ARAGON2000 ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 (ویرایش شده) یه اصطلاح معروف تو آمریکا هست که میگه: We do not negotiate with terrorists یعنی ما با تروریستا مذاکره نمیکنیم هردفعه گروگان گیری اتفاق افتاد خواسته های گروگانگیر رو نادیده میگیرن و چیزیو که میخواد بهش نمیدن تا در آینده از تکرار این وقایع جلوگیری بشه چون اگه چیزیو که میخواد بهش بدن خبر پخش میشه و بقیه همین کار رو برای پول درآوردن انجام خواهند داد پیشنهاد بدی نیست اما خوب هم نیست NG و PD وقت برا این چیزا ندارن فقط FBI میمونه که با توجه به Non-RP بودن این پیشنهاد فکر نمیکنم حتی قبول بشه که بخوام بیشتر بگم ویرایش شده June 15, 2021 توسط ZombieRanger لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در June 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 8 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: یه اصطلاح معروف تو آمریکا هست که میگه: We do not negotiate with terrorists یعنی ما با تروریستا مذاکره نمیکنیم خب داداش اینجا ایرانه و ما توی گیم هستیم خب منم میگم فرهنگ این راه بیوفته همه هی نرن گروگان بگیرن وقت معینی باشه مثلا هر ۳ ساعت ۱ بار بعدشم الان که همه ی چیزای تو گیم تکراریه شما خسته نمیشین؟ بزار یه تنوع بشه حال کنیم همه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 خیلی جالب میشه منم به این داستان فکر کرده بودم ولی دیگه حال نداشتم راجبش تاپیک بزنم امیدوارم عملی شه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 2 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. موافقم ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 فکر جالبیه تو چنتا سرور های دیگه هم دیده بودم این کارو ولی فکر نکنم عملی بشه چون این بیشتر به کار سرورای RP میاد تا RPG همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 از هیتمن استعفا بده برو دسته ویژه حالت خوب میشه اومدی هیتمن کاره پلیس هارو میخوای زیاد کنی یک سر برو Police Department حال و احوالاتت دگرگون میشه قبلا هم نبودی برات تازگی داره در حد ML/ فقط دپارتمانت بودی? ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 23 دقیقه قبل، Alireza گفته است: از هیتمن استعفا بده برو دسته ویژه حالت خوب میشه اومدی هیتمن کاره پلیس هارو میخوای زیاد کنی یک سر برو Police Department حال و احوالاتت دگرگون میشه قبلا هم نبودی برات تازگی داره در حد ML/ فقط دپارتمانت بودی? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در June 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 (ویرایش شده) در 31 دقیقه قبل، Alireza گفته است: از هیتمن استعفا بده برو دسته ویژه حالت خوب میشه اومدی هیتمن کاره پلیس هارو میخوای زیاد کنی یک سر برو Police Department حال و احوالاتت دگرگون میشه قبلا هم نبودی برات تازگی داره در حد ML/ فقط دپارتمانت بودی? داداش من با ML/ رفتم فکشنا ولی با این حال از خیلیا بیشتر میدونم و تجربه دارم. درباره ی اومدنم هم به هیتمن انگار خیلیا سوزش دارن تو گیم میان تبریک میگن پشت سر ما حرف میزنن . شما برین با همین روند خسته کننده پلی بدین. ویرایش شده June 15, 2021 توسط ARAGON2000 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 عملی بشه جالب میشه... Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 5 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. به شدت مخالفم در 5 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. به شدت مخالفم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 بدک نیس سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 Wlc to hend Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 یک ذره از این تاپیک اسکی رفتی ولی خوبه You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 در 16 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: داداش من با ML/ رفتم فکشنا ولی با این حال از خیلیا بیشتر میدونم و تجربه دارم. درباره ی اومدنم هم به هیتمن انگار خیلیا سوزش دارن تو گیم میان تبریک میگن پشت سر ما حرف میزنن . شما برین با همین روند خسته کننده پلی بدین. 