Owner ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: جهت خواندن واضح تره توضیحات، بر روی تصویر انتهای توضیحات کلیک کنید با سلام، مطلب طولانیه ولی همش حرفای درستیه که باید خونده بشه، و لطفا @Meli حوصله کنید به این مورد توجه کنید هرجا هم اشتباه گفتم بگید اشتباه میگی. مورد اول: سیاست های غلط و ایجاد قوانین ناعادلانه ایشون بر خلاف فروم قوانینی وضع میکنه که اصلا عادلانه نیست و فقط تایید شده توسط خودشون رفیقاشون هستن، مثال: - ایشون ماه ها پیش در مورد اینکه NG بعد از خارج شدن رابر از بانک قانونی وضع کرد که: (NG میتونه تیر اندازی کنه به کسی که Wanted داره و اگه به اشتباه به رابر های دیگه که وانتد ندارن تیر خورد و GetSample شدند، FBI میتونه بیاد دی ان ای رو برداره و بره بهشون وانتد بده!) ما گفتیم خب تکلیف چیه؟ NG رو ریپورت بدیم؟ شاید از عمد بیاد تیرو ول بده همرو Sample کنه! گفت اون دیگه مشکل من نیست NG فیلم میگیره که عمدی نزده! گفتیم خب حداقل اوکی اگه Sample ریخت نزار FBI دی ان ای رو برداره! گفت نه میتونه برداره... اون زمان به شدت سواستفاده میشد از این قانون و NG میومد فیلم میگیرفت به سمت وانتد تیر ول میداد و همه ادمای ماشین رو مثلا غیر عمد GetSample میکرد! - ایشون قانونی گذاشته که داده که NG میتونه راه رابر رو ببنده با هرچی که دلش بخواد! خب بیاید بپردازیم به موارد زیاده اخلاق خارج از زندگی که شامل این قانونه بی ثبات جناب کامیاب میشه، مثال: 1. تو دنیای واقعی، بانک رو دزد میزنه و زمینی فرار میکنه، پلیس با جت و هلیکوپتر های جنگنده میوفته دنبالشون؟ نه واقعا با جتی که فقط واسه جنگای هوایی استفاده میشه و اصلا رو زمین نمیتونه فرود بیاد میره دنبالشون؟ 2. تو دنیای واقعی؛ پلیس میاد هلیکوپتر یا جتش رو وسط خیابون پارک میکنه؟ مگه دوچرخست؟ 3. تو دنیای واقعی، پلیس واسه بستن راه مجرم، از ماشین و Spike استفاده میکنه یا با جت و هلیکوپتر میاد راه رو میبنده؟ نه جدی کجای دنیا دیدید پلیس راه دزد رو با جت ببنده؟ 4. تو دنیای واقعی، وقتی مطمعن نباشید کسی مجرمه، راهش رو میبندید؟ رابر ها وانتد ندارن، ولی اعضای زحمتکش NG از قبل میان با کلی اخلاق خارج از زندگی راه رو میبنده! ما زمانی که رسیدیم CP تازه وانتد گرفتیم، ولی از قبل با جت و هلیکوپتر راه بسته شده بود! 5. ... - ایشون قوانینی وضع کرده که اصلا به دنیای واقعی نمیخوره، ماهم اگه ببینیم بازی داره از حالت نرمال خارج میشه مطمعن باشید اینجا نمیمونیم، ما دنبال قانونیم، و قانون یعنی @Meliنه کامیاب، کامیاب قوانینش به درد این سرور و بازیکنانش نمیخوره چون همش پر از ناحقی و ناعدالتیه! - ایشون گفته اگر NG با Hydra داخل شهر LS اومد، باید مدرک بگیره که دنبال وانتد هست وگرنه اگه ریپورتش بیاد FW میگیره، این مورد رو جناب اقای @SFC به بنده گفتند که کامیاب همچین حرفی زده، و مدرکش هم موجوده، جناب SFC هم میتونه تایید کنه، ولی جالبیش اینجاست، این اتفاق افتاد و کامیاب جان پرسیدند مدرک داره که با Hydra رفته LS؟ و لیدر گفت نه مدرک نداره، و کامیاب گفت اشکال نداره ریپورتش رد رد که بگو دنبال وانتد بوده!!! (مدارک و موضوع در مورد دوم باز خواهد شد) مورد دوم: پارتی بازی و رد کردن ریپورت ها بدون مدرک! و عدم پایبندی به قانون های ساخته شده توسط خودشان! - مدرکی در قسمت مدارک میزارم، شرح موضوع به صورت زیر است: دیشب ادمین کامیاب اومدن با لیدر NG صحبت کنند، بر حسب قانون خودساخته خود، از لیدر پرسیدن: ممبرت مدرک داره که با Hydra اومده داخل LS و دنبال وانتد بوده؟ لیدر گفت نه نداره، کامیاب گفت اوکی پستش رو رد کن بگو ممبر دنبال وانتد بوده و مدرک هم داره!!!!!! مگه میشه؟ قانون میزاره، کسی عمل نمیکنه، مجازات نمیکنه و به لیدر میگن که داخل پست دروغ بنویسید که مدارک داده شده کارش درست بوده! مورد سوم: فعالیت کم و وقت نذاشتن برای سرور در این روز ها - من نمیدونم کسی رنکش میره بالا باید فعالیتش کم تر بشه یا بیشتر؟ ایشون ادمین 5 بودن هر روز میومدن، ولی این روز ها شما فقط در روز یکی دو ساعت میبینیش که اونم واسه اینه که بیاد به لیدر ها بگه ریپورت های مارو رد کنن بدون هیچ مدرکی و باز میرن، خب جنابه مدیره محترم اگر کار داری میتونی استعفا بدی و بزاری افرادی لایق تر جایگزین شما شوند. تو ایران اینجوریه یکی یه مقامی داره تا اخر عمر مقامو داره حتی اگه کلا نباشه، ولی تو آمریکا و چین و ژاپن یه نفر یکم بد کار کنه و دل به کار نده زود از مقامش برکنارش میکنن! @Meli نمیخواید کامیاب رو برکنار کنید بهش نیاز دارید اوکی، ولی جلوشو بگیر، قوانین خودساخته ای که تماما ناحقی هست رو از بین ببر، قوانینی که میزاره کاملا خارج از قوانینه عمومیه سروره و در چارچوب اونا نیست، ما بازیکن ها حق اینو داریم قانون درست توی بازی ای باشه که داریم وقتشو روزانه واسش میزاریم! پشتیبان محترم، یکم منطقی باشید لطفا. این چیزایی که نوشتم و مدرک هایی که میزارم فقط مال 2 روز پیشه و تو این 2 روز این همه اتفاق افتاد و دوس ندارم از چیزای گذشتش گزارشی بدم، ولی از بازیکن های عزیز درخواست دارم هر مدرک جدیدی از ناعدالتی ها و قوانین خودساخته ی بی ثبات وضع شده توسط کامیاب دارن زیره همین مطلب بزارند. نسخه ی رنگ شده و پیکربندی شده ی این تاپیک را در تصویر زیر میتوانید ببینید (جهت خواندن کلیک کنید بر روی تصویر) • مدارک (فیلم یا عکس): 2 3 Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 8, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 بسم الله الرحمن الرحيم درود، شکایت پر محتوایی ارائه دادید بسیار هم خوب و عالی. در ابتدا سخنی با تمامی افرادی که خوانندهی این متن هستند دارم: سرپرست سرور مواردی که لازم به رسیدگی باشد لیست میکند و با توجه به ارتباط مستقیم با پشتیبان و موسس سرور، آن موارد را با ایشان به اشتراک گذاشته و تصمیم نهایی اتخاذ میشود. سرپرست تنها زمانی اشتباه عمل خواهد کرد که بدون اطلاع پشتیبان و موسس سرور مرتکب خطا شود. در غیر این صورت تمامی موارد با هماهنگی این 3 بخش مدیریت میشود. در نتیجه بنده تنها تفاوتی که با سایر ادمینها دارم جدای دسترسیها و دستورات اضافهتر، در واقع اصلیترین مزیتم بیشتر در ارتباط بودن با مدیریت اصلی سرور میباشد و تا حد ممکن تمامی اعمال با هماهنگی قبلی صورت میگیرد. اما بپردازیم به شکایت جذاب شما: ممنون از لحن توهین آمیزتون به خصوص در شکایتهایی که توسط ناظمهای زحمتکش انجمن پنهان شدند. ممنونم که به دور از تعصب و یک طرفه به قاضی رفتن شکایتی ترتیب دادید. ممنونم که قایمکی به حرفهای بنده گوش دادید تا بتوانید مدرک یک طرفه تهیه کنید. * بنده متوجه شکایت شما نشدم. آیا ناعدالتیای بر علیه شما صورت گرفته؟ آیا بنده حق شما رو خوردم؟ آیا بنده بر علیه شما قانونی وضع کردم؟ آیا بنده اصلا در 3 ماه گذشته شما رو تو سرور دیدم یا در انجمن به شما حرفی زدم؟ دقیقا متوجه نشدم از چه چیزی شاکی هستید چون آخرین باری که بنده با شما هم صحبت بودم شما ادمین بنده بودید و بعد از آن اصلا ارتباطی با شما نداشتم. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: رفیقاشون لطفا دقیق صحبت کنید رفیق های بنده رو نام ببرید تا خودم هم بشناسم. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: ماه ها پیش جالبه بدانید که: نقل قول ح. شکایات مدارک: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود) در نتیجه اگر موضوع جدید قابل بحثی دارید بفرمایید تا ما هم در جریان باشیم فقط سوال من از شما اینه: آیا اتفاقی افتاده که باعث شده شکایتی از من ترتیب بدید و اتفاقی که به قول خودتون «ماه ها پیش» رخ داده را یادآوری کنید؟!!!! در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: در مورد اینکه NG بعد از خارج شدن رابر از بانک قانونی وضع کرد که: (NG میتونه تیر اندازی کنه به کسی که Wanted داره و اگه به اشتباه به رابر های دیگه که وانتد ندارن تیر خورد و GetSample شدند، FBI میتونه بیاد دی ان ای رو برداره و بره بهشون وانتد بده!) قانونی وضع نشد اگر تصمیم به وضع قانون داشتیم حتما مانند مواردی که اخیرا با هماهنگی @Meli و @Ali عزیز اضافه شد، وضع میکردیم. اما حالا موضوع رو کامل بررسی میکنیم: شما به بنده مراجعه کردید و این دیالوگ اتفاق افتاد: کامیاب مامور FBI نمونه خون من رو بیرون بانک برداشت و بهم وانتد داد. -خب مشکلش کجاست؟ , یعنی میخوای بگی این مجازاتی نداره؟ -نه کجای قوانین درج شده اگر چنین کاری مجازات داشت اصلا @Ali نوعی طراحی میکرد تا از شما بیرون بانک خونی ریخته نشه. شما: اصلا چرا باید NG به من که وانتد ندارم تیر بزنه؟ -اگر تیر زده مدرک ارائه بده مجازات بشه ممکنه به هر طریق دیگه ای به جز این خون شما ریخته بشه. شما: نه این ناحقیه نه این بی عدالتیه. کل موضوع همینه شما خواستار مجازات مامور FBI که نمونه خون شما رو برداشته بود شدید و وقتی ازتون دلیل پرسیدم این دلیل رو ارائه دادید. همچنان هم سر حرفم هستم گاردی که بی دلیل تیر میزنه شما میتونید ازش شکایت کنید و مجازات بشه. + اینکه اصلا ممکنه به هر طریق دیگه ای مثل تیر زدن یک شخص سومی به شما خون شما ریخته شده باشه که در هر صورت برای یک مامور FBI سرنخ به حساب میاد. