AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 با سلام. امروز من صبح OmiGh رو ترور کردم : ) . البته او در عقب نماند و با سنایپ من رو کشت : (. ویدیو ترور کردن کلیک . عکس کشتن : ) کلیک @OmidGH@Farab@Shxyan@Hichi @iSalaR@Mahi@Noghre@SFC@Toofan@Kiyarash@HannA@Ali 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 با Snipe نبوده حاج آقا با MP5 بوده. دیگه جلیقه ضد گلوله نیاز شدم تازه از پشت زدی قبول نیست نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 8 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: با Snipe نبوده حاج آقا با MP5 بوده. دیگه جلیقه ضد گلوله نیاز شدم :0 باید زود ادمین لول بالا بشی /setamour کنی یا Rep بدی که هیچکس نمیده نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 میتونی اس اس اشو بزاری فروم fw بگیره نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 12 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: با Snipe نبوده حاج آقا با MP5 بوده. دیگه جلیقه ضد گلوله نیاز شدم تازه از پشت زدی قبول نیست دادا دوئل مده؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 تو را به یک دوئل با اسلحه Deagle و اسکین های معمولی دعوت میکنم نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 8 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: یا Rep بدی که هیچکس نمیده چرا من Rep دادم نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 14 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: با Snipe نبوده حاج آقا با MP5 بوده. دیگه جلیقه ضد گلوله نیاز شدم تازه از پشت زدی قبول نیست تنهایی سخت نیس؟ ادم حس غریبی نمیگیره یکی بیاد کیلش کنه؟ در 8 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: تو را به یک دوئل با اسلحه Deagle و اسکین های معمولی دعوت میکنم اوکی منو tp کن پیش خدت در 8 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: دوئل لعنت به fps نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 اینم نتیجه دوئل نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 8 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینم نتیجه دوئل دیباره دیباره ای بیر فیده نیدیره در 32 دقیقه قبل، Noghre گفته است: چرا من Rep دادم عجب در 18 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینم نتیجه دوئل وضیت من بعد از این دوئل نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 کی با من میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 29 دقیقه قبل، Hichi گفته است: کی با من میاد Hichkas در ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است: اینم نتیجه دوئل نیرو های پلیس بعد از دیدن ترور https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-06-27_14-03-30-937_5h97.mp4/ : ) # انتقام_سخت @ZombieRanger @Umbrella234 @Sweet @AlmaS #انتقام_سخت نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 آموزش - چگونه ویدیوی خود را کم حجم کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 14 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: آموزش - چگونه ویدیوی خود را کم حجم کنیم ممنون نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 نظری ندارم 1 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 5 ساعت قبل، OmidGH گفته است: تو را به یک دوئل با اسلحه Deagle و اسکین های معمولی دعوت میکنم اگه با من دوئل بدی میبازی :)) نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 5 ساعت قبل، Noghre گفته است: اگه با من دوئل بدی میبازی :)) http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/Noghre نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2021 در 18 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/Noghre نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 در ۱ ساعت قبل، DoNaLd گفته است: Back نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۴/۶ در 12:39، llErrorsll گفته است: با سلام. امروز من صبح OmiGh رو ترور کردم : ) @OmidGH@Farab@Shxyan@Hichi @iSalaR@Mahi@Noghre@SFC@Toofan@Kiyarash@HannA@Ali داش 100 تومن میدم همه ادمینارو ترور کن ویرایش شده June 29, 2021 توسط ziggler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 سلام نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 در 3 ساعت قبل، NoThinG گفته است: سلام سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در 16 ساعت قبل، NoThinG گفته است: سلام Silom نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۶ در 12:39، llErrorsll گفته است: امروز من صبح نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.