Chanoda ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 سلام چنودا (راد) برگشته با یه چالش مفید بعد مدت ها همه ما طبیعتا از زندگی برخیا الگو گرفتیم تو زندگیمون به نظرم از بهترین راه های پیدا کردن یک الگوی درست ، کتابه! بعد از کتاب ، موسیقی و فیلم میتونه خیلی کمک کننده تر باشه حالا بگین ببینم پنج تا از افرادی که توی زندگیتون اونارو الگوی خودتون قرار دادین تا بتونین بهتر زندگی کنین کیا بودن؟! خودم: مادرم وینستون چرچیل امینم توپاک و کتاب های ژول ورن اینا واقعا بیشترین تاثیرو توی زندگیم داشتن از همون 8-9 سالگی که کتابای ژول ورنو میخوندم تا همین الان که در آستانه 19 سالگیم @Markeloff @BuTleR @Meliva @MiladME @SepehrKabir @PumpKin @RoLLinG @Fuck @Kerazom @Original @83mehrdad83 @KARiM @hassanlp @Gang @iErfaN @Nwratk @Roya @Ali @Meli @AbbasMZ @EarlAmin @Pouriajm75 @ViruZ @Hydra @MRKmoltafet @SajAli @alirezags77 @Alwin @SuSpEcT @Reyhane @iCeCuBe @Refigh @Anita @CaKe @RoseRain @Farab رفیقاتونم تگ کنین شاید از بین الگوهای شما بقیه هم الگو گرفتن 1 1 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 پدرم فرمانده کل قُوا امام حسین(ع) پاتریک شاهنامه فردوسی نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 46 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: پدرم فرمانده کل قُوا امام حسین(ع) پاتریک شاهنامه فردوسی نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 خانواده کسی که پوشه وصایای امام رو نداره سوباسا حضرت هیتلر سردوش سوبان و FBI سرور که FTP تو HQ رو عالی جمع کردن (بدون استفاده از دست) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 3 ساعت قبل، Gang گفته است: و FBI سرور که FTP تو HQ رو عالی جمع کردن (بدون استفاده از دست) نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Gang گفته است: خانواده کسی که پوشه وصایای امام رو نداره سوباسا حضرت هیتلر سردوش سوبان و FBI سرور که FTP تو HQ رو عالی جمع کردن (بدون استفاده از دست) حق ❤ ویرایش شده November 28, 2021 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 Illuminati Putak Reza Pishro Ho3ein Eblis PooBon Khodafes نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 خانواده محمدرضا شایع حصین ابلیس کسانی که تو سرور با گدایی دادا پول مده پولدار شدن و کسانی که تو جاده red cunty با monster یا sandking ماشین میترکونن نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 12 ساعت قبل، iErfaN گفته است: فرمانده کل قُوا در 9 ساعت قبل، Gang گفته است: سردوش سوبان جانِ تو خواستم یه تاپیک آموزنده بزنم نذاشتین نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 12 ساعت قبل، RaaD گفته است: سلام چنودا (راد) برگشته با یه چالش مفید بعد مدت ها همه ما طبیعتا از زندگی برخیا الگو گرفتیم تو زندگیمون به نظرم از بهترین راه های پیدا کردن یک الگوی درست ، کتابه! بعد از کتاب ، موسیقی و فیلم میتونه خیلی کمک کننده تر باشه حالا بگین ببینم پنج تا از افرادی که توی زندگیتون اونارو الگوی خودتون قرار دادین تا بتونین بهتر زندگی کنین کیا بودن؟! خودم: مادرم وینستون چرچیل امینم توپاک و کتاب های ژول ورن اینا واقعا بیشترین تاثیرو توی زندگیم داشتن از همون 8-9 سالگی که کتابای ژول ورنو میخوندم تا همین الان که در آستانه 19 سالگیم @Markeloff @BuTleR @Meliva @MiladME @SepehrKabir @PumpKin @RoLLinG @Fuck @Kerazom @Original @83mehrdad83 @KARiM @hassanlp @Gang @iErfaN @Nwratk @Roya @Ali @Meli @AbbasMZ @EarlAmin @Pouriajm75 @ViruZ @Hydra @MRKmoltafet @SajAli @alirezags77 @Alwin @SuSpEcT @Reyhane @iCeCuBe @Refigh @Anita @CaKe @RoseRain @Farab رفیقاتونم تگ کنین شاید از بین الگوهای شما بقیه هم الگو گرفتن من خودم الگوی استاد الگوی محبوب الگوی محبوب خودمم + استاد سعید طوسی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 5 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: من خودم الگوی استاد الگوی محبوب الگوی محبوب خودمم + استاد سعید طوسی نخوندم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 ساتوشی ناکاموتو (اسرار آمیز) مارک زاکربرگ توپاک محمد مصدق تنتاسیون نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 23 دقیقه قبل، RaaD گفته است: جانِ تو خواستم یه تاپیک آموزنده بزنم نذاشتین مگه سردوش سوبان نشانه قدرت نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 سعی کنیم توی زندگیمون الگوهایی رو سرلوحه کارمون قرار بدیم که از هر خطایی مبّرا باشن ومن فقط 14 نفر رو میشناسم! نیاز به اسم بردن هست؟؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 16 ساعت قبل، RaaD گفته است: سلام چنودا (راد) برگشته با یه چالش مفید بعد مدت ها همه ما طبیعتا از زندگی برخیا الگو گرفتیم تو زندگیمون به نظرم از بهترین راه های پیدا کردن یک الگوی درست ، کتابه! بعد از کتاب ، موسیقی و فیلم میتونه خیلی کمک کننده تر باشه حالا بگین ببینم پنج تا از افرادی که توی زندگیتون اونارو الگوی خودتون قرار دادین تا بتونین بهتر زندگی کنین کیا بودن؟! خودم: مادرم وینستون چرچیل امینم توپاک و کتاب های ژول ورن اینا واقعا بیشترین تاثیرو توی زندگیم داشتن از همون 8-9 سالگی که کتابای ژول ورنو میخوندم تا همین الان که در آستانه 19 سالگیم @Markeloff @BuTleR @Meliva @MiladME @SepehrKabir @PumpKin @RoLLinG @Fuck @Kerazom @Original @83mehrdad83 @KARiM @hassanlp @Gang @iErfaN @Nwratk @Roya @Ali @Meli @AbbasMZ @EarlAmin @Pouriajm75 @ViruZ @Hydra @MRKmoltafet @SajAli @alirezags77 @Alwin @SuSpEcT @Reyhane @iCeCuBe @Refigh @Anita @CaKe @RoseRain @Farab رفیقاتونم تگ کنین شاید از بین الگوهای شما بقیه هم الگو گرفتن Game KHUDAFEZ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 17 ساعت قبل، RaaD گفته است: سلام چنودا (راد) برگشته با یه چالش مفید بعد مدت ها همه ما طبیعتا از زندگی برخیا الگو گرفتیم تو زندگیمون به نظرم از بهترین راه های پیدا کردن یک الگوی درست ، کتابه! بعد از کتاب ، موسیقی و فیلم میتونه خیلی کمک کننده تر باشه حالا بگین ببینم پنج تا از افرادی که توی زندگیتون اونارو الگوی خودتون قرار دادین تا بتونین بهتر زندگی کنین کیا بودن؟! خودم: مادرم وینستون چرچیل امینم توپاک و کتاب های ژول ورن اینا واقعا بیشترین تاثیرو توی زندگیم داشتن از همون 8-9 سالگی که کتابای ژول ورنو میخوندم تا همین الان که در آستانه 19 سالگیم @Markeloff @BuTleR @Meliva @MiladME @SepehrKabir @PumpKin @RoLLinG @Fuck @Kerazom @Original @83mehrdad83 @KARiM @hassanlp @Gang @iErfaN @Nwratk @Roya @Ali @Meli @AbbasMZ @EarlAmin @Pouriajm75 @ViruZ @Hydra @MRKmoltafet @SajAli @alirezags77 @Alwin @SuSpEcT @Reyhane @iCeCuBe @Refigh @Anita @CaKe @RoseRain @Farab رفیقاتونم تگ کنین شاید از بین الگوهای شما بقیه هم الگو گرفتن تاپیکو جدی میگیرم لطفا به تمسخر نگیرید نفر اول که تاثیر زیادی رو من گذاشت کسی بوذ به اسم سهیل عاشوری. خیلی میخوند و هرچی میخاست هم داشت. از اونجا بود که من هم فهمیدم خوندن خیلی بذ نیست و... نفر دووم: معلم علوم هشتمم اقای تیموری. هیچوقت نمیذاشت کسی تو کلاسش اونیکیو مسخره کنه و به شدت با کسایی که فک میکردن خیلی نمک اند و بقیه رو مسخره میکردن بخورد میکرد نفر سووم: مولانا جلالددین (فارسی نوشتم اصلش میشه جلال الدین) ناموسا شعراشو میخونم کف میکنم نفر چهارم: نفر نیست در اصل. من کلاا هروقت قران میخونم خیلی کیف میکنم. همه مو هام سیخ میشه و از اینکه ایه ها رو بخونم و دنبال نکته توش بگردم خوشم میاد نفر پنجم؛: @SFC ازت اموختم چقذر ریلکس بوذن و قلمبه حرف زذن میتونه گودرتمنذ باوشه در 51 دقیقه قبل، SajAli گفته است: سعی کنیم توی زندگیمون الگوهایی رو سرلوحه کارمون قرار بدیم که از هر خطایی مبّرا باشن ومن فقط 14 نفر رو میشناسم! نیاز به اسم بردن هست؟؟؟ بله ما صدو بیستو چهار هزار پیامبر داریم پس اونا کجان؟ حد الاقل پنج تا اولولعظم ر میگفتی نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 14 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: تاپیکو جدی میگیرم لطفا به تمسخر نگیرید نفر اول که تاثیر زیادی رو من گذاشت کسی بوذ به اسم سهیل عاشوری. خیلی میخوند و هرچی میخاست هم داشت. از اونجا بود که من هم فهمیدم خوندن خیلی بذ نیست و... نفر دووم: معلم علوم هشتمم اقای تیموری. هیچوقت نمیذاشت کسی تو کلاسش اونیکیو مسخره کنه و به شدت با کسایی که فک میکردن خیلی نمک اند و بقیه رو مسخره میکردن بخورد میکرد نفر سووم: مولانا جلالددین (فارسی نوشتم اصلش میشه جلال الدین) ناموسا شعراشو میخونم کف میکنم نفر چهارم: نفر نیست در اصل. من کلاا هروقت قران میخونم خیلی کیف میکنم. همه مو هام سیخ میشه و از اینکه ایه ها رو بخونم و دنبال نکته توش بگردم خوشم میاد نفر پنجم؛: @SFC ازت اموختم چقذر ریلکس بوذن و قلمبه حرف زذن میتونه گودرتمنذ باوشه بله ما صدو بیستو چهار هزار پیامبر داریم پس اونا کجان؟ حد الاقل پنج تا اولولعظم ر میگفتی باشه نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrKabir ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 مهم تر از الگو گرفتن از دیگران عبرت گرفتن از دیگرانه... 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 آدم خودش باید انقد خوب باشه که الگو خودش باش نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 40 دقیقه قبل، SepehrKabir گفته است: مهم تر از الگو گرفتن از دیگران عبرت گرفتن از دیگرانه... اومدم لایک کنم فرومِ جذاب نذاشت نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 45 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: من لایک کردم از طرفت ها وامونده هی میگه شما بیشتر نمتونی واکنش بذی از بس که این فروم جذاب و بانمکه مثل صاحبش نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 مطلب خوبی بود... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 حق نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در 10 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: تو هم از اونایی ای هستی که هرچی گفتی مسخرت کردن حالا ن جرات داری شرکت کنی ن میتونی بقیه رو درک کنی فشاری شذی بس مسخرت کردن اها 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.