Owner ارسال شده در May 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 22:40، DarkSide گفته است: حامد داش تحقیرش کردی دیگ ول کن بسه بیخیال نوچه هاشون شو والا، کامنت های انتقادی رو جواب میدم ولی کامنتی که حس کنم صرفا واسه اینه که از من طرف بدش میاد و یه جوری میخواد منو خراب کنه رو نه. در 17 ساعت قبل، Cake گفته است: يهدينا الله جميعا إلى الصراط المستقيم دعونا لا نترك تعليق لجذب الانتباه! در 14 ساعت قبل، Soli گفته است: پ.ن: بی محلی از هزار تا فحش و ناسزا بدتره. اینجور آدما رو باید ادب کرد، بی محلی راه کارش نیست. در 8 ساعت قبل، Mahi گفته است: هاستری بگیر Sethp بده. لذتی که هولی نینجا میده به ادم، کشتن با Minigun هم نمیده. در 6 ساعت قبل، AliAgent گفته است: اینجور موقع ها باید ی لبخندی بزنی، بعد دیگه بری تو کار تعلیقش داداش هولی نینجاتو چرا هدر میدی فعلا بن شد، میدونی، اسم Hamed رو من خریده بودم، بعد این اومد گفت داداش اسمتو میفروشی، گفتم نه، 2 ماه اصرار کرد، خواهش کرد، گفت گلد خوبی میدم، بعده 2 ماه با خواهش های فراوانی که کرد نیک رو بهش فروختم، حالا اومده میگه پولشو دادم به کسی نباید بگی، مگه مفتی دادی! جنسی که فروشی نیست یکی التماس کنه طرف بفروشه، به نظرت هرچقد پول بده، از التماس هاش میشه چشم پوشی کرد؟ 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در 22 ساعت قبل، Owner گفته است: فعلا بن شد، میدونی، اسم Hamed رو من خریده بودم، بعد این اومد گفت داداش اسمتو میفروشی، گفتم نه، 2 ماه اصرار کرد، خواهش کرد، گفت گلد خوبی میدم، بعده 2 ماه با خواهش های فراوانی که کرد نیک رو بهش فروختم، حالا اومده میگه پولشو دادم به کسی نباید بگی، مگه مفتی دادی! جنسی که فروشی نیست یکی التماس کنه طرف بفروشه، به نظرت هرچقد پول بده، از التماس هاش میشه چشم پوشی کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۶ در 04:35، Owner گفته است: لذتی که هولی نینجا میده به ادم، کشتن با Minigun هم نمیده. من دیگه خیلی باف بکشم تو وار بوده با BLL اونم High Level نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۶ در 04:35، Owner گفته است: اینجور آدما رو باید ادب کرد، بی محلی راه کارش نیست. والا حامد جان خیلی وقتا سکوت کردن از صدتا هولی نینجا و فوش سنگین تره. نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 AbSeiL/@Hamed 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۵ در 17:29، Mohana گفته است: #نه_به_خشونت_علیه_کودکان نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mex ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 اوه اوه جالب شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 13:33، Deadly گفته است: یه ادیت ریز زدم روش مشتی تر شه @Owner https://uupload.ir/view/inshot_20210504_132207780_xk7e.mp4/ نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 10:44، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali بنازم بر تک پدر سرور! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 مزاحم پسرت شده که Holy Ninja میکشی؟؟ |: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 10:44، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali نه به Holy ninja که حیفش کردی نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 (ویرایش شده) تگ نکردی بازم @Owner ویرایش شده July 13, 2021 توسط EXTReame نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.