Chanoda ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 کی آمده ها؟ دوستان میخوام امشب نظامتونو آباد کنم و به یه چالش آبرو بَر دعوتتون کنم چالش از این قراره که باید "کمترین" نمره ثبت شدتون توی کارنامه تون رو بگید و سعی کنید تا پایه پیش دانشگاهی / دوازدهم بگید و وارد @مرات دانشگاه نشید که میدونم اوضاع چقد اون قسمت داغون تره خودمم نفر اول اعتراف میکنم که شمام خجالتتون بریزه بیاید بگید حسابان 3 / دوازدهم نمره ثبت شده در کارنامه: 1 البته جالبش اینجاست که با این نمره ، نفر آخر کلاس نشدم و 4 نفر زیر من بودن با نمره های 0.5 و 0.25 پس #زود_قضاوت_نکنید @ViruZ @iErfaN @Kerazom @hassanlp @Fuck @RoLLinG @Meliva @Reyhane @Refigh @Markeloff @BuTleR @AbbasMZ @Original @83mehrdad83 @EarlAmin @Gang @SepehrKabir @SuperMaN @Alwin @PumpKin @OstadFaraz @Tael151510 @SajAli @SuSpEcT @ElleryBOy @SaLehE @Mohana @Ali @Meli @ORTEGA @SFC @SinAHarD @MiladME @iMahDi @Hydra @Sdkilluminati @Salar @Lazyboy @ImDanger @iToXiC @iNepTuN @MmdRF @404 @IlluMiNaTi @Luciano @BiG @MatriX @RiPMoHammaD @Forget @llKhll @Rasputin @Forrest @WoW @Alireza @AmeriKKKasMostWanted @Monty @Araash و R.I.P TiGeR 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در حال حاضر: دینی1 / دهم ت نمره ثبت شده در کارنامه: 5.5 - نفر آخر کلاس نشدم و 2نفر پشت سرم با نمرات 3.25 و 2 بودن 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 سال دوازدهم كمترين نمرم درسِ سلامت بهداشت 13 و ترم 4 دانشگاه، صنعتي2 نمره 10 البته كلا 4نفر پاس شدیم نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 (ویرایش شده) ۱۹.۷۵ ریاضی یازدهم خدا وکیلی کمترین بوده ویرایش شده December 15, 2021 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 نمره حسابان ۳.۵ کلاس یازدهم | آزمون میان ترم (اینم بگم این نمره تقریبا جزو نمرات خوب کلاس بود چون از ۲۸ نفر، ۲۷ نفر تک شدن) 1 نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 3 سال پیش فیزیک 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 3 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: 3 سال پیش فیزیک 7 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 12 دقیقه قبل، Forget گفته است: سال دوازدهم كمترين نمرم درسِ سلامت بهداشت 13 و ترم 4 دانشگاه، صنعتي2 نمره 10 البته كلا 4نفر پاس شدیم ترم تموم شه اونم اضافه میکنم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 زیر 15 نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 فیزیک 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 ترجیح میدم سکوت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: ترجیح میدم سکوت کنم در اعداد نمیگنجه؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 عجبز بهتره شده اصلا فیزیک ندارید رفتید؟ نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 نگم بهتره ابتدایی، راهنمایی خوب بودم الان نمرات بین 0 تا 7 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 والا من دوازدهم نداشتم ولی فیزیک پیش ۱۴ شدم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmeriKKKasMostWanted ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 (ویرایش شده) واسه دیپلم ریاضی و امارو 1 شدم ویرایش شده December 15, 2021 توسط AmeriKKKasMostWanted نقل قول 𝙞𝘾𝙚𝘾𝙪𝙗𝙚 ,𝙩𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙞𝙣 𝙞𝙣𝙛𝙖𝙢𝙮 𝙖𝙨𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙣𝙞𝙜𝙜𝙖 𝙬𝙝𝙤 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙖𝙯𝙮-𝙚 𝙒𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙗𝙞*𝙘𝙝 𝙔𝙚𝙖𝙝 𝙩𝙝𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙡𝙡 𝙢𝙚 http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Legacy.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/icecube.png The Ruthless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 (ویرایش شده) منطق دهم 0 نمره کارنامه 12 شو خوش ویرایش شده December 16, 2021 توسط HolyMoly نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 حسابان دوازدهم 0 نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 5 ساعت قبل، Rasputin گفته است: والا من دوازدهم نداشتم ولی فیزیک پیش ۱۴ شدم 14 که عالیه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 سلام بر تو اول بگم که خوشگله حسابان سه نداریم حسابان دو داریم برای دوازدهم و نمره ی خودم پایانترم فیزیک دوازدهم: 6 :)))))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 ریاضی دوازدهم ۳.۵ 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 زیست ۲ ۱۲ نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: 14 که عالیه نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 یازدهم / عربی : 12 اعتراف میکنم بدترین نمرم تو این سال ها همین بوده نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 2 ساعت قبل، Meliva گفته است: اول بگم که خوشگله حسابان سه نداریم حسابان دو داریم برای دوازدهم اععععععع راست میگی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.