Danir ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 در 33 دقیقه قبل، Kiyarash گفته است: چرا وقتی اقایه فردوسی پور نتایجو میخوند میخند؟؟؟ داداش خیلی این جملت باحال بود از خنده رو زمین پخش شدم دارم قه قهه میزنم بابام اومد داخل دید رو زمین افتادم دارم میخندم گفت به چی میخندی ولی وقتی این متن تورو بهش نشون دادم اونم شروع کرد به خندیدن و اخر مجبور شدیم بریم بیمارستان از شدت خنده ولی باز یاد این پیام تو افتادیم و اونجا باز خندیدیم و تازه به دکتر هم نشون دادیم این پیامتو اونم شروع کرد خندیدن باهامون خیلی حق بود جملت 1 سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zZzVDzZz ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 اگه ماهیگیری پریمیوم بشه هزینه معمولیش نصف میشه و این خوب نیست یعنی ما هر 400 کیلو ماهی رو 14کا میفروشیم و نصفش میشه 7 کا این یک ضرر نسبت به بازیکن میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در February 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 در 6 ساعت قبل، zZzVDzZz گفته است: اگه ماهیگیری پریمیوم بشه هزینه معمولیش نصف میشه و این خوب نیست یعنی ما هر 400 کیلو ماهی رو 14کا میفروشیم و نصفش میشه 7 کا این یک ضرر نسبت به بازیکن میشه نه دیگه عزیزم افزایش قیمت پیدا کنه شما خوب نخوندی مطلبو افزایش قیمت فروش برایه اکانت های پرمیوم مثل شغل هایه بازی که الان garbage با پرمیوم 12 کا میشه راحت در آورد... ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 17:25، Farab گفته است: سوس ها میره تو ماست ها بعد میشه سوس ماست =|G00D خیلی خنده دار بود ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲ در 12:48، Kiyarash گفته است: سلام خدمت تمامی بازیکنان عزیز آرساکیا گیم این روز ها هرجایی از شهر های Los Santos, Las Venturas, San Fierro میریم و سمت آب های آزاد میریم عده ای در حال ماهی گیری هستند که این تعداد مقداره انبوهی بازیکن رو شامل میشه... و نیمی از این بازیکنان رو اشخاصی که جدیدا با بازی اشنا شدن و درحال افزایش درآمد خودشون هستند شامل میشن اگه مثل یکسری شغل ها (Car jacker و ...)و فکشن ها (اکتیویتی هیتمن و ...) که در صورت پرمیوم بودن اکانت یک سری مزایا دیگر دارا هستن, این شغل هم دارای مزیتی بیشتر که به نظر من افزایش قیمت فروش ماهی ها هستش شامل بشه خوب میشه. بازیکنان جدید هم بیشتر مایل به خرید GOLD و Premium کردن اکانت میشن... مطمعنم این تاپیک منتقد زیاد خواهد داشت چون من یادمه اوایل که اومده بودم سرور برای خرید یه موتور BF-400 حدود 1 ماه و بیشتر اقلیت های مختلف رو زیر و رو میکردم.... ولی حالا که این اتفاق افتاده بهتره که مزیته Premium بودن اکانت هم بهش اضافه بشه با تشکر از دوستان عزیز! @Sami @Danir @Moon @ItsDesigner @BiHan @Liberty @KianRy @RealSlimShady @OmidGH @SFC @AmiRTotti و .... هم نظرتون رو بگید خوشحال میشم! موافقم گل درود بر شما - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 نظرم - هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 نظرم - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 6, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 19, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 سلام، ممنون بابت پیشنهادتون. این سیستم اصلاحات زیادی داشته، لطفا پیشنهادات جدید خود را در صورت تمایل در تاپیک جدیدی، با توجه به سیستم جدید، با ما در میان بگذارید. همچنین به دلیل مخالفت دوستان محترم تیم انتقادات و پیشنهادات و بنده حقیر، این پیشنهاد رد میشود. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده