LiN ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher ویرایش شده April 1, 2021 توسط Somyri ویرایش متن 5 NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 با سلام خیلی متشکرم بابت دعوت در نظر سنجی من به شخصه خیلی خوشم اومد ایده جالبیه, با نظرتون موافقم. ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 عالی منم موافقم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 مهدی جان نظر عالی ایه ولی فک نکنم کاربرد داشته باشه مگه اینکه یه سری ماموریت جدید اضافه شه که مجرمینش Bot باشن نه پلیر واقعی چون کل سرور میدونن که ماها کی هستیم مگه اینکه با این CMD بشه تغییر هویت هم داد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 با سلام و درود ممنونم بابت دعوت کردن در نظر سنجی...! بله بنده کلا موافقم برای گشتن خوب میشه به عنوان مامور مخفی ان کار رو انجام داد کاربرد هم داره...! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در April 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) در 48 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: مهدی جان نظر عالی ایه ولی فک نکنم کاربرد داشته باشه مگه اینکه یه سری ماموریت جدید اضافه شه که مجرمینش Bot باشن نه پلیر واقعی چون کل سرور میدونن که ماها کی هستیم مگه اینکه با این CMD بشه تغییر هویت هم داد منظورم این امید جان که مثلا وقتی کسی Gun یا هر مواد غیر مجازی داشته باشه وقتی ما رو ببینه سریع /q میده ولی وقتی ما undercover باشیم این اتفاق نمیفته و یک جور این CMD ما رو setcolor رنگ سفید میکنه درسته که همه ما رو میشناسن ولی وقتی کسی رنگ ما رو ببینه از Game خارج میشه. مرسی امید جان بابت نظر در 17 دقیقه قبل، MASIH گفته است: با سلام و درود ممنونم بابت دعوت کردن در نظر سنجی...! بله بنده کلا موافقم برای گشتن خوب میشه به عنوان مامور مخفی ان کار رو انجام داد کاربرد هم داره...! در ۱ ساعت قبل، Cake گفته است: با سلام خیلی متشکرم بابت دعوت در نظر سنجی من به شخصه خیلی خوشم اومد ایده جالبیه, با نظرتون موافقم. در ۱ ساعت قبل، Optimus گفته است: عالی منم موافقم. ممنون از نظراتتون منتظر نظر بقیه دوستان هستیم ویرایش شده April 1, 2021 توسط Somyri ویرایش متن NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 سلام و عرض ادب ممنونم بابت دعوت به این نظرسنجیتون. دوست عزیز درمورد UnderCover موافقم اما باید بگم این CMD داخل یک سرور دیگه دیده شده و قوانین خاصی هم برا اون وضع کردن اگه موافقید یک همچین چیزی به شکل دیگه و با قوانین دیگه ای باشه. موفق باشید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در April 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) @mohhamadhadi خوشحال میشم نظر بدی شما هم داداش ویرایش شده April 1, 2021 توسط Somyri ویرایش متن NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) خیلیم عالی و کاربردی امیدوارم عملی شه و اینکه به رول پلی هم نزدیک میشه ویرایش شده April 1, 2021 توسط WildWolf (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) با سلام به همه عزیزان من هم با این نظر موافق نیستم. چرا؟ به دلیل اینکه ما در هر صورت تو UCP مخشص هست که کی هستیم و نیاز نیست به این موضوع و مشخص هست که اینجوری هم پس به درد نمیخوره با تشکر Arshiya ویرایش شده April 1, 2021 توسط KingArshiya Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) با سلام و درود به همه عزیزان و گلابی های FBI @Somyri جان اولش با این موضوع موافق بودم ولی چون اطلاع نداشتم و به فکرم نرسیده بود که تو سرور و UCP مارو میشناسن متاسفانه البته شاید پلیر های تازه کار متوجه نشن اما پیشنهاد من اینه به جای اینکه رنگ نیک نیم سفید شه بهتره مثل فکشن هیتمن نیک نیم ناپدید بشه ویرایش شده April 1, 2021 توسط Kian81 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 در 6 ساعت قبل، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher تشکر بابت دعوت در نظر سنجی. کاملا موافقم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher HM مارو نریزید توی FBI ها Hm هم Covername داره و این نظریه شبیه همونه ضمنا /FIND هم هستا طرف گوشی میزاره جلوش مثلا OmidGh فایند میزنه بنده خودم شخصا زمانی که Civil بودم 4 نفر رو هم زمان فایند میکردم که نگیرن منو @OmidGH ایشون خیلی خوب میدونه منظورم چیه اما نظریه جالبی بود! ولی دردسر های خودشو هم داره 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 نظر خوبیه حال میده اینطور مثل مامور مخفی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher خیلی جالبه اینطوری مثل مامور مخفی 1 PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher پیشنهاد خوبیه منم اینو تو سرور های دیگه دیدم در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 20:53، KingArshiya گفته است: با سلام به همه عزیزان من هم با این نظر موافق نیستم. چرا؟ به دلیل اینکه ما در هر صورت تو UCP مخشص هست که کی هستیم و نیاز نیست به این موضوع و مشخص هست که اینجوری هم پس به درد نمیخوره با تشکر Arshiya اینطوری هم نیس شاید تو OmidGH رو از یک کیلومتری بشناسی ولی افراد دیگه رو تا بخوای اسمشو ببینی سرعت عملت کمتره و میتونی تو این فرصت /mfrisk رو میدی و بخواد /q بده وانتد میگیره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در April 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 با سلام خدمت همگی در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 19:18، Soli گفته است: سلام و عرض ادب ممنونم بابت دعوت به این نظرسنجیتون. دوست عزیز درمورد UnderCover موافقم اما باید بگم این CMD داخل یک سرور دیگه دیده شده و قوانین خاصی هم برا اون وضع کردن اگه موافقید یک همچین چیزی به شکل دیگه و با قوانین دیگه ای باشه. موفق باشید. بله CMD جالب و پرکاربریده به نظرم در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 19:33، WildWolf گفته است: خیلیم عالی و کاربردی امیدوارم عملی شه و اینکه به رول پلی هم نزدیک میشه بله دقیقا وقتی من به شخصه کنار کسی میرم و قصد گشتنش رو دارم حتی اگه رنگ اسم منو از دور ببینه /Q میده و این CMD میتونه واقعا خیلی روی Role play تاثیر داشته باشه در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 20:53، KingArshiya گفته است: با سلام به همه عزیزان من هم با این نظر موافق نیستم. چرا؟ به دلیل اینکه ما در هر صورت تو UCP مخشص هست که کی هستیم و نیاز نیست به این موضوع و مشخص هست که اینجوری هم پس به درد نمیخوره با تشکر Arshiya این درست که اسم ما داخل UCP هست ولی اگر کمی فکر کنیم این CMD که پیشنهاد دادم ممکن کمی در روند Frisk ما تاثیر بذاره و FBI رو به واقعیت کمی نزدیک تر کنه اگر کمی بیشتر فکر کنی این CMD فایده های زیادی داره ارشیا جان در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:25، Kian81 گفته است: با سلام و درود به همه عزیزان و گلابی های FBI @Somyri جان اولش با این موضوع موافق بودم ولی چون اطلاع نداشتم و به فکرم نرسیده بود که تو سرور و UCP مارو میشناسن متاسفانه البته شاید پلیر های تازه کار متوجه نشن اما پیشنهاد من اینه به جای اینکه رنگ نیک نیم سفید شه بهتره مثل فکشن هیتمن نیک نیم ناپدید بشه اینی که نیک نیم ما پنهان شه برای هیتمن فکر نکنم اجرایی بشه همون undercover/ بهتره به نظرم در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 23:57، Olden گفته است: تشکر بابت دعوت در نظر سنجی. کاملا موافقم. فدای تو در 9 ساعت قبل، Forget گفته است: عشق منی پسرخاله در 7 ساعت قبل، djamer گفته است: HM مارو نریزید توی FBI ها Hm هم Covername داره و این نظریه شبیه همونه ضمنا /FIND هم