Felatios ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 سلام خدمت بچه ها یه پیشنهاد ویژه دارم عالیه میخواستم یه سیستم جدید گزاشته خب بریم سرغ پیشنهاد ۴ ساله ما داریم با گان های قدیمی سر میکنیم حالا بهتره عوض بشه گان هایی همچون tec_9.bat.تفنگ کلت نه sdpistol نه deagle کلت. و uzi از gishop یا creategun استفاده کرد اینها هم استفاده بشه همش داریم با گان ۴ ساله بازی میکنیم خواهشا نظر بدید خواهش هرچیدگان باشه نظر بدید اما نه فضایی همین ساده ها @GTAGTAVV@Erfandf در 24 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: سلام خدمت بچه ها یه پیشنهاد ویژه دارم عالیه میخواستم یه سیستم جدید گزاشته خب بریم سرغ پیشنهاد ۴ ساله ما داریم با گان های قدیمی سر میکنیم حالا بهتره عوض بشه گان هایی همچون tec_9.bat.تفنگ کلت نه sdpistol نه deagle کلت. و uzi از gishop یا creategun استفاده کرد اینها هم استفاده بشه همش داریم با گان ۴ ساله بازی میکنیم خواهشا نظر بدید خواهش هرچیدگان باشه نظر بدید اما نه فضایی همین ساده ها @GTAGTAVV@Erfandf در 24 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: سلام خدمت بچه ها یه پیشنهاد ویژه دارم عالیه میخواستم یه سیستم جدید گزاشته خب بریم سرغ پیشنهاد ۴ ساله ما داریم با گان های قدیمی سر میکنیم حالا بهتره عوض بشه گان هایی همچون tec_9.bat.تفنگ کلت نه sdpistol نه deagle کلت. و uzi از gishop یا creategun استفاده کرد اینها هم استفاده بشه همش داریم با گان ۴ ساله بازی میکنیم خواهشا نظر بدید خواهش هرچیدگان باشه نظر بدید اما نه فضایی همین ساده ها @GTAGTAVV@Erfandf گان هرچی هست بگید شاید به درد بخوره مرسی ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 در 37 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: ۴ ساله ما داریم با گان های قدیمی سر میکنیم حالا بهتره عوض بشه 4ساله تو سروری؟ درضمن متوجه پیشنهادتون نشدم! منظورتون گان های داخل Creategun بیشتر باشه؟ از نظر فقط Mp5 ادد بشه.نه چیز دیگه 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 اوه 4ساله بازی میکنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 در 3 ساعت قبل، Rubix گفته است: Creategun minigun/ این خوبه وار همه همدیگه رو میزنن XXD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 بنده که با همین ها فعلا مشکلی ندارم خیلی هم خوب هستند ولی خب کمی بیشتر بشه باز بهتره Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 در 19 ساعت قبل، Erfandf گفته است: 4ساله تو سروری؟ درضمن متوجه پیشنهادتون نشدم! منظورتون گان های داخل Creategun بیشتر باشه؟ از نظر فقط Mp5 ادد بشه.نه چیز دیگه دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 کلا گان بیشتر بشه خوبه موافقم هم تو gunshop هم توی create کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 @Ali نظر جالبیه لطفا روش فکر کنید که یکسری گان که به role play اسیب نزنه ازاد بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در January 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 21 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: کلا گان بیشتر بشه خوبه موافقم هم تو gunshop هم توی create مرسی از نظر در 14 ساعت قبل، TheMachine گفته است: @Ali نظر جالبیه لطفا روش فکر کنید که یکسری گان که به role play اسیب نزنه ازاد بشه شما هم همینطور مرسی از نظر ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 Flame و Gernade من یک پیشنهاد ویژه ولی فنی دارم اگه حمایتم کنید آموزششو میزارم بدون اسکی نمیدونم قبلا کسی فهمیده یا نه ولی Pistol رو مثل پلیسای نسخه آفلاین GTA SA بگیره یا مثل همون deagle ۲ تا لایک بگیرم آموزششو همینجا میزارم Pistol اگه جایگزین deagle بشه و دمیجی رو که وارد می کنه رو ست کنید حل میشه که مثل دنیای واقعی طرف ۵ تا تیر Pistol می خوره میمیره @Ali 3 صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در January 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 7 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: Flame و Gernade من یک پیشنهاد ویژه ولی فنی دارم اگه حمایتم کنید آموزششو میزارم بدون اسکی نمیدونم قبلا کسی فهمیده یا نه ولی Pistol رو مثل پلیسای نسخه آفلاین GTA SA بگیره یا مثل همون deagle ۲ تا لایک بگیرم آموزششو همینجا میزارم Pistol اگه جایگزین deagle بشه و دمیجی رو که وارد می کنه رو ست کنید حل میشه که مثل دنیای واقعی طرف ۵ تا تیر Pistol می خوره میمیره @Ali اها اینم عالیه ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ در 22:30، LoneMan گفته است: Flame و Gernade من یک پیشنهاد ویژه ولی فنی دارم اگه حمایتم کنید آموزششو میزارم بدون اسکی نمیدونم قبلا کسی فهمیده یا نه ولی Pistol رو مثل پلیسای نسخه آفلاین GTA SA بگیره یا مثل همون deagle ۲ تا لایک بگیرم آموزششو همینجا میزارم Pistol اگه جایگزین deagle بشه و دمیجی رو که وارد می کنه رو ست کنید حل میشه که مثل دنیای واقعی طرف ۵ تا تیر Pistol می خوره میمیره @Ali اینم دوتا لایک حالا آموزششو بزار فکر کنم میگی اسکین دیگل رو به پیستول تغیر بدن و دمیج رو نسبت به دیگل کم تر کنن ☺ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 9 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: اینم دوتا لایک حالا آموزششو بزار فکر کنم میگی اسکین دیگل رو به پیستول تغیر بدن و دمیج رو نسبت به دیگل کم تر کنن ☺ نه لپ تاپم سوخته اگه متوجه باشید چند روزه آفلاین هستم در اولین فرصت آموزششو قرار میدم توجه داشته باشید که روی آفلاین امتحان میکنم و از اونجایی که سرور زدن و کلن در زمینه سمپ پایه و اطلاعی ندارم از طریق ویدیو که به زودی تهیه خواهد شد بهتون منظورم رو میرسونم در 9 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: فکر کنم میگی اسکین دیگل رو به پیستول تغیر بدن و دمیج رو نسبت به دیگل کم تر کنن ☺ نه من دیگه اونقد سطح پایین نیستم که فکر میکنی این چیزایی که من میگم مربوط به تکسچر ها و فایل های استخوان بندی نیست! حرف من این هست که در فایل های GTA offline فایلی به نام weapons.dat وجود داره که پوزیشن های اسلحه ها نوعه تیر اندازی و در چه سطحی هستید من بعد یک نگاه کوچیک انداختن به این فایل تقریبا متوجه شدم و با یک امتحان موفق شدم حالا من به کامپیوتر دسترسی ندارم به خاطر همین به صورت تئوری براتون مینویسم فکر میکنم در پوشه ی GTASA/data برید و فایلی به نام weapons.dat رو پیدا کنید و برید بخش اسلحه ها به melee ها اصلا کار نگیرید بازی کرش میکنه برای مثال بخش کلت اونجا در فایل pistol بازی به سیستم با نام colt45 معرفی شده بعد از پیدا کردن بخش برای مثال اگه یادم باشه اینطوری هست Colt45_poor Colt45 Colt45_pro Colt45_cop من همه اینهایی رو که دیدید جز Colt45_cop تونستم تغییر بدم برای مثال ما میخوایم موقعی که در GTA هستیم در مرحله Poor نشانه گیری مثله Colt45 بگیره هواستون به فاصله های اعداد پر تعداد باشه موقعی که Colt45_poor رو پاک میکنید اعداد پوزیشن جا به جا میشه بعد عوض کردن عبارت به Colt45_pro فاصله رو بزنید انقدر که اعداد مختصات با ردیف های بالایی همسطح شه نکته:به اسلحه های دسته melee کلا سیخ نکنید همه اسلحه ها جز minigun flame cane heatseaker rocket launcher قابله ویرایش هست خواهش مندم از دادن پست هایی مثل عالی جالب بود نگذارید و به جای اونها واکنش بدید تا دوستان در مدیریت بتونند بخونند @Markeloff @RealSlimShady@Ali@Mohny دعوت میکنم از دوستان: @aliysbs @TheEvil @Vicious@CarlJohnson444@AliRezaAlpha لطفا امتحان کنید واکنش بدید و نظراتتون رو بنویسید نظرات شما برای من مهمه صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 2 ساعت قبل، LoneMan گفته است: نه لپ تاپم سوخته اگه متوجه باشید چند روزه آفلاین هستم در اولین فرصت آموزششو قرار میدم توجه داشته باشید که روی آفلاین امتحان میکنم و از اونجایی که سرور زدن و کلن در زمینه سمپ پایه و اطلاعی ندارم از طریق ویدیو که به زودی تهیه خواهد شد بهتون منظورم رو میرسونم نه من دیگه اونقد سطح پایین نیستم که فکر میکنی این چیزایی که من میگم مربوط به تکسچر ها و فایل های استخوان بندی نیست! حرف من این هست که در فایل های GTA offline فایلی به نام weapons.dat وجود داره که پوزیشن های اسلحه ها نوعه تیر اندازی و در چه سطحی هستید من بعد یک نگاه کوچیک انداختن به این فایل تقریبا متوجه شدم و با یک امتحان موفق شدم حالا من به کامپیوتر دسترسی ندارم به خاطر همین به صورت تئوری براتون مینویسم فکر میکنم در پوشه ی GTASA/data برید و فایلی به نام weapons.dat رو پیدا کنید و برید بخش اسلحه ها به melee ها اصلا کار نگیرید بازی کرش میکنه برای مثال بخش کلت اونجا در فایل pistol بازی به سیستم با نام colt45 معرفی شده بعد از پیدا کردن بخش برای مثال اگه یادم باشه اینطوری هست Colt45_poor Colt45 Colt45_pro Colt45_cop من همه اینهایی رو که دیدید جز Colt45_cop تونستم تغییر بدم برای مثال ما میخوایم موقعی که در GTA هستیم در مرحله Poor نشانه گیری مثله Colt45 بگیره هواستون به فاصله های اعداد پر تعداد باشه موقعی که Colt45_poor رو پاک میکنید اعداد پوزیشن جا به جا میشه بعد عوض کردن عبارت به Colt45_pro فاصله رو بزنید انقدر که اعداد مختصات با ردیف های بالایی همسطح شه نکته:به اسلحه های دسته melee کلا سیخ نکنید همه اسلحه ها جز minigun flame cane heatseaker rocket launcher قابله ویرایش هست خواهش مندم از دادن پست هایی مثل عالی جالب بود نگذارید و به جای اونها واکنش بدید تا دوستان در مدیریت بتونند بخونند @Markeloff @RealSlimShady@Ali@Mohny دعوت میکنم از دوستان: @aliysbs @TheEvil @Vicious@CarlJohnson444@AliRezaAlpha لطفا امتحان کنید واکنش بدید و نظراتتون رو بنویسید نظرات شما برای من مهمه واو، ترشی نخوری یه چیزی میشی عالیه، نایس فکر کنم که فقط بشه با لانچر عملیش کرد، شاید هم به زودی با AG:SAMP بشه اجراییش کرد. همه چیز بستگی به جناب @Ali داره که ببینه اصلا شدنیه برا سمپ یا نه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 3 ساعت قبل، LoneMan گفته است: نه لپ تاپم سوخته اگه متوجه باشید چند روزه آفلاین هستم در اولین فرصت آموزششو قرار میدم توجه داشته باشید که روی آفلاین امتحان میکنم و از اونجایی که سرور زدن و کلن در زمینه سمپ پایه و اطلاعی ندارم از طریق ویدیو که به زودی تهیه خواهد شد بهتون منظورم رو میرسونم نه من دیگه اونقد سطح پایین نیستم که فکر میکنی این چیزایی که من میگم مربوط به تکسچر ها و فایل های استخوان بندی نیست! حرف من این هست که در فایل های GTA offline فایلی به نام weapons.dat وجود داره که پوزیشن های اسلحه ها نوعه تیر اندازی و در چه سطحی هستید من بعد یک نگاه کوچیک انداختن به این فایل تقریبا متوجه شدم و با یک امتحان موفق شدم حالا من به کامپیوتر دسترسی ندارم به خاطر همین به صورت تئوری براتون مینویسم فکر میکنم در پوشه ی GTASA/data برید و فایلی به نام weapons.dat رو پیدا کنید و برید بخش اسلحه ها به melee ها اصلا کار نگیرید بازی کرش میکنه برای مثال بخش کلت اونجا در فایل pistol بازی به سیستم با نام colt45 معرفی شده بعد از پیدا کردن بخش برای مثال اگه یادم باشه اینطوری هست Colt45_poor Colt45 Colt45_pro Colt45_cop من همه اینهایی رو که دیدید جز Colt45_cop تونستم تغییر بدم برای مثال ما میخوایم موقعی که در GTA هستیم در مرحله Poor نشانه گیری مثله Colt45 بگیره هواستون به فاصله های اعداد پر تعداد باشه موقعی که Colt45_poor رو پاک میکنید اعداد پوزیشن جا به جا میشه بعد عوض کردن عبارت به Colt45_pro فاصله رو بزنید انقدر که اعداد مختصات با ردیف های بالایی همسطح شه نکته:به اسلحه های دسته melee کلا سیخ نکنید همه اسلحه ها جز minigun flame cane heatseaker rocket launcher قابله ویرایش هست خواهش مندم از دادن پست هایی مثل عالی جالب بود نگذارید و به جای اونها واکنش بدید تا دوستان در مدیریت بتونند بخونند @Markeloff @RealSlimShady@Ali@Mohny دعوت میکنم از دوستان: @aliysbs @TheEvil @Vicious@CarlJohnson444@AliRezaAlpha لطفا امتحان کنید واکنش بدید و نظراتتون رو بنویسید نظرات شما برای من مهمه جالبه 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظرم درمورد اضافه شدن گان های روز دنیا و معروف بازی ها + هست. برای مثال : Aug دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ در 23:12، Felatios گفته است: 4 ساله ما داریم با گان های قدیمی سر میکنیم حالا بهتره عوض بشه گان هایی همچون tec_9.bat.تفنگ کلت نه sdpistol نه deagle کلت. و uzi از gishop یا creategun استفاده کرد اینها هم استفاده بشه همش داریم با گان ۴ ساله بازی میکنیم خواهشا نظرم درمورد پیشنهاد شما منفیه (-) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 باسلام نظر بنده نیز + میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز پیشنهاد شما در صورتی امکان پذیر میباشد که مادیفیکیشن مجموعه کامل و اجباری شده باشد. متاسفانه در حال حاضر امکان فراهم سازی این پیشنهاد را دارا نیستیم. با تشکر از پیشنهاده شما ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده