Firdok ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 سلام من یه ایده جدیدی دارم به نظر من اگه سرور نیم بها بشه خیلی خوب و عالیی میشه حالا میدونین چرا اینو میگم چون کسانی هستند که با پینگ بالا بازی میکنن و اگه سرور نیم بها شه حد اقل امکان داره یکم پینگشون بیاد پایین و مصرف نت همه هم میاد پایین من یک بار داخل سرور نتم تموم شد و وقتی پیامک تمام شدن نت اومد ننوشته بود در سایت های داخلی استفاده شده پس سرور نیم بها نیست خب دوستان گل اگه ایده خوبی بود لایک کنید و پیش رو بگیرین و @Ali لطفا این ایده رو بخون و پیگیری کنش باتشکر. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 8 ساعت قبل، bidock گفته است: من یک بار داخل سرور نتم تموم شد خب فقط ی چیز بگم که در هر ساعت حدودا 10مگ از اینترنت مصرف میشه ، یکی از عوامل جذب به سرور همینه . اگر فرض بشه که در روز 5ساعت بازی کنیم . میشه 50مگ در هفته 350مگ و در ماه 1.5گیگ مثلا اکثر افراد 40گیگ واسه یک ماه میخرن و فقط باز 38.5 مش باقی میمونه. پس نتیجه میگیریم که استفاده از اینترنت برای شما در کار هایی دیگر صرف شده : برای مثال : وب گردی در یک ساعت : 100مگابایت تلگرام در یک ساعت 150مگابایت واتساپ در یک ساعت 50مگابایت اینستاگرام در یک ساعت 1گیگابایت دیدن فیلم در آپارات در یک ساعت : 1.5گیگابایت دانلود فیلم - بستگی داره آپدیت سیستم عامل....و... خب بگذریم . سرور نسبت به بقیه ی کار ها خیلی ارزان تر به حساب میاد. اگر هم نیم بها بشه احتمال بالارفتن پینگ زیاده. اما مزایاش اینه که افراد بیشتر به سرور میان . از دوستان عزیز میخوام که نظرشون را درمورد تاپیک بیان کنند @Original @83mehrdad83 @NimaB @ZombieRanger @HolyKnighT @Ali @GTAGTAVV @RealBadMan @Saeeed @Amirsattari و @AminsVn گل ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 (ویرایش شده) آره اگه نیم بها شه بهتره چون من ماهی ۱۵۰ ۲۰۰ تومن با بدم بسته میخرم ویرایش شده December 18, 2020 توسط Saeeed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 ناموسا من اخر ماه 30 گیگ اضافه میارم اگه خواستین خیرات کنم بینتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 2 دقیقه قبل، Redux گفته است: ناموسا من اخر ماه 30 گیگ اضافه میارم اگه خواستین خیرات کنم بینتون منم میخوام یه 10 گیگشو بده من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 اوهم 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 30 دقیقه قبل، Redux گفته است: ناموسا من اخر ماه 30 گیگ اضافه میارم اگه خواستین خیرات کنم بینتون منم در 34 دقیقه قبل، Saeeed گفته است: آره اگه نیم بها شه بهتره چون من ماهی ۱۵۰ ۲۰۰ تومن با بدم بسته میخرم اخه آنچنان نتی هم مصرف نمیکنه که در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: خب فقط ی چیز بگم که در هر ساعت حدودا 10مگ از اینترنت مصرف میشه ، یکی از عوامل جذب به سرور همینه . اگر فرض بشه که در روز 5ساعت بازی کنیم . میشه 50مگ در هفته 350مگ و در ماه 1.5گیگ مثلا اکثر افراد 40گیگ واسه یک ماه میخرن و فقط باز 38.5 مش باقی میمونه. پس نتیجه میگیریم که استفاده از اینترنت برای شما در کار هایی دیگر صرف شده : برای مثال : وب گردی در یک ساعت : 100مگابایت تلگرام در یک ساعت 150مگابایت واتساپ در یک ساعت 50مگابایت اینستاگرام در یک ساعت 1گیگابایت دیدن فیلم در آپارات در یک ساعت : 1.5گیگابایت دانلود فیلم - بستگی داره آپدیت سیستم عامل....و... خب بگذریم . سرور نسبت به بقیه ی کار ها خیلی ارزان تر به حساب میاد. اگر هم نیم بها بشه احتمال بالارفتن پینگ زیاده. اما مزایاش اینه که افراد بیشتر به سرور میان . از دوستان عزیز میخوام که نظرشون را درمورد تاپیک بیان کنند @Original @83mehrdad83 @NimaB @ZombieRanger @HolyKnighT @Ali @GTAGTAVV @RealBadMan @Saeeed @Amirsattari و @AminsVn گل ! گل گفتی جیگر در 10 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من یه ایده جدیدی دارم به نظر من اگه سرور نیم بها بشه خیلی خوب و عالیی میشه عزیز من مگه چقدر سرور حجم کم میکنه؟ دانلود یا فیلمی چیزی آنلاین تماشا نکنی تموم نمیشه من مخالفم -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در 12 ساعت قبل، Redux گفته است: ناموسا من اخر ماه 30 گیگ اضافه میارم اگه خواستین خیرات کنم بینتون به نام خدا ،80گیگ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در 15 ساعت قبل، Erfandf گفته است: و @AminsVn گل ! با سلام و عرض ادب و احترام و تشکر از دوست خوبم عرفان بابت دعوت به این تاپیک باید بگم این یه امر نشدنی و بسیار سخت هست به عنوان کسی که تجربه چندین ساله در زمینه سرور و دیتاسنتر در داخل ایران دارم باید خدمتتون عرض کنم که تمامی نرم افزار ها و سایت هایی که شامل این داستان میشن و نت یوزر هاشون نیم بها هست کاملا وابسته به دولت و مورد توجه نهاد های داخلی هستن البته عده ای هم این وسط پیدا میشن که با سرمایه گذاری های کلان و اسپانسرینگ هزینه این نوع تبلیغات رو از جیب خودشون پرداخت میکنن بله تبلیغات * این یه نوع تبلیغات هست که شما در سرور مذکور با مصرف اینترنت نیم بها سر و کار داشته باشید .(و خیلی هم برای صاحبان سرور ها پرهزینه هست) و اینم باید بگم که اساسا این گیم و این سرور آرساکیا حجمی از نت شما مصرف نمیکنه و این : در 23 ساعت قبل، bidock گفته است: من یک بار داخل سرور نتم تموم شد میتونه دلیل دیگه ای اعم از وای فای هک شده یا اینستاگردی خانواده داشته باشه. با اسکریپت بی نظیری که آرساکیا داره طبق پیگیری خودم به شخصه متوجه شدم هیچ باگی در این سرور و این گیم باعث نمیشه شما مصرف نت بالایی داشته باشید ساعات خوشی رو براتون آرزو میکنم. 1 Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در December 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در 1 ساعت قبل، AminsVn گفته است: با سلام و عرض ادب و احترام و تشکر از دوست خوبم عرفان بابت دعوت به این تاپیک باید بگم این یه امر نشدنی و بسیار سخت هست به عنوان کسی که تجربه چندین ساله در زمینه سرور و دیتاسنتر در داخل ایران دارم باید خدمتتون عرض کنم که تمامی نرم افزار ها و سایت هایی که شامل این داستان میشن و نت یوزر هاشون نیم بها هست کاملا وابسته به دولت و مورد توجه نهاد های داخلی هستن البته عده ای هم این وسط پیدا میشن که با سرمایه گذاری های کلان و اسپانسرینگ هزینه این نوع تبلیغات رو از جیب خودشون پرداخت میکنن بله تبلیغات * این یه نوع تبلیغات هست که شما در سرور مذکور با مصرف اینترنت نیم بها سر و کار داشته باشید .(و خیلی هم برای صاحبان سرور ها پرهزینه هست) و اینم باید بگم که اساسا این گیم و این سرور آرساکیا حجمی از نت شما مصرف نمیکنه و این : میتونه دلیل دیگه ای اعم از وای فای هک شده یا اینستاگردی خانواده داشته باشه. با اسکریپت بی نظیری که آرساکیا داره طبق پیگیری خودم به شخصه متوجه شدم هیچ باگی در این سرور و این گیم باعث نمیشه شما مصرف نت بالایی داشته باشید ساعات خوشی رو براتون آرزو میکنم. سلام گفتید وای فای هک شده رفتم تحقیق کردم دیم همسایمون وای فای رو هک کرده واقعا ممنونم اگه نمیگفتید تا آخر از وای فای ما استفاده میکرد همچنین از تمامی کسانی که نظر دادن خیلی ممنونم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 @AminsVn 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در 11 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام گفتید وای فای هک شده رفتم تحقیق کردم دیم همسایمون وای فای رو هک کرده واقعا ممنونم اگه نمیگفتید تا آخر از وای فای ما استفاده میکرد همچنین از تمامی کسانی که نظر دادن خیلی ممنونم قدرت عصب و هوش @AminsVn رو دسته کم نگیر . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 در 14 ساعت قبل، Erfandf گفته است: قدرت عصب و هوش @AminsVn رو دسته کم نگیر . عزیزی Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 اره نظر خوبیه چون منم همچین وعضی دارم ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۹ در 11:53، bidock گفته است: سلام گفتید وای فای هک شده رفتم تحقیق کردم دیم همسایمون وای فای رو هک کرده واقعا ممنونم اگه نمیگفتید تا آخر از وای فای ما استفاده میکرد همچنین از تمامی کسانی که نظر دادن خیلی ممنونم عجب 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در 24 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: اره نظر خوبیه چون منم همچین وعضی دارم خود bidock از پیشنهاد منصرف شد چون وای فای رو هک کرده بودن . ببین وای فای شما هم هک نشده ؟ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 20:57، Redux گفته است: ناموسا من اخر ماه 30 گیگ اضافه میارم اگه خواستین خیرات کنم بینتون بده بیاد داوش من با نت گوشی میام مصرف زیادی داره تقریبا 3 برابر میشه فکر کنم ویرایش شده December 22, 2020 توسط Calvert لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 18:47، Erfandf گفته است: خب فقط ی چیز بگم که در هر ساعت حدودا 10مگ از اینترنت مصرف میشه ، یکی از عوامل جذب به سرور همینه . اگر فرض بشه که در روز 5ساعت بازی کنیم . میشه 50مگ در هفته 350مگ و در ماه 1.5گیگ مثلا اکثر افراد 40گیگ واسه یک ماه میخرن و فقط باز 38.5 مش باقی میمونه. پس نتیجه میگیریم که استفاده از اینترنت برای شما در کار هایی دیگر صرف شده : برای مثال : وب گردی در یک ساعت : 100مگابایت تلگرام در یک ساعت 150مگابایت واتساپ در یک ساعت 50مگابایت اینستاگرام در یک ساعت 1گیگابایت دیدن فیلم در آپارات در یک ساعت : 1.5گیگابایت دانلود فیلم - بستگی داره آپدیت سیستم عامل....و... خب بگذریم . سرور نسبت به بقیه ی کار ها خیلی ارزان تر به حساب میاد. اگر هم نیم بها بشه احتمال بالارفتن پینگ زیاده. اما مزایاش اینه که افراد بیشتر به سرور میان . از دوستان عزیز میخوام که نظرشون را درمورد تاپیک بیان کنند @Original @83mehrdad83 @NimaB @ZombieRanger @HolyKnighT @Ali @GTAGTAVV @RealBadMan @Saeeed @Amirsattari و @AminsVn گل ! موافقم بمولا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲ در 14:41، Erfandf گفته است: خود bidock از پیشنهاد منصرف شد چون وای فای رو هک کرده بودن . ببین وای فای شما هم هک نشده ؟ نامردا اکانتمو هک کردن بولتم رفت ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 25, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 ترافیک مصرفی در سرور نیم بها هست چون سرور داخل ایران هست و از ترافیک بین المللی شما استفاده نخواهد شد. همچنین سرور بسیار کم مصرف هست و شما بیشتر از 2 الی 3GB به صورت ماهانه نیازی ندارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 سلام درود دوستان من که با lan وصل میشم اینترنت برام نمیمونه همش مصرف میشه میره اینو از خودم نمیگم از نمودار مصرف اینترنت گوشی میگم ولی خوب اگه از طرف دیگه ای ببینیم وای فای ارزون در میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 در 2 ساعت قبل، Ali گفته است: ترافیک مصرفی در سرور نیم بها هست چون سرور داخل ایران هست و از ترافیک بین المللی شما استفاده نخواهد شد. همچنین سرور بسیار کم مصرف هست و شما بیشتر از 2 الی 3GB به صورت ماهانه نیازی ندارید. من ماهی ۶گیگ میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 28, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 باید ببینید برنامه های دیگه از اینترنتتون استفاده نکنن. ویروس ها و بات نت ها هم می تونن مصرف زیادی از اینترنتتون کنن که هم شما رو لگ می کنن و هم حجمتونو استفاده می کنن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۵ در 18:43، Ali گفته است: ترافیک مصرفی در سرور نیم بها هست چون سرور داخل ایران هست و از ترافیک بین المللی شما استفاده نخواهد شد. *****همچنین سرور بسیار کم مصرف هست و شما بیشتر از 2 الی 3GB به صورت ماهانه نیازی ندارید.***** مطمئنید؟ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 واقعا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده