ogloc ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور و پلیری معمولی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10صبح تا ساعت 16 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چند تا رفیقام تو این فکشنن و منم میخوام به پلیر ها خدمت کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از این فکشن خیلی راضی هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • اسم واقعی: فراز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با ادب با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۰ یا ۱۱ صبح تا ۱۲ یا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل لول کم بودن کیک شدم از دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم به تازه کار ها کمک کنم بیشتر بازیو یاد بگیرن و به سرور علاقه پیدا کنند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل لیدر خوب فکشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 درخواست های شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. @erfan121 و @GUNNER11 نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 @Sajjad0 درخواست شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 @ArianGamer درخواست شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkmmd ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه پسر گیمر همه چی بازی کردم عاشق دارکنس ام ..... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 08:00 - 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کلا فکشن نداشتم عجب :/ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی این کارو دوس دارم خداییی همین :/ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد پلی میدم و دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkmmd ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه پسر گیمر همه چی بازی کردم عاشق دارکنس ام ..... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 08:00 - 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کلا فکشن نداشتم عجب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی این کارو دوس دارم خداییی همین • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد پلی میدم و دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 @farazmo درخواست شما رد شد به دلیل داشتن مجازات فکشن نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsamt ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب باجنبه و مشتاق به یادگیری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4_6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر 12:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فاقد فکشن بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقخ به تست گرفتن و علاقه به لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در کارم جدی هستم و به تست گرفتن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3_4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Think ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: matin • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق. شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 ویرایش شده August 3, 2019 توسط matin341 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2019 • اسم واقعی: فراز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با ادب با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۰ یا ۱۱ صبح تا ۱۲ یا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل لول کم بودن کیک شدم از دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم به تازه کار ها کمک کنم بیشتر بازیو یاد بگیرن و به سرور علاقه پیدا کنند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل لیدر خوب فکشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 درخواست های شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. @Parsamt و @matin341 و @farazmo نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 @darkmmd درخواست شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobimak4 ارسال شده در August 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • اسم واقعی: مبینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):10 صبح به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که فکشن خوبیه و از تست گرفتن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم پولش خوبه هم لیدرش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 @mobimak4 درخواست شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirnoob ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:53، Ali گفته است: سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: امیرمحمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باوفا کارکن بااعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲الی ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷الی ۱۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پولش خوبه لیدرش خوبه کارش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پولش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GhostOfKing ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم، با ادب و نسبتا فعال. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیشه این اقلیت رو دوست داشتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار ویرایش شده August 10, 2019 توسط GhostOfKing نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 @Amirnoob و @GhostOfKing درخواست های شما برای عضویت در فکشن پذیرفته شد آماده تست باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیییاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی به کلاسا اینا داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم .لیدر فکشن قبلیمون زود عصبی میشد و یخورده با خودش درگیری داشت و هر اتفاقی میوفتاد مینداخت گردن من و کلا لیدر بدرد نخوری بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون من از اول تو معلمی بودم و اگه بخوام تموم کنم تو معلمی تموم میکنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کاملا باهاش آشنا هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خودم 3 ماه لیدرش بودم عالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک به لیدر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snippy ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابراهیم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمری فعال هستم و به حقوق دیگران احترام می گذارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00 - 13:00),(16:00 - 18:00),(22:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بدلیل اینکه بی کار نباشم و همچنین کار بازیکنان را راه بی اندازم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تعلیم و تربیت علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول گاهی باید سکـــوت کردخـــــدا پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 @MeiSam درخواست شما به دلیل حضور در اقلیت دیگر رد شد. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 @Lux درخواست شما به دلیل داشتن شغل ممنوعه برای دسته ملایم رد شد. لطفا شغل خود را تغییر دهید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرو درایوینگ حرفه ای فقط گاز میدم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 - 17:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن فکشن خوبی برای من است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2ظهر تا 2شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن فکشن خوبی برای من است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.