هستا طرف گوشی میزاره جلوش مثلا OmidGh فایند میزنه بنده خودم شخصا زمانی که Civil بودم 4 نفر رو هم زمان فایند میکردم که نگیرن منو @OmidGH ایشون خیلی خوب میدونه منظورم چیه اما نظریه جالبی بود! ولی دردسر های خودشو هم داره امید جان من نگفتم مثل HM اسم ما ناپدید شه منظورم اینه که اسم ما Setcolor/ به رنگ سفید در بیاد همین در 4 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: نظر خوبیه حال میده اینطور مثل مامور مخفی میشه Nice در ۱ ساعت قبل، iAmiiiR گفته است: خیلی جالبه اینطوری مثل مامور مخفی دقیقا در ۱ ساعت قبل، Yaxun گفته است: پیشنهاد خوبیه منم اینو تو سرور های دیگه دیدم مرسی مرسی که در نظرسنجی شرکت کردید @Alireza خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونیم 1 NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 2 ساعت قبل، Somyri گفته است: خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونیم والا باز از داخل UCP مشخصه که ما کی هستیم و از روی اسکین هامون اگر بخواد مثل هیتمن CoverName داشته باشه که اصلا یک بحث جداس پ.ن:هیتمن میگه که قتل هر چی خاموش تر و بی صدا تر ارزشمند تر بخاطر همین باید این Cmd رو داشته باشن اما شما Mfrisk/ میدید و بعد Frisk/ انجام میدید از روی این وارن ها همه میفهمن شما کی هستی این هم نظر من موفق باشید. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher همینطور که @OmidGH گفتن. در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 18:23، OmidGH گفته است: مهدی جان نظر عالی ایه ولی فک نکنم کاربرد داشته باشه مگه اینکه یه سری ماموریت جدید اضافه شه که مجرمینش Bot باشن نه پلیر واقعی چون کل سرور میدونن که ماها کی هستیم مگه اینکه با این CMD بشه تغییر هویت هم داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در 9 ساعت قبل، Somyri گفته است: امید جان من نگفتم مثل HM اسم ما ناپدید شه منظورم اینه که اسم ما Setcolor/ به رنگ سفید در بیاد همین میدونم چی گفتی گفتم تقریبا شبیه همونه ولی /Find برای همیناست دیگه مثلا ما که SpeedC میزاریم طرف فایند هست رو ما اگه این موضوع اضافه شه طرف 3 سوته فاید میکنه مثلا اوندفعه که وانتد داشتم 4 نفرو باهم فایند کردم! در 6 ساعت قبل، Alireza گفته است: اما شما Mfrisk/ میدید و بعد Frisk/ انجام میدید از روی این وارن ها همه میفهمن شما کی هستی این هم نظر من موفق باشید. دقیقا! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher یک گلابی طلایی برای شما ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forrest ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 17:09، Somyri گفته است: با سلام یک نظر داشتم برای فکشن FBI اگر در فیلم ها دیده باشید معمولا FBI نا شناخته است و کسی نباید اعضای آن را بشناسد چون FBI باید در خفا ماموریت خود را انجام دهد. برای همین بنده یک نظر داشتم که CMD قرار دهید که وقتی از آن استفاده میکنیم اسم اعضای FBI سفید شود و به شکل Civillian دیده شویم و CMD آن undercover/ باشد. دوستان لطفا نظر دهید: @Ali @Meli @PioNeEr @OmidGH @Olden @iLeytoM @Kian81 @Forget @WildWolf @KingArshiya @DarkKing @Refigh @Cake @RoseRain @Toofan @Mistress @HunterBoY @MASIH @Soli @EBi و دیگر دوستان..... @ARIAflasher عالی بود من موافقم ?????? --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 داپش هیتمنو نکن تو FBI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 18:23، OmidGH گفته است: مهدی جان نظر عالی ایه ولی فک نکنم کاربرد داشته باشه مگه اینکه یه سری ماموریت جدید اضافه شه که مجرمینش Bot باشن نه پلیر واقعی چون کل سرور میدونن که ماها کی هستیم مگه اینکه با این CMD بشه تغییر هویت هم داد گلابیات تموم شددیگ به کسی گلابی نمیدی ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده