MiladME ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 یه فیلم زیبا از جنرال زامبی رنجر فرمانده ی قدیمی کاپ براتون اماده کردم ان شاالله لذت ببرین اصلا ملاک محبوبیت ایشون گانری نبود و هرکسی توی سرور با تمرین میتونه گانر خوبی باشه چیزی که این وسط باعث محبوبیت جنرال شد یک اخلاق و سطح بالای تفکر برای سرور RPG دوم فرماندهی درجه یک و محکم برای کاپ و سوم تجربه و سابقشون توی این مسائل بود هرکسی میتونه گانر باشه یا با تجربه باشه اما هرکسی نمیتونه فرمانده ی خوبی باشه ، این اخر کاریا فکشن رو تا عرش بالا برد ولی در اوج از مسئولیت خداحافظی کرد فعلا که در بین ما نیستن ، ولی به قول ناصر خاکزاد (نوید محمدزاده ) من دلم پر میزنه واسه اینکه یکبار دیگه ببینمش @OmidGH @iMahDi @hoseyfi @Hos3ein3 @Mahi @Darkman @SlayeR @Plato@HamedBhn @Hamed0 @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @SajAli @basily @Ali @Meli @SFC @Forrest @Patrick @Useless @ADiNA @EBi @SaLiOne @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @basily 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 کاملا موافقم لیدر و فرمانده بسیار عالی ای بود جای خالی و نبودش بسیار احساس میشه با اینکه تایم کمی بود که میشناختمش ولی از هر نظر درجه ۱ بود در 22 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: این اخر کاریا فکشن رو تا عرش بالا برد ولی در اوج از مسئولیت خداحافظی کرد واقعا اون زمان PD در اوج خودش بود @CyBeRi 1 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 @2Eagle خدارو شکر کن ما باز سپهبد سینا را به زودی خواهیم دید نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 1 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: من دلم پر میزنه واسه اینکه یکبار دیگه ببینمش دلم برا میتینگا و تمریناش تنگ شده? نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 همچنین درباره مطلب شما هم: 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 5 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: یه فیلم زیبا از جنرال زامبی رنجر فرمانده ی قدیمی کاپ براتون اماده کردم ان شاالله لذت ببرین اصلا ملاک محبوبیت ایشون گانری نبود و هرکسی توی سرور با تمرین میتونه گانر خوبی باشه چیزی که این وسط باعث محبوبیت جنرال شد یک اخلاق و سطح بالای تفکر برای سرور RPG دوم فرماندهی درجه یک و محکم برای کاپ و سوم تجربه و سابقشون توی این مسائل بود هرکسی میتونه گانر باشه یا با تجربه باشه اما هرکسی نمیتونه فرمانده ی خوبی باشه ، این اخر کاریا فکشن رو تا عرش بالا برد ولی در اوج از مسئولیت خداحافظی کرد فعلا که در بین ما نیستن ، ولی به قول ناصر خاکزاد (نوید محمدزاده ) من دلم پر میزنه واسه اینکه یکبار دیگه ببینمش اقا خیلی عالی بود حال کردم دمش گرم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 5, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 عالی نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 1 دقیقه قبل، ShahiiN گفته است: پیام های خودتم بفرست خوب بد آموزی داره! ولی کسایی که تعصبت رو میکشیدن دیدن!! براشون فرستادم و دیدن چه مظلومانه از خودت دفاع کردی! نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 اصلا نمیشه روش نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.