Owner ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام، وسیله نقیله 206 دارای باگ هست و من خواستم این مورد رو به ادمین مربوطه گزارش کنم، بعد از اومدن گفتم این وسیله رو بیارن، ولی ایشون بلافاصله کیک کردند.پ.ن: زمان ادمینیه ما مثلا کسی درخواست شخصی میکرد چند بار سوال رو میپرسیدیم که مطمعن بشیم درخواسته شخصیه بعد کیک میکردیمش با مدارک کافی، ایشون فقط با جمله (/gotocar 206) و (biaresh inja) بنده رو کیک کردند، فکر کنم کیک کردن ماها برای بعضی ها افتخاره که با این شدت برخورد میکنند، لطفا اگر مدرکی دال بر اینکه من استفاده شخصی میخواستم بکنم با وسیله نقلیه 206 دارند رو ارائه کنند. با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @JanSoN ادمین @FcPoker 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در January 19, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 درود شکایت شما رد شد. ادمین مربوطه کار درست را انجام دادند لطفا اگر قصد گزارش باگ دارید از همان ابتدا اعلام کنید که سوءتفاهم پیش نیاید. بسته شد. 1 2 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده