Owner ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 (ویرایش شده) سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali ویرایش شده May 4, 2021 توسط Owner 2 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 بمولا سیس ماس 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 34 دقیقه قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali هر چی استف تگ کردی اینکارا چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali خوشحالم که هولی کشیدی بای. نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali دادا دهنت سرویس حالا چرا هولی؟با گانم میتونستی کیلش کنی نیتتو ادا میکرد با گانم،هولی حیف بود بمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 حلال السون نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 دادااه پوول میدیییی 8 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 2 ساعت قبل، Owner گفته است: توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 یه ادیت ریز زدم روش مشتی تر شه @Owner https://uupload.ir/view/inshot_20210504_132207780_xk7e.mp4/ نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 دانلود مطالب طنز (نسخه کم حجم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd160 ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali باف هیج میزنی من باف نگتیوی گرفتم زورم میاد بزنمش بشینید مثل ادم فیش بگیرید این کارا چیه ویرایش شده May 4, 2021 توسط mmd160 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 7 دقیقه قبل، mmd160 گفته است: باف هیج میزنی من باف نگتیوی گرفتم زورم میاد بزنمش بشینید مثل ادم فیش بگیرید این کارا چیه همون تایمی که میزاری واسه فیش برو کلاس زبان... هیج؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd160 ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 6 دقیقه قبل، Shahrooz گفته است: همون تایمی که میزاری واسه فیش برو کلاس زبان... هیج؟؟؟ ببخشید برای شما زیرنویس انگلیسی نزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 15 دقیقه قبل، Deadly گفته است: یه ادیت ریز زدم روش مشتی تر شه @Owner https://uupload.ir/view/inshot_20210504_132207780_xk7e.mp4/ دهنتوووووو 1 نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 3 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 @Owner اگه کسی جلوت Holy Ninja زد با اسپری مجازاتش کن تو Rob اینجوری NG رو مجازات میکنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 بار اخرت باشه نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 5 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali دلیل نمیشه هربار که باف زدی به همه نشون بدی (عاقا Father باف دارع) 1 نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 به نظر من یه تاپیک بزنی بگی چقد باف داری بهتره تا اینکه هر موقع بخوای باف بزنی فیلم بگیری بزاری فوروم 1 3 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 5 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali لات بمیری سامورایی.ژاپن خاکت کنن مررررررد نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.