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HomeLander ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 در 19 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. بله من وقتی Gta online (FiveM) بازی میکنم ما باید تو اونجا آرپی کنیم و بخشی از آرپی گروگان گیری هست یعنی چند نفر میرن و بازیکن های تو سرور گروگان میگیرن و به پلیس پیام میدن که ما فلان نفر گروگان گرفتیم و مقدار مشخصی پول میخوایم ادمین ها ( بخاطر آرپی باید به ادمین ها بگیم شهر دار ) بگیم که به ما همان مقدار پول بدهند تا پلیس گروگان هارو بگیره و سوار بر ماشین پلیس کنه. To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در June 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 در 9 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: یک ذره از این تاپیک اسکی رفتی ولی خوبه نه من تاپیک تو رو نخونده بودم الان رفتم خوندم . ولی به نظر من اونی که من گفتم از مال تو بهتر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 صحیح، شما درشت میگی You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lozano ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 17:29، ARAGON2000 گفته است: با سلام به همه ی اعضای سرور. من یک پیشنهاد خیلی خوب دارم که برای پیشرفت و اضافه شدن پلیر به سرور و از همه مهم تر باعث میشه بازی از این روند تکراری در بیاد و پلیر ها با شوق و علاقه ی زیادی به بازی کردن ادامه بدن. پیشنهاد من اینه که سیستم گروگان گیری رو مثل Rob/ طبق آرپی به بازی اضافه کنید، مثلا اینجوری که ۵ نفر میرن ۲ نفر رو گروگان میگیرن و میبرن به هر جایی که خودشون بخوان و این ۲ نفر که گروگان هستن باید طبق آرپی جلو برن مثلا اگه تفنگ داشته باشن با تفنگ گروگان گیر ها رو نزنن چون توی زندگی واقعی وقتی کسی گروگان گرفته میشه گروگان جرات نداره حرکت کنه چه برسه گروگان گیر ها رو بزنه و اگه گروگان به هر نحوی آرپی رو بهم بزنه یا به گروگان گیر شلیک کنه اون رو مجازات بکنید مثلا ۱ ساعت به دلیل به هم ریختن آرپی ادمین جیلش بشه. یا مثلا سیستم اینجوری باشه که اگه گروگان تفنگ داشته باشه گروگان گیره با یه Cmd تفنگ رو ازش بگیره. حالا از اینا بگذریم بعد از این که گروگان رو به محلی که میخوان بردن FBI یا مثلا NG یا هر یکی از اینا بیان و با گروگان گیر ها معامله کنن مثلا اینجوری باشه که گروگان گیر ها بگن که ۱۰۰کا و دو تا ماوریک برای فرار میخوایم و گروگان هم با ما داخل ماوریک میشینه بعد از این که دور شدیم گروگان ها رو ول میکنیم و مثلا پلیسا میگن که نه گروگان ها رو همینجا ول میکنین یا پول کم میدیم یا ..... خلاصه پلیسا و گروگان گیرا به توافق میرسن و بعد از این که گروگان گیرا در رفتن به یه مکانی برن که پلیسا نتونن پیداش کنن یا توی یه وقت معین به یه جایی برسن و اگه نرسن وانتد میگیرن وپلیسا میان دنبالشون و ... تمام @ORTEGA @OmidGH @Drake @EBi@ZombieRanger @Lozano @SajAli @Radan @Kiyarash @ScaRe @SaLiOne @WOLF @FcPoker @MamaliO @iKian @SFC و ....... خواهشا همگی حمایت کنید و نظر بدین که این سیستم به سرور اضافه بشه @Meli و @Ali خواهشا شما هم اگه نظرتون مثبت بود سعی کنید هر چه زود تر این سیستم به بازی اضافه کنید، خیلی ممنون. زهن باهوش و بی کاری داری افرین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 17:36، ZombieRanger گفته است: یه اصطلاح معروف تو آمریکا هست که میگه: We do not negotiate with terrorists یعنی ما با تروریستا مذاکره نمیکنیم هردفعه گروگان گیری اتفاق افتاد خواسته های گروگانگیر رو نادیده میگیرن و چیزیو که میخواد بهش نمیدن تا در آینده از تکرار این وقایع جلوگیری بشه چون اگه چیزیو که میخواد بهش بدن خبر پخش میشه و بقیه همین کار رو برای پول درآوردن انجام خواهند داد پیشنهاد بدی نیست اما خوب هم نیست NG و PD وقت برا این چیزا ندارن فقط FBI میمونه که با توجه به Non-RP بودن این پیشنهاد فکر نمیکنم حتی قبول بشه که بخوام بیشتر بگم بابا خدایی جَو سرور خیلی به نفعه کلا cop عه بنظر من باید کمی برگرده مثلا تو راب کاپ ای که کیل میشه دیگ نتونه برگرده به فیل کردن راب یا چیز هایی مثل این که کمی تعادل برقرار کنه خدایی خیلی یک طرفست ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: بابا خدایی جَو سرور خیلی به نفعه کلا cop عه بنظر من باید کمی برگرده مثلا تو راب کاپ ای که کیل میشه دیگ نتونه برگرده به فیل کردن راب یا چیز هایی مثل این که کمی تعادل برقرار کنه خدایی خیلی یک طرفست هروقت اومدی Cop و تونستی سه ماه دووم بیاری اون موقع هر نظری بدی ازت قبول میکنم الان شما اون طرفو خوب درک نمیکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 کار جالبی میشه موافقم سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده