AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 سلام و درود من وقتی میرم داخل Rakdroid و چن ثانیه بعد از اینکه لوگین میکنم منو کیک میکنه که فکر میکنم دلیلش برای ضعیفی نت میدونه ولی من با همین نت تا پینگ 40 یا 30 تو سرور میگیرم http://uupload.ir/view/wvgz_20201002_225336.mp4/ اینم فیلمش هر کسی میدونه دلیلشو بگه ممنون میشم @Original @Ali @Meli @RuBicK @LearninG @PeZhMaN @DarkLife @83mehrdad83 @Pouria0JM @Meny @Angelips @GelofeN @Luciano @Mighty @TaHDiD @Panahi @AmiRKinG و سایر دوستان که یادم نیست اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید مرسی (راستی به اخر فیلم توجه نکنید حواسم نبود ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 خوب Raksamp بریز نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 (ویرایش شده) برا من که اینطوری نمیشه تا حالا باهاش روبرو نشدم Ad من رو ویرایش شده October 3, 2020 توسط AmiRKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 22 دقیقه قبل، AzaDiKhaH گفته است: خوب Raksamp بریز راک سمپ برای گوشی هم داریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M1ghTy ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 برای من کلا کانکت سرور نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 33 دقیقه قبل، Mighty گفته است: برای من کلا کانکت سرور نمیشه برای منم این مشکلو داره از شانس ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 20 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: سلام و درود من وقتی میرم داخل Rakdroid و چن ثانیه بعد از اینکه لوگین میکنم منو کیک میکنه که فکر میکنم دلیلش برای ضعیفی نت میدونه ولی من با همین نت تا پینگ 40 یا 30 تو سرور میگیرم http://uupload.ir/view/wvgz_20201002_225336.mp4/ اینم فیلمش هر کسی میدونه دلیلشو بگه ممنون میشم @Original @Ali @Meli @RuBicK @LearninG @PeZhMaN @DarkLife @83mehrdad83 @Pouria0JM @Meny @Angelips @GelofeN @Luciano @Mighty @TaHDiD @Panahi @AmiRKinG و سایر دوستان که یادم نیست اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید مرسی (راستی به اخر فیلم توجه نکنید حواسم نبود ) Pw رو بده /Sleep بزارم لول 80 شی نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 14 ساعت قبل، Panahi گفته است: درود. دوست عزیز وقتی Rakdroid میزنید در حالت AFK به سر میبرید و باید Sleep کنید و حالت Anti-AFK را روشن کنید. ضمنا هر 30 دقیقه یک بار Kick شدن عیبی نداره و اتوماتیک وصل میشه. سوال دیگه ای بود درخدمتم. برا من 30 ثانیه نمیشه که میره بیرون خودت ببین بعدش با نوشتن Sleep/ حل میشه در 8 دقیقه قبل، Meny گفته است: Pw رو بده /Sleep بزارم لول 80 شی :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 (ویرایش شده) در 11 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: برا من 30 ثانیه نمیشه که میره بیرون خودت ببین بعدش با نوشتن Sleep/ حل میشه با PC برو تو اکانت و بزار رو حالت autosleep/ ویرایش شده October 4, 2020 توسط Carroll نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در 11 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: اگه نشد از مایکت بریز اون خیلی خوبه ورژنش از مایکت دان کردم در 10 ساعت قبل، Carroll گفته است: با PC برو تو اکانت و بزار رو حالت autosleep/ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در June 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2022 سلام وقتی شب ها اکانت رو روی RakDroid میزارم یا در طول روز باهاش کار نمیکنم خود به خود اکانت اف میشه. Autosleep رو هم با pc زدم ولی مشکل داره چکار کنم؟ نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 خب اسلیپ نزار نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در هم اکنون، NesT گفته است: خب اسلیپ نزار والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 18:51، M1ghTy گفته است: برای من کلا کانکت سرور نمیشه اره برار جان شما برو چیپس پفکت بفروش در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 17:40، MrFaRZaD گفته است: خوب Raksamp بریز خیلی تاثیر گذار بود -__- نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaRs ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 با سلام دوستان عزیز من از RD استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا کیک میشه میشه راهنماییم کنین با اینترنت دیگه هم متصل شدم همینه https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-06-09-02-13-38-793_ru.snostorm.rakdroid_is8k.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 راک سمپ جوابه نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 در در ۱۴۰۱/۴/۸ در 00:50، Sorena گفته است: سلام وقتی شب ها اکانت رو روی RakDroid میزارم یا در طول روز باهاش کار نمیکنم خود به خود اکانت اف میشه. Autosleep رو هم با pc زدم ولی مشکل داره چکار کنم؟ معمولا راک روید بین 5 تا 7 ساعت کار میکنه اگه گوشیت خاموش باشه، بعد اون تایم خوده گوشی برنامه رو غیرفعال میکنه واسه مصرف باتری چون خیلی باتری میگیره نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 کار میده میگه این در در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 10:17، Syd گفته است: معمولا راک روید بین 5 تا 7 ساعت کار میکنه اگه گوشیت خاموش باشه، بعد اون تایم خوده گوشی برنامه رو غیرفعال میکنه واسه مصرف باتری چون خیلی باتری میگیره داداش راکروید الان کار میکنه؟؟ @Syd در در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 02:40، iAmirAbbas گفته است: راک سمپ جوابه میشه برای من بفرستید در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 17:12، AmirDaei گفته است: سلام و درود من وقتی میرم داخل Rakdroid و چن ثانیه بعد از اینکه لوگین میکنم منو کیک میکنه که فکر میکنم دلیلش برای ضعیفی نت میدونه ولی من با همین نت تا پینگ 40 یا 30 تو سرور میگیرم http://uupload.ir/view/wvgz_20201002_225336.mp4/ اینم فیلمش هر کسی میدونه دلیلشو بگه ممنون میشم @Original @Ali @Meli @RuBicK @LearninG @PeZhMaN @DarkLife @83mehrdad83 @Pouria0JM @Meny @Angelips @GelofeN @Luciano @Mighty @TaHDiD @Panahi @AmiRKinG و سایر دوستان که یادم نیست اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید مرسی (راستی به اخر فیلم توجه نکنید حواسم نبود ) اگه با PC میخواستیم آنلاین sleep بزنیم که با همون لانچر میزدیم چطوری با گوشی بزنیم? نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 در 42 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: میشه برای من بفرستید گوگل بزنید 1 نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 8 ساعت قبل، CalaCe گفته است: داداش راکروید الان کار میکنه؟؟ @Syd اره دا من خودم دارم استفاده میکنم....نسخه های جدیدش کار نمیکنه باید نسخه 2.58 رو بگیری نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 2 ساعت قبل، Syd گفته است: اره دا من خودم دارم استفاده میکنم....نسخه های جدیدش کار نمیکنه باید نسخه 2.58 رو بگیری داداش برای چی کاربرد داره؟ برا sleep؟ اکه برا پی سی هست که اگه با پی سی قرار بود آنلاین بذاریم با خود لانچر میذاشتیم برای گوشی نیست؟ نظرت چیه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 5 ساعت قبل، CalaCe گفته است: داداش برای چی کاربرد داره؟ برا sleep؟ اره دا واسه اسلیپه دیگه یا مثلا اگه اکانت دیگه ای داری که توش ماشینه میتونی givekey کنی به خودت. در 5 ساعت قبل، CalaCe گفته است: اکه برا پی سی هست که اگه با پی سی قرار بود آنلاین بذاریم با خود لانچر میذاشتیم برای گوشی نیست؟ نظرت چیه دا 2 تا برنامه هست که یکیش raksamp هست که این واسه pc هستش و استفاده از این نسخه بیشتر واسه vps هستش چون نمیشه تو vps خوده گیم رو تجرا کرد! و یکی دیگه rakdroid هست که واسه اندرویده. نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 2 ساعت قبل، Syd گفته است: اره دا واسه اسلیپه دیگه یا مثلا اگه اکانت دیگه ای داری که توش ماشینه میتونی givekey کنی به خودت. دا 2 تا برنامه هست که یکیش raksamp هست که این واسه pc هستش و استفاده از این نسخه بیشتر واسه vps هستش چون نمیشه تو vps خوده گیم رو تجرا کرد! و یکی دیگه rakdroid هست که واسه اندرویده. آره vps فقط متن و نوشته میاره فقط آنلاین کردن کاربرد داره چت های سرور میاره برای آنلاین گذاشتن لانچر رو پيشنهاد میکنی یا اینو؟ و rakdroid هم که برای گوشی هست اصلا نمیاره و وصل نمیشه، برا شما هم اینطوریه؟ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 45 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: آره vps فقط متن و نوشته میاره فقط آنلاین کردن کاربرد داره چت های سرور میاره برای آنلاین گذاشتن لانچر رو پيشنهاد میکنی یا اینو؟ و rakdroid هم که برای گوشی هست اصلا نمیاره و وصل نمیشه، برا شما هم اینطوریه؟ من که نظرم با گوشیه نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 17:40، MrFaRZaD گفته است: خوب Raksamp بریز دکتررررر این برای گوشیه اون برای کامپیوتر دکتررررر اخه نقل قول Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.