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: ایشون قانونی گذاشته که داده که NG میتونه راه رابر رو ببنده با هرچی که دلش بخواد! خب بیاید بپردازیم به موارد زیاده اخلاق خارج از زندگی که شامل این قانونه بی ثبات جناب کامیاب میشه، مثال: دوباره لازمه که بگم بنده قانونی نذاشتم. این موضوع رو هم باهم بررسی میکنیم: همان ماه ها پیش ما با قضیهی بسته شدن راه های اصلی توسط پلیس رو به رو شدیم که بنده اعلام کردم که این کار خلاف قوانینه چون: نقل قول - بستن نقاط مهم شهر به وسیله وسایل نقلیه. در قوانین عمومی این بند به اخلاق خارج از زندگی مربوط شده. و یک هفته این مورد رو اجرا کردیم تا زمانی که موسس سرور (علی) به بنده گفت: پلیس میتونه اینکار رو انجام بده. و ما نیز این عمل را برای پلیسها آزاد کردیم که راه سارقین را ببندند (نگفتیم چگونه ببندید یا چگونه نبندید و لزومی هم نداشت چون منع قانونیای وجود ندارد) اما بپردازیم به ادعاهای غلط شما: در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: 1. تو دنیای واقعی، بانک رو دزد میزنه و زمینی فرار میکنه، پلیس با جت و هلیکوپتر های جنگنده میوفته دنبالشون؟ نه واقعا با جتی که فقط واسه جنگای هوایی استفاده میشه و اصلا رو زمین نمیتونه فرود بیاد میره دنبالشون؟ پلیس وظیفه داره هرچه سریعتر خودش رو به محل جرم یا سارقی که میشناسه برسونه آیا تاحالا ندیدید کسی رو با هلیکوپتر محاصره کنن؟ یا برای سریعتر رسیدن از شهری به شهر دیگه با جت سفر کنن؟ که البته این موضوع اصلا ربطی به شکایت شما از من نداره نمیدونم چه لزومی داره که چنین چیزی ذکر کنید. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: 2. تو دنیای واقعی؛ پلیس میاد هلیکوپتر یا جتش رو وسط خیابون پارک میکنه؟ مگه دوچرخست؟ حتی در مدارکی که ارسال کردید اعضای گارد چنین کاری نکردند اعضای گارد ورودی یک کارخانه که احتمالا هدف نهایی سارقین بوده رو بستن (نه اختلالی به وجود آمده نه بی نظمی) در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: 3. تو دنیای واقعی، پلیس واسه بستن راه مجرم، از ماشین و Spike استفاده میکنه یا با جت و هلیکوپتر میاد راه رو میبنده؟ نه جدی کجای دنیا دیدید پلیس راه دزد رو با جت ببنده؟ لازم دونستم که اخلاق خارج از زندگی رو براتون تعریف کنم: اخلاق خارج از زندگی ممکن است به عنوان سوء استفاده از دستورات در هنگام وقوع اتفاقات و یا ایجاد اختلال در روند طبیعی بازی و غیرعادی کردن آن محسوب شود. این یعنی اتفاقی در بازی رخ دهد که در زندگی واقعی امکان پذیر نیست و غیر ممکن مثلا وانتدی که وقتی پلیس به وی نزدیک میشود از بازی خارج میشود. حالا شما میگید پلیس در دنیای واقعی راه دزد رو با جت نمیبنده اما آیا نمیتونه جتش رو در هرجا که بخواد پارک کنه؟ آیا این عمل در دنیای واقعی غیر ممکن است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: 4. تو دنیای واقعی، وقتی مطمعن نباشید کسی مجرمه، راهش رو میبندید؟ رابر ها وانتد ندارن، ولی اعضای زحمتکش NG از قبل میان با کلی اخلاق خارج از زندگی راه رو میبنده! ما زمانی که رسیدیم CP تازه وانتد گرفتیم، ولی از قبل با جت و هلیکوپتر راه بسته شده بود!5. ... محل ها و چک پوینت های دزدی از بانک هربار متفاوت هستند تا حدس زدنش برای پلیس راحت نباشه. پلیس هم راه شما رو نبست!!!! مقصد احتمالی مجرمین رو بست و از این طریق عملیات سارقین با شکست مواجه شد. 4 مورد ذکر شد که اصلا به بنده ربطی نداشت هنوز برام جالبه چرا اگر قوانین را قبول ندارید از من شکایت میکنید. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: اینجا نمیمونیم، ما دنبال قانونیم، و قانون یعنی @Meli نه کامیاب، کامیاب قوانینش به درد این سرور و بازیکنانش نمیخوره چون همش پر از ناحقی و ناعدالتیه! به لطف خداوند متعال با تلاشهای تیم کارکنان و مدیریت سرور و به لطف بازیکنهای خوب و عزیز سرور، پر جمعیت ترین سرور در این زمینه هستیم. لطفا وکیل وصی دیگران نباشید شما یک نفرید و لطفا از فعل های مفرد استفاده کنید. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: - ایشون گفته اگر NG با Hydra داخل شهر LS اومد، باید مدرک بگیره که دنبال وانتد هست وگرنه اگه ریپورتش بیاد FW میگیره، این مورد رو جناب اقای @SFC به بنده گفتند که کامیاب همچین حرفی زده، و مدرکش هم موجوده، جناب SFC هم میتونه تایید کنه، ولی جالبیش اینجاست، این اتفاق افتاد و کامیاب جان پرسیدند مدرک داره که با Hydra رفته LS؟ و لیدر گفت نه مدرک نداره، و کامیاب گفت اشکال نداره ریپورتش رد رد که بگو دنبال وانتد بوده!!! (مدارک و موضوع در مورد دوم باز خواهد شد) احسان مارکلوف به من گفته علی گفته که کامیاب به زودی منیجر میشه. مدارک اینکه احسان این حرف رو به من زده هم موجوده. یا علی من رو به زودی منیجر میکنه یا من از علی شکایت میکنم در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: دیشب ادمین کامیاب اومدن با لیدر NG صحبت کنند، بر حسب قانون خودساخته خود، از لیدر پرسیدن: ممبرت مدرک داره که با Hydra اومده داخل LS و دنبال وانتد بوده؟ لیدر گفت نه نداره، کامیاب گفت اوکی پستش رو رد کن بگو ممبر دنبال وانتد بوده و مدرک هم داره!!!!!! مگه میشه؟ قانون میزاره، کسی عمل نمیکنه، مجازات نمیکنه و به لیدر میگن که داخل پست دروغ بنویسید که مدارک داده شده کارش درست بوده! مدارک شما ناقص، حرفهایتان ناقص، خودتان هم نابه جا قضاوت میکنید: شکایت مورد بحث: قانون مورد بحث: - به هیچ وجه نباید Hunter و Hydra وارد LS شود مگر اینکه مجرم در هواپیما یا هلیکوپتر در بالای شهر LS باشد. مدرک شاکی ناقص است: 1. شاهد نمیتواند ثابت کند که عضو مربوطه به چه منظوری هایدرا برداشته است. 2. شاکی نمیداند که آیا مجرمی در هواپیما یا هلیکوپتر بالای شهر LS هست یا خیر. + هیچ پلیسی موظف به مدرک گرفتن از این موضوع نیست. نتیجه: بنده سعی کردم از عضو مربوطه مدرکی بگیرم تا حق بودن یکی از طرفین ثابت شود اما وقتی که عضو مربوطه مدرکی ندارد، (لازم نیست داشته باشد) شکایت با مدرک ناقص رد خواهد شد. پس اگر متوجه موضوع نشدید به جای قایمکی گوش دادن به حرف های بنده از خودم بپرسید تا توضیح بدم گوش وایسادن کار خوبی نیست. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: فعالیت کم و وقت نذاشتن برای سرور در این روز ها به شما ربطی نداره که بنده برای سرور وقت میذارم یا نه. توافقاتی بین بنده و مدیریت سرور صورت گرفته وظایفی شرح داده شده و نظارت توسط خود ایشان صورت میگیره. مرخصی گرفتن بنده از طریق خود شخص @Ali و @Meli انجام میشه در نتیجه من حتی اگه مرخصی باشم هم شما متوجه نمیشید. از آنجایی که شما دسترسی به بخش کارکنان از طریق انجمن ندارید مرخصی بنده در آنجا هم برای شما قابل مشاهده نیست وگرنه اعضای تیم کارکنان میتوانند در این بخش مرخصی گرفتن بنده رو مشاهده کنند. از افراد لایق به شخصه حمایت میکنم از جمله @Markeloff که همیشه مورد استقبالم بوده. جالبتر اینکه حتی ایشان 2 هفته است که به دلایلی توانایی حضور در کنار ما نداشتند و شما حتی متوجه هم نشدید چون این قضایا نیازی به دسترسی عموم ندارد و اینکه کدام ادمین، مسئول، مدیر چقدر فعالیت دارد فقط و فقط به مسئول مستقیمش ارتباط دارد ولاغیر. در 10 ساعت قبل، JanSoN گفته است: نمیخواید کامیاب رو برکنار کنید و تو تیمتون بهش نیاز دارید به عنوان کسی که 1 ساله اینجاست و پیدا کردن جایگزین براش سخته اوکی حتما در فوتبال شنیدید: «هیچ بازیکنی از باشگاه بزرگتر نیست.» هیچ عضوی از گروه بزرگتر نیست. هیچ جزئی از کل بزرگتر نیست. هیچ سوپروایزوری از سرور بزرگتر نیست. قبل از اینکه شما بخواهید روی من ذرهبین بذارید از میکروسکوپ @Ali و @Meli رد میشم. برای علی و ملی سرور مهمه قطعا بیش از آنکه برای من پلیر مهم باشه!! بسیار ناراحت کنندست و باعث تاسف برای خودم وقتی میبینم نتیجهی تلاشهای هر روزم شده پست شکایتی مثل این. کاش به جای اتهام و شکایت کمی پرس و جو کنید. بیشتر متاسف میشم وقتی زمانی که میتونستم برای کمک به سرور خرج کنم رو برای رفع ابهام و پاسخ به شکایت تلف میکنم. ممنون از گزارشت. تا پاسخ مدیریت و اطلاع ثانوی تاپیک بسته شد. 8 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @JanSoN در 1 ساعت قبل، JanSoN گفته است: - ایشون ماه ها پیش در مورد اینکه NG بعد از خارج شدن رابر از بانک قانونی وضع کرد که: (NG میتونه تیر اندازی کنه به کسی که Wanted داره و اگه به اشتباه به رابر های دیگه که وانتد ندارن تیر خورد و GetSample شدند، FBI میتونه بیاد دی ان ای رو برداره و بره بهشون وانتد بده!) ما گفتیم خب تکلیف چیه؟ NG رو ریپورت بدیم؟ شاید از عمد بیاد تیرو ول بده همرو Sample کنه! گفت اون دیگه مشکل من نیست NG فیلم میگیره که عمدی نزده! گفتیم خب حداقل اوکی اگه Sample ریخت نزار FBI دی ان ای رو برداره! گفت نه میتونه برداره... اون زمان به شدت سواستفاده میشد از این قانون و NG میومد فیلم میگیرفت به سمت وانتد تیر ول میداد و همه ادمای ماشین رو مثلا غیر عمد GetSample میکرد! - پلیس تنها قادر به تیراندازی به Runner ها در بیرون از بانک می باشد. - اما باید در نظر داشت Sample هایی که به طور اتفاقی توسط خوده Robber در بیرون از بانک ریخته می شود FBI قادر به نمونه برداری می باشد. - برداشتن Sample خارج از محیط بانک هیچ مانعی ندارد (در صورتی که ممبر NG به طور اشتباه به شما تیراندازی کردند و موجب ریختن Sample شما شدند مدارک تهیه کرده و شکایت کنید) در در ۱۳۹۸/۱/۲۹ در 16:35، Glares گفته است: شما فقط در هنگامی که افراد داخل بانک هستند حق تیراندازی به آنها را دارید و در صورت خروج آنها از بانک نمیتوانید به آنها تیراندازی کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) شما فقط میتوانید به افراد Runner که در پشت خود کوله پشتی (پر از پول) دارند تیراندازی کنید و به سایر افرادی که درجه تحت تعقیب ندارند نمیتوانید تیراندازی نمایید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) در این خصوص: - پلیس توانایی این را دارد که راه Robber را ببندد. در 1 ساعت قبل، JanSoN گفته است: ایشون قانونی گذاشته که داده که NG میتونه راه رابر رو ببنده با هرچی که دلش بخواد! خب بیاید بپردازیم به موارد زیاده اخلاق خارج از زندگی که شامل این قانونه بی ثبات جناب کامیاب میشه، مثال: اما به گفته ی سوپروایزر: در 21 دقیقه قبل، RealSlimShady گفته است: (نگفتیم چگونه ببندید یا چگونه نبندید و لزومی هم نداشت چون منع قانونیای وجود ندارد) ما در این خصوص قانونی اضافه خواهیم کرد که به شرح ذیل خواهد بود: - پلیس حق مسدود کردن راه با استفاده از وسایل نقلیه ی هوایی را ندارد (باید حتما با استفاده از ماشین و Spike اینکار را انجام دهد) در 2 ساعت قبل، JanSoN گفته است: دیشب ادمین کامیاب اومدن با لیدر NG صحبت کنند، بر حسب قانون خودساخته خود، از لیدر پرسیدن: ممبرت مدرک داره که با Hydra اومده داخل LS و دنبال وانتد بوده؟ آیا شخصی که شکایت میکند نباید مدارک کافی و کاملی داشته باشد؟ سپس از ممبر درخواست مدرک کنیم؟ دقیقا این عکس چه چیزی را اثبات میکند؟ https://s16.picofile.com/file/8424015726/AG_SA_1914.jpg احساس نمیکنید مدرک خیلی ناقص هست؟ اینکه پلیس به شهر LS همراه با Hydra وارد شدند اما اینکه ایشان چه کاری انجام میدادند مورد سوال هست آیا بازیکنی که دست به شکایت میبره برای چنین مسائلی تنها یک اسکرین شات و Find/ کافی میباشد؟ در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) این جملات تنها توهین هایی از سوی شما می باشد و قضاوت اشتباه. در 2 ساعت قبل، JanSoN گفته است: مورد سوم: فعالیت کم و وقت نذاشتن برای سرور در این روز ها - من نمیدونم کسی رنکش میره بالا باید فعالیتش کم تر بشه یا بیشتر؟ ایشون ادمین 5 بودن هر روز میومدن، ولی این روز ها شما فقط در روز یکی دو ساعت میبینیش که اونم واسه اینه که بیاد به لیدر ها بگه ریپورت های مارو رد کنن بدون هیچ مدرکی و باز میرن، خب جنابه مدیره محترم اگر کار داری میتونی استعفا بدی و بزاری افرادی لایق تر جایگزین شما شوند. تو ایران اینجوریه یکی یه مقامی داره تا اخر عمر مقامو داره حتی اگه کلا نباشه، ولی تو آمریکا و چین و ژاپن یه نفر یکم بد کار کنه و دل به کار نده زود از مقامش برکنارش میکنن! در 2 ساعت قبل، JanSoN گفته است: نمیخواید کامیاب رو برکنار کنید ! در صورتی که قانونی به غیر از موارد ذکر شده انجام پذیرفته مشمول مجازات می باشد. • بسته شد • 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده