رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

انتقاد از آقای علی اساسین

MiladME

ارسال‌های توصیه شده

سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی بازیکن های سرور ارساکیا مخصوصا سازنده ی سرور جناب آقای علی اساسین 

طبق چیزی که دیدم شما تعدادی رو بن کردید ولی دلیل بن یه جوری بود 

خودتون قضاوت کنید 

img_۲۰۲۱۰۸۲۰_۰۰۲۸۱۸_azq5.jpg

img_۲۰۲۱۰۸۲۰_۰۰۲۷۴۴_7ke2.jpg

دلیل بن رو نوشتید برو یه جای دیگه بازی کن نبینمت دیگه اینجا !!! 

من یکی از کسایی هستم که ساعات زیادی رو در طول روز صرف (خدمت به سرور) میکنم 

یعنی از وقتی انلاین میشم با توجه به وظیفه ای که دارم میرم دنبال وانتد و دنبال رفیق بازی و اینجور چیزا نیستم قطعا مثل من یا فعال تر از من زیاده. 

منه بازیکن با دیدن این صحنه یهو جا میخورم و با خودم میگم ممکنه یک روز هم دلیل بن شدن من همین باشه !!؟ 

من اهل قضاوت نیستم به قول بزرگان هم مجرم هم شاکی خودشون از کاری که کردن خبر دارن من این وسط از همه چیز غافلم چطور میتونم قضاوت کنم؟ 

در نهایت کاری با طرف و اینکه چه کار کثیفی انجام داده ندارم مشکل من دلیل شماست. 

ممکنه از روی خشم باشه ولی مردم به عدالت شما شک میکنن بهتر نیست این کارهارو بدین دست بقیه ادمین ها تا درصورت اشتباه قابل مجازات شدن باشن ؟ 

اگه شما اشتباه کنی هیچکس نیس مجازاتتون کنه پس یعنی بی ?عدالتی? 

حالا جدا از بحث رسمی 

من از این سرور یاد گرفتم چطوری اعصابم رو کنترل کنم ، گاهی وانتد با بایک فرار میکنه و من تنهام و وانتد ساعت ها از من میخنده و ثانیه اخر از بازی میره بیرون دوباره میاد تا بیشتر اذیتم کنه و بیشتر بهم بخنده چون تنها که باشی راهی برای زدن بایک سوار نیست.... 

طرف ساعت ها ازم میخنده و من هیچی نمیگم ولی بالاخره یه راهی برای کیل دادن شخص پیدا میشه (اگه بخوام آرامشم رو حفظ نکنم باید قدم بزارم توی مسیر بی عدالتی) 

همون شخص توی اوج اذیت هاش برای کاپ وقتی میخواد تسلیم شه اجازه میدم بیاد G کنه 

و الان اصلا اذیت نمیکنه و وقتی میرم دنبالش و منو میبینه گاهی کاری نمیکنه تا کیلش کنم . حتی دوبار یادم رفت کاپ اتک بدم طرف رو زدم ولی انقد از صبوری من خوشش اومده بود اصلا شکایت نکرد 

لطفا کمی خونسردی خودتون رو حفظ کنید این بازی برای تمرین روی چنین مسائلی عالیه 

من درحد نصیحت نیستم تنها چیزی که بلد بودم رو گفتم ممنون بابت راه اندازی این سرور علی جان ❤ @Ali @Meli @SFC @Alireza @Anita @SaLiOne @EBi @OmidGH @SajAli @Useless @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @Patrick @EnDWaY @CaKe @iMoBiN @Sami @HardiN @ZombieRanger @SWAT @Lazyboy @ORTEGA @Scorpro @Eblis @KinG @Soli @ADiNA @AlizRM @Shahrooz @MamaliO @YamaTo @iArshiya @MmdRF @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @NOBODY @N0B0DY @Meliva @Forrest @Sami @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @KARiM @Mahi @Olden @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll 

• مرسی 2
  • چی چی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مؤسس

مطالب این تاپیک به زودی به صورت یک پست قرار داده می شود.

این تاپیک به دلیل حاشیه زیاد (که خودمم در آن دخیل بودم) بسته شد.

دوستانی که تمایل به ادامه این بحث هستند به من پیام خصوصی در انجمن ارسال کنند تا نظم فروم بی دلیل بهم نریزد.

با تشکر.

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...