون بر میگردن سر کارشون ولی عشقی یک بوس بر روی چشمانت نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در 6 ساعت قبل، SFC گفته است: به وقتش همشون بر میگردن سر کارشون ولی عشقی یک بوس بر روی چشمانت نه باو از اینا ادمین در نمیاد باید خودت میبودی ستوننننن ❤ نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 16, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در 43 دقیقه قبل، Guardian گفته است: نه باو از اینا ادمین در نمیاد باید خودت میبودی ستوننننن ❤ واییییییییی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در 00:44، Guardian گفته است: فکر کنم چون کاپم میشناسن تاریخچه ذهن من قبل اینکه بری کاپ: این بازیکن وجود ندارد نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 17 ساعت قبل، Asli گفته است: تاریخچه ذهن من قبل اینکه بری کاپ: این بازیکن وجود ندارد والا نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.