AsirAm ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 با سلام امروز یه چند تا اسکین میخوام معرفی کنم که اصلا باعث افت fps یا لگ نمیشوند حتی بدترین سیستم هم میتواند آنها را بکشد یه چند تا خودم ادیت کردم عشقی اگه میخوایین که اسکیناتون یکم تغیر کنه یا شفاف تر بشه : PM اول از همه اسکین پدر @Owner ببخشید اگه بد شده پدر دوم اسکین @Farabببخشید اگه بد شده : ( اینا هم اسکین هایی هستن که اگه بیان واقعا ازش اینو داره که بهش 15k گلد بدی @Sami@Ali@Meli@RiPMoHammaD@iErfaN@Shxyan@Reduce@Mohana@ADiNA@Somyri@iSalaR@Mahi 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 زیبان Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 اسکینم انگار رکب خورده 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 نسبت به کیفیتی که روی این تصاویر مشخصه مشخص میشه حجمشون نسبت به اصلیشون یکم بیشتر باشه و در نتیجه برای سیستمای ضعیف مناسب نیست ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 Good لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: اسکینم انگار رکب خورده الهی بمیرم برات ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 سلام ممنون بابت دعوت به نظرسنجی، بله واقعا اسکین های قشنگی هستن NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 nice ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 Good ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در 3 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: با سلام امروز یه چند تا اسکین میخوام معرفی کنم که اصلا باعث افت fps یا لگ نمیشوند حتی بدترین سیستم هم میتواند آنها را بکشد یه چند تا خودم ادیت کردم عشقی اگه میخوایین که اسکیناتون یکم تغیر کنه یا شفاف تر بشه : PM اول از همه اسکین پدر @Owner ببخشید اگه بد شده پدر دوم اسکین @Farabببخشید اگه بد شده : ( اینا هم اسکین هایی هستن که اگه بیان واقعا ازش اینو داره که بهش 15k گلد بدی @Sami@Ali@Meli@RiPMoHammaD@iErfaN@Shxyan@Reduce@Mohana@ADiNA@Somyri@iSalaR@Mahi اسکینا خودت ساختی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در 28 دقیقه قبل، Reduce گفته است: اسکینا خودت ساختی؟ نه دادا در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: اسکینم انگار رکب خورده انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 عالی X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۸ در 15:24، llErrorsll گفته است: اول از همه اسکین پدر @Owner ببخشید اگه بد شده پدر عالیه سلطان، با عینک و سیبیل که میزارم روش باحاله دادا Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۸ در 16:09، Farab گفته است: اسکینم انگار رکب خورده ارع اسکین تو مث این طلبه هاس ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 خوبه ولی یکم سرور رو به حالت Battle Royal نزدیک میکنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۸ در 15:24، llErrorsll گفته است: با سلام امروز یه چند تا اسکین میخوام معرفی کنم که اصلا باعث افت fps یا لگ نمیشوند حتی بدترین سیستم هم میتواند آنها را بکشد یه چند تا خودم ادیت کردم عشقی اگه میخوایین که اسکیناتون یکم تغیر کنه یا شفاف تر بشه : PM اول از همه اسکین پدر @Owner ببخشید اگه بد شده پدر دوم اسکین @Farabببخشید اگه بد شده : ( اینا هم اسکین هایی هستن که اگه بیان واقعا ازش اینو داره که بهش 15k گلد بدی @Sami@Ali@Meli@RiPMoHammaD@iErfaN@Shxyan@Reduce@Mohana@ADiNA@Somyri@iSalaR@Mahi با چند تای آخر حال کردم. در کل قشنگن. ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 19, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. به دلیل مخالفت دوستان و محدودیت های کنونی این مورد رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده