Chanoda ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 خب بسم الله ارحمن الرحیم ما که بای دادیم ولی خب یه پیشنهاد تو دلم مونده بود گفتم بیام بگم: لیدرهای اقلیت یه پنل UCP دارن که از طریق اون میتونن FW بدن و یا از فکشن Uninvite کنن حالا چی میشه که بیایم همچین پنلی برای لیدر , ساب لیدر کلن ها قرار بدیم؟! که بتونن یک نفرو در زمانی که آنلاین نیست از کلن کیک کنن!!! تو بعضی موارد یه نفر بن یا تعلیق میشه و امکان آنلاین شدن دوباره براش وجود نداره و یه slot از کلن اشغال میشه و هیچ راهی هم به جز destract کردن کلن برای درست کردنش نیست خب اون کسی که میاد کلی گلد میده یه کلن با تعداد عضو محدود میخره نباید با یک چنین کاری یکی از اون تعداد ها کم بشه امیدوارم این سیستم عملی بشه!!! گوربان شما خدافظ . . . 6 4 ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در 3 ساعت قبل، Yoda گفته است: خب بسم الله ارحمن الرحیم ما که بای دادیم ولی خب یه پیشنهاد تو دلم مونده بود گفتم بیام بگم: لیدرهای اقلیت یه پنل UCP دارن که از طریق اون میتونن FW بدن و یا از فکشن Uninvite کنن حالا چی میشه که بیایم همچین پنلی برای لیدر , ساب لیدر کلن ها قرار بدیم؟! که بتونن یک نفرو در زمانی که آنلاین نیست از کلن کیک کنن!!! تو بعضی موارد یه نفر بن یا تعلیق میشه و امکان آنلاین شدن دوباره براش وجود نداره و یه slot از کلن اشغال میشه و هیچ راهی هم به جز destract کردن کلن برای درست کردنش نیست خب اون کسی که میاد کلی گلد میده یه کلن با تعداد عضو محدود میخره نباید با یک چنین کاری یکی از اون تعداد ها کم بشه امیدوارم این سیستم عملی بشه!!! گوربان شما خدافظ . . . خوبه پ.ن: امضاتو عشقه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 خوبه اگه اینطوری بشه PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 خوبه تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 پیشنهاد خوبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorgin ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 پیشنهاد خوبیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 توی گلابی قرار بود بک بدی کجا موندی پس یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در February 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 @Ali @Meli @CIAElnaz @SepehrKabir @Alwin @PumpKin @ElleryBOy @Tael151510 @HolyKnighT @Farab @emperorwinds @SajAli @sajjaddastjerdi @HamidRezaK @kabirstation @Potent @Markeloff دوس دارم نظر شمارم بدونم ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در 53 دقیقه قبل، Yoda گفته است: @Ali @Meli @CIAElnaz @SepehrKabir @Alwin @PumpKin @ElleryBOy @Tael151510 @HolyKnighT @Farab @emperorwinds @SajAli @sajjaddastjerdi @HamidRezaK @kabirstation @Potent @Markeloff دوس دارم نظر شمارم بدونم مث همیشه عالی ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در 09:57، Yoda گفته است: خب بسم الله ارحمن الرحیم ما که بای دادیم ولی خب یه پیشنهاد تو دلم مونده بود گفتم بیام بگم: لیدرهای اقلیت یه پنل UCP دارن که از طریق اون میتونن FW بدن و یا از فکشن Uninvite کنن حالا چی میشه که بیایم همچین پنلی برای لیدر , ساب لیدر کلن ها قرار بدیم؟! که بتونن یک نفرو در زمانی که آنلاین نیست از کلن کیک کنن!!! تو بعضی موارد یه نفر بن یا تعلیق میشه و امکان آنلاین شدن دوباره براش وجود نداره و یه slot از کلن اشغال میشه و هیچ راهی هم به جز destract کردن کلن برای درست کردنش نیست خب اون کسی که میاد کلی گلد میده یه کلن با تعداد عضو محدود میخره نباید با یک چنین کاری یکی از اون تعداد ها کم بشه امیدوارم این سیستم عملی بشه!!! گوربان شما خدافظ . . . گوربان شما ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Yoda گفته است: @Ali @Meli @CIAElnaz @SepehrKabir @Alwin @PumpKin @ElleryBOy @Tael151510 @HolyKnighT @Farab @emperorwinds @SajAli @sajjaddastjerdi @HamidRezaK @kabirstation @Potent @Markeloff دوس دارم نظر شمارم بدونم عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در 09:57، Yoda گفته است: خب بسم الله ارحمن الرحیم ما که بای دادیم ولی خب یه پیشنهاد تو دلم مونده بود گفتم بیام بگم: لیدرهای اقلیت یه پنل UCP دارن که از طریق اون میتونن FW بدن و یا از فکشن Uninvite کنن حالا چی میشه که بیایم همچین پنلی برای لیدر , ساب لیدر کلن ها قرار بدیم؟! که بتونن یک نفرو در زمانی که آنلاین نیست از کلن کیک کنن!!! تو بعضی موارد یه نفر بن یا تعلیق میشه و امکان آنلاین شدن دوباره براش وجود نداره و یه slot از کلن اشغال میشه و هیچ راهی هم به جز destract کردن کلن برای درست کردنش نیست خب اون کسی که میاد کلی گلد میده یه کلن با تعداد عضو محدود میخره نباید با یک چنین کاری یکی از اون تعداد ها کم بشه امیدوارم این سیستم عملی بشه!!! گوربان شما خدافظ . . . دقیقا واقعا نظر خوب و کاربردی هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 08:17، Yoda گفته است: @Ali @Meli @CIAElnaz @SepehrKabir @Alwin @PumpKin @ElleryBOy @Tael151510 @HolyKnighT @Farab @emperorwinds @SajAli @sajjaddastjerdi @HamidRezaK @kabirstation @Potent @Markeloff دوس دارم نظر شمارم بدونم الآن 90% کلن ها این مشکلو دارن و اگه یه زمان تعیین کنن مثلا در صورت اینکه 5 روز وارد سرور نشد بتونن از کلن اخراج کنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrKabir ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 08:17، Yoda گفته است: @Ali @Meli @CIAElnaz @SepehrKabir @Alwin @PumpKin @ElleryBOy @Tael151510 @HolyKnighT @Farab @emperorwinds @SajAli @sajjaddastjerdi @HamidRezaK @kabirstation @Potent @Markeloff دوس دارم نظر شمارم بدونم بسیار کاربردی و خوب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در 09:57، Yoda گفته است: خب بسم الله ارحمن الرحیم ما که بای دادیم ولی خب یه پیشنهاد تو دلم مونده بود گفتم بیام بگم: لیدرهای اقلیت یه پنل UCP دارن که از طریق اون میتونن FW بدن و یا از فکشن Uninvite کنن حالا چی میشه که بیایم همچین پنلی برای لیدر , ساب لیدر کلن ها قرار بدیم؟! که بتونن یک نفرو در زمانی که آنلاین نیست از کلن کیک کنن!!! تو بعضی موارد یه نفر بن یا تعلیق میشه و امکان آنلاین شدن دوباره براش وجود نداره و یه slot از کلن اشغال میشه و هیچ راهی هم به جز destract کردن کلن برای درست کردنش نیست خب اون کسی که میاد کلی گلد میده یه کلن با تعداد عضو محدود میخره نباید با یک چنین کاری یکی از اون تعداد ها کم بشه امیدوارم این سیستم عملی بشه!!! گوربان شما خدافظ . . . موافقم ❤ - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sba ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 فکر خوبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 الان 5 سال هست نشده الان درست شه خوبه 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۸ در 08:07، Saturn گفته است: فروم رو با چیز هایی که علی تو سرور قرار نداده شلوغ نکنید در در ۱۳۹۹/۱۲/۸ در 08:04، Saturn گفته است: این چیزی که توگفتی به علی ربط داره اون باید اضافه کنه حاج اقا فشااااااااااااااااااروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو روش یکم فشاره فقط ها انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 بسیار هم عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 @SFC دا نظر تو چیه؟ ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 Wucp project King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 11 ساعت قبل، Omid گفته است: Wucp project + دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 با سلام شاید در آینده این مورد اضافه شه. نظرم ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده