byblack ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال منظم جدی در کار و شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت مشخصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفتن به فکشن بالا تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن جالبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال.جنگی.بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به علاقه من میخوره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه نوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیدار میشم PC turn on میشه و شب ساعت 2-3 Turn off • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 الی 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فقط میخوام R2 بگیرم برررررم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اصلا جای مناسبی واسه کسی که گانر نیست مثل من نیست اما چه کنیم دگ قانونه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6 بار نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodKinG ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 @Nefrat با درخواست شما موافقت شد @amirmohammadturkmanبا درخواست شما موافقت شد @Trollبا در خواست شما موافقت شد @byblackبا در خواست شما موافقت شد @Fightermanبا در خواست شما موافقت شد @amoabolبا درخواسته شما موافقت شد دوستانه عزیز آماده تست باشد @Yodaبا در خواسته شما موافقت شد. آماده تست باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jangggg ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: شهروز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تفنگدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بسیار زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 الی 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 ویرایش شده November 4, 2020 توسط Jangggg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edmond ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: SpOwOky OwOky pumpkin • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار، باپشتکار. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ثابت نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون سرم شلوغ بود استعفاء دادم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): که رنک آپ شم برم به دسته ویژه و در این زمان که تو اقلیت شما مفید باشم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چرا نباشه؟ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یکی دوبار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ی گیمر که کاری ب کسی نداره.باهوش.زیرک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ : ساعت خاصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه بیام دسته ی متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟: خوش میاد از این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی 3 بار نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amin1384 ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: amin • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من فردی مغرور و اجتماعی و با اعتماد به نفس بالا هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ الی ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اهداف والاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار با اصلحه و جنگ را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ چهار بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezatt12 ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فداکار دیگه چیزی نیاز نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ تا ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۲ تا ۸ شب(معمولا) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به فکشن متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای گنگستر بازی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟بین ۱۲ تا ۲۰ بار نقل قول (توی این زندگی نه اونقدر بد باش که همه فوشت بدن/ نه خیلیم خوب باش که ازت سواستفاده کنن تمام.) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowAssassin ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این دسته متوسط رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی زیاد نقل قول _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadRTT ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 سن واقعی:۱۷ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین ۳ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای عضویت در دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ۴ بار نقل قول Rock This Town لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: توصیفی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9-19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغیر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکرم درسته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodKinG ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 @Jangggg با درخواسته شما موافقت شد. @Edmondبا درخواسته شما موافقت شد. @koriderبا درخواسته شما موافقت شد. @HasanDarkبا درخواسته شما موافقت شد. @amin1384با درخواسته شما موافقت شد. @alirezatt12با درخواسته شما موافقت شد. @amirmohammadturkmanبا درخواسته شما موافقت شد. @M0hammad7668با درخواسته شما موافقت شد. @SkeletooNبا درخواسته شما موافقت شد. دوستان لطف کنید آماده تست باشید . تماس گرفته میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال.جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به علاقم میخوره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این دسته متوسط رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی زیاد نقل قول ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مبینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: رو دستم نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیق معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای r2 شدن رفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای r2 شدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 3 بار نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
par3a ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم تا بخ وقت خودش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقتی بشینم پای سیستم دیگه نشستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست تغییر میکنه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای یک مدت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قوی کردن ایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodKinG ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 @par3a @Tayler با در خواسته شما موافقت شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال . بامرام.مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داشتن r2 و امدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن لیاقت. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3-2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mani123456 ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 .عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مانی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و پر از هیجان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ها خیلی خیلی زیاد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی جای مناسبی برای من نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تا لیدر بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من کارمو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 . 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maziar ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش تخلاق،مهربان،وضیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست چه ساعاتی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون بیایم به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون TMF را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا من گانریم خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟دو بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mojikhan ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: mojtaba • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گیم و پیگیر گیم میخوام به بالاترین مرحله برسم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا پاسی از شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدم برای دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دسته متوسطه و دسته متوسط و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشق تیراندازی و دسته متوسط بازی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و عاشق جنگ و وار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵یا۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده November 7, 2020 توسط capitanamir